Jeemly sopii tyyliisi ja kasvaa liiketoimintasi mukana

Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia yrittäjälle. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia.

Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Monipuolisuutensa ansiosta Jeemly on paljon enemmän kuin pelkkä kassajärjestelmä. Kassajärjestelmäratkaisumme sopivat alalle kuin alalle; ravintoloihin ja kahviloihin, hotelleihin, myymälöihin ja kauppoihin ja tapahtumiin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

 

Flowvy sopii vaativampaan liiketoimintaan

Valmiiden pakettiratkaisujen rinnalle olemme kehittäneet Flowvyn.

Flowvy on valmiista moduuleista koostettava, täysin muokattavissa oleva kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Flowvy on kaikki, mitä tarvitset kauppa-, ravintola-, ketju- tai tukkuliiketoiminnan kassavirran tehokkaaseen kasvattamiseen.

Siirry Flowvyn sivuille tästä ›