Back

Jeemlyn tax free -myyntitoiminnot kannustavat ulkomaalaisia matkailijoita käyttämään enemmän rahaa ostoksiin myymälässäsi. Matkailija voi saada jopa 18 % palautuksen ostoksen hinnasta, joten verovapaan myynnin sujuva järjestäminen kannattaa.

Jeemly tarjoaa kaksi tapaa hoitaa sähköisesti matkailijoiden verovapaan myynnin.

Global Blue hoitaa veronpalautuksen puolestasi

Global Blue tarjoaa maailmanlaajuista arvonlisäveron palautustoimintaa yrityksille. Matkailija maksaa myymälässä tuotteistaan täyden verollisen hinnan ja saa Global Bluelta palautuksen viedessään tuotteet käyttämättöminä EU:n alueelta.

Koska Global Blue hoitaa veronpalautuksen puolestasi, voit unohtaa hallinnolliset asiat ja keskittyä myyntiin. Kirjoitat matkailijalle vain tax free -lomakkeen, jossa on tiedot ostoksesta ja sen hinnasta. Tulli tai Global Bluen palautuspiste vahvistaa matkailijan tuotteiden maastaviennin. Yrityksesi saa Global Bluelta laskun, joka toimii vientitodistuksena ja oikeuttaa kirjaamaan tax free -myynnit verottomaksi myynniksi.

Lue lisää Global Bluesta.

Matkustajamyynti sitouttaa asiakkaat paluuostoksille

Matkustajamyynti on yrityksen sisäinen toiminto, jossa yritys hallitsee Jeemlyn avulla arvonlisäveron palautukset itse. Käytännössä asiakas palaa aina samaan yritykseen käyttämään edellisen ostokerran palautuksen. Matkustajamyynti on paljon käytössä Kaakkois-Suomen alueella ja erityisesti venäläismatkailijoiden suosiossa.

Matkustajamyyntiä voidaan hyödyntää myös ketjuympäristössä. Jeemlyn ketjuliiketoiminnan hallinta parantaa kassalla asiakkaiden palvelukokemusta ja nopeuttaa asiakaspalvelua, kun asiakas voi käyttää saamaansa alv-palautusta kaikissa yrityksen myymälöissä.

Back