Tehtaanmyymälä on yrityksenne käyntikortti. Paikka, jossa kuluttaja konkreettisesti kohdataan. Siksi on tärkeää, että asiakkaallenne jää asioinnistaan mahdollisimman hyvä palvelukokemus. Tämä toteutuu helposti kun myymälää ja asiakaspalvelua ohjataan Jeemly kassavirtajärjestelmällä.

Jeemly rikastaa asiakaspalvelua. Se tietää varastosaldot sekä myymälän, että tehtaan varastosta, ymmärtää kaikki maksutavat – mahdollistaa myös mobiilimaksamisen. Asiakastiedon kerääminen on nopeaa, mikä avaa keinot tehokkaaseen asiakasviestintään. Jeemly on myös helppo liittää yrityksen toiminnanohjaukseen ja säästää näin merkittävästi hallinnon työaikaa myymälän ohjauksessa.

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Myymälän kassavirta vaatii ohjaamista

Kassavirran ohjaaminen on mielestämme hyvä termi kuvaamaan sitä, mitä järjestelmältä myymälässä edellytetään. Ja mitä varten Jeemly on tehty.

Kassavirtaan vaikuttavat kaikki toimet; tavaran tilaaminen ja tulouttaminen, saldojen seuranta, myynti ja asiakaspalvelu, rahastus, sekä lopulta asiakasviestintä.

Seuraavassa avaamme hieman joitakin erikoispiirteitä, mitä kokemuksemme mukaan tehtaanmyymälät ovat kassavirtajärjestelmältään toivoneet.

Pop-up -myymälät

Pop-up -myymälät ovat verrattavissa tehtaanmyymälään ja hyötyvät kattavasta kassavirtajärjestelmästä samalla tavalla. Erilaiset sesonki-, tapahtuma ja vuodenaika-myyntipisteet ovat voimakkaasti yleistymässä ja myös tehtaanmyymälät pyrkivät hyödyntämään kyseisiä myyntisesonkeja.

Näihin myyntitarkoituksiin on mahdollista vuokrata meiltä pop-up -kassat. Kassapääte on silloin osa kokonaisjärjestelmää, käyttää samoja perustietietoja ja mahdollistaa keskitetyn myynnin raportoinnin. Pop-up -kassojen tilaaminen on yksinkertaista, niiden asiakkaalle toimittaminen on nopeaa ja käyttöönotto helppoa. Pop-up -tapahtumien avulla luodaan tehokkaasti lisää kassavirtaa.

Vaakatuotteiden käsittely

Vaihtuvapainoiset eli punnittavat tuotteet kuten lihat, lihajalosteet, kalatuotteet, makeiset, leivontatuotteet, kilokynttilät ,ruuvit ja pultit vaativat kassavirtajärjestelmältä vaakakytkentää. Järjestelmä ohjaa yksittäistä itsepalveluvaakaa tai vaakaverkkoa, ylläpitää siellä olevaa tuoterekisteriä ja hinnoittelee nämä tuotteet.

Kassapääte osaa puolestaan tunnistaa tuotteen myynnin yhteydessä vaihtuvapainoisen tuotteen EAN-viivakoodin ja purkaa siinä olevan määrän oikein varastosta, sekä raportoida sen tarkan myynnin.

Kassavaaka voi olla vaihtoehtona itsepalveluvaa’alle. Kassavaaka voidaan myös kytkeä osaksi järjestelmää. Tällöin kassahenkilö valitsee kassapäätteellä myytävän tuotteen ja kassavaaka palauttaa kassalle punnitun määrän.

Kappaletuotteita hallitaan myös vaa’alla ja se on yleisesti leipomotuotteissa käytetty ominaisuus. Kassapääte purkaa myyntiin tuotteen pakkauksen oikea kappalemäärä kassakuitille ja raportointia varten.

Kassapääte helppokäyttöisellä käyttöliittymä

Kassapääte voidaan ohjelmoida kassa- ja toimipaikkakohtaisella käyttöliittymällä. Näin kassamyyjän työ helpottuu, kun hän näkee vain hänen käyttöönsä tarpeelliset toiminnot kassanäytöllä.

Tämä helpottaa paikoissa, joissa joudutaan käyttämään tilapäistä henkilökuntaa myyntipisteissä. Kassapääte voi olla myös koulutustilassa, jolloin uusien henkilöiden perehdyttäminen on vaivatonta.

Palkkaperintä henkilökuntaostoissa

Tehtaanmyymälät, joissa asiakkaina on merkittävästi omaa henkilökuntaa, haluavat myydä tuotteita asiakastileille. Esimerkiksi kuukauden lopussa voidaan suorittaa automatisoitu ajo, jolla kyseiset ostokset siirretään palkanlaskentaohjelmaan ja vähennetään suoraan henkilön palkasta.

Tämä lisää myyntiä, nopeuttaa tapahtumien käsittelyä kassalla ja helpottaa kassavirran ohjausta mm. automatisoidun perinnän avulla. Asiakastiliostoksista voidaan myös tulostaa yksilöity raportti suoraan henkilölle tai palkanlaskennan liitteeksi.

Henkilökuntaravintolat voivat käyttää samaa palkkaperintätoimintoa, jolloin sekä tehtaanmyymälän että henkilökuntaravintolan ostokset voidaan yhdistää tiliasiakkaittain samaan palkkaperintäajoon.