Verkkokaupan kassajärjestelmä

Jeemly yhdistää verkkokaupan ja myymälän.

Varaa demoaika

Verkkokaupan ja kivijalan monipuolinen kassajärjestelmä

 

Olemme toteuttaneet yli kaksisataa monikanavaisen kaupan toteutusta. Yli 20% asiakkaistamme myy verkossa yli miljoonalla eurolla vuodessa , joten kyseessä ei ole kevyt ohjelmisto tee-se-itse -palveluilla, joita markkinoilla on tarjolla runsaasti. Kyseessä on palveluiltaan tuotteistettu valmisratkaisu, joten käyttöönotto ei ole pitkäkestoinen ohjelmistoprojekti. Sopimuksen allekirjoituksesta uuden kaupan avaamiseen kuluu aikaa noin 1-3 kuukautta.

Järjestelmä skaalautuu tarpeidenne mukaan ja kasvaa yrityksenne mukana. Kun laajennatte toimintaanne useampaan myymälään tai verkkokauppaan, skaalautuu Jeemly kitkattomasti Flowvyksi. Flowvy on monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan myymäläketjuille.

Flowvy

 

Jeemly verkkokauppa- ja kassajärjestelmä on täydellinen paketti yhden myymälän ja verkkokaupan ratkaisuksi

Jeemly on monikanavaisen kaupan ratkaisu yritykselle, jolla on myymälätoimintaa sekä verkkokauppa. Se tarjoaa yhdessä ohjelmistossa täydellisen verkkokauppa- ja kassajärjestelmän sekä toiminnanohjauksen. Paketin mukana saatte myös kumppanin myyntinne kehittämiseen. Jeemly skaalautuu automaattisesti Flowvy ketjuratkaisuksi, kun tarvitsette useampia verkkokauppoja tai myymälöitä.

Jeemlyä on kehitetty monikanavaiseen kauppaan yli 15 vuotta

Jeemly tarjoaa erittäin laajan teknisen toteutuksen erilaisiin tarpeisiin läpi toimialojen. Ohjelmistolla hallitset keskitetysti kaikkien tietojen ylläpitämisen. Esimerkiksi kaikki tuotetiedot ylläpidetään yhdessä paikassa, mukaan lukien hinnoittelu eri myyntikanavissa erilaisille asiakasryhmille.

Varastosaldot toimivat automaattisesti läpi koko järjestelmän

Voit pitää verkkokaupan myyntivarastona myymälääsi ja järjestelmä huolehtii automaattisesti verkkokaupassa olevasta myyntisaldosta. Saldot ovat aina ajan tasalla. Voit lisätä järjestelmään myös muita myyntivarastoja, kuten tavarantoimittajien ulkoisia varastoja. Verkkokaupassa on mahdollista näyttää asiakkaalle myymälän ja verkkokaupan saatavuudet erikseen jos ne poikeavat toisistaan tuoteliittymien takia. Tämän tiedon avulla voit esimerkiksi kasvattaa myymäläkävijöidenne määrää ja asiakastyytyväisyyttä.

Automaattisella ostorobotilla huolehdit, että tuotteet eivät pääse loppumaan

Automaattinen ostorobotti huolehtii, että tuotteita tilataan oikea määrä, oikeaan aikaan. Ostotilauksen avulla teet lisätilaukset helposti. Lisäämällä liiketoimintasi tueksi käsipäätteet, helpotat esimerkiksi inventointia, tavaran vastaanottoa ja hintamuutoksia entisestään. Sähköisillä hyllynreunaetiketeillä hoidat hintamuutokset myymälässäsi automaattisesti ja vastaat verkkokaupan muuttuviin hintoihin kilpailijoitasi ketterämmin.

Jeemlyssä on runsaasti myös muita ominaisuuksia

Jeemly tarjoaa käyttöösi useita rahtitilausliittymiä ja järjestelmän avulla tulostat myös pakettikortit vaivattomasti. Ohjelmistossa on myös myyntitilaukset toiminto, jonka avulla muodostat tilauksia ja tarjouksia sekä hoidat mahdollisen laskutuksen.

Jeemlyssä on runsaasti toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia sekä muita lisäominaisuuksia.

Olemme tehneet kehitystyötä asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja näin meille on muodostunut ominaisuuksiltaan laaja ohjelmisto. Kassajärjestelmä on käytössä yli 2000 yrityksellä.

Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme erittäin kattavan palveluvalikoiman

Olemme apunasi koko toiminnan elinkaaren ajan ja ymmärrämme liiketoimintanne kokonaisuutena.

Verkkokaupan lisäksi saatte kauttamme…

  • Rahoituksen
  • Asennuksen
  • Tarvittavat laitteet
  • Vanhojen tuotetietojen siirron
  • Verkkokaupan optimoinnin
  • Koulutuksen
  • Tukipalvelut
  • Automaattiset verkkokaupan päivitykset

Verkkokaupan ylläpitoon kuuluu lisäksi henkilökohtainen neuvonta, miten verkkokaupan myyntiä voi kehittää.

Opas verkkokaupan perustamiseen

Teimme oppaan avuksesi. Oppaamme käsittelee laajasti verkkokaupan perustamista ja sitä, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Verkkokaupan perustaminen on yksinkertaisimmillaan erittäin helppoa. Verkkoliiketoiminnassa menestyminen ei. Digitaalinen kauppa vaatii kovaa työtä ja osaamista, mittakaavasta riippumatta. Lisäksi on hyvä muistaa, että verkkokaupparatkaisuissa on todella suuria eroja.

Syötä tietosi ja saat oppaan heti sähköpostiin

Haluatko kuulla lisää Jeemlystä?

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että emme tuputa tuotteitamme tai pakkomyy. Jos sinulla on joskus ollut tunne, että et pääse myyjästä eroon niin Jeemly-myyjien kohdalla sinun ei tarvitse pelätä sitä. Me haluamme, että asiakkaamme ovat vapaita päättämään. Siitä syystä saat myyjiltämme ilmaista konsultointiapua, joka ei sido sinua ostamaan – edes velvollisuudentunnosta.

Tarjoamme yhteyttä ottaville maksuttoman selvityksen, miten järjestelmämme helpottaisi arkeanne sekä miten kasvattaisimme myyntiänne. Asiantuntijamme haluavat yhdessä asiakkaan kanssa laskea liiketoiminnan kannattavuusluvut läpi. Jos ratkaisuamme ei nähdä kannattavaksi, eivät asiantuntijamme tule yhteistyötä ehdottamaankaan.

Voit myös varata demoajan, jossa käydään läpi Jeemly-järjestelmän käyttöä.

Varaa demoaika

  • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun yrityksellenne

Toimitamme järjestelmän ja laitteiston

Jeemly verkkokauppa on valmis käyttöön!

Tulevaisuudessa olemme aina valmiina auttamaan yritykseksi kasvussa

Lue lisää aiheesta…

Kun verkkokauppa ja kassajärjestelmä sopivat yhteen

Verkkokaupan ja kivijalan monipuolinen kassajärjestelmä Onnistumisen iloa Jeemlyllä! Tuotteistettu, taatusti toimiva ratkaisu verkkokaupan, kassajärjestelmän ja toiminnanohjauksen yhdistämiseen. Tutustu toteuttamiimme verkkokauppoihin…

Lue lisää

Miten rakennetaan myyvä ja menestyvä verkkokauppa?

Verkkokaupan ja kivijalan monipuolinen kassajärjestelmä Onnistumisen iloa Jeemlyllä! Tuotteistettu, taatusti toimiva ratkaisu verkkokaupan, kassajärjestelmän ja toiminnanohjauksen yhdistämiseen. Tutustu toteuttamiimme verkkokauppoihin…

Lue lisää

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi – tee nämä 2 laskelmaa!

Verkkokaupan ja kivijalan monipuolinen kassajärjestelmä Onnistumisen iloa Jeemlyllä! Tuotteistettu, taatusti toimiva ratkaisu verkkokaupan, kassajärjestelmän ja toiminnanohjauksen yhdistämiseen. Tutustu toteuttamiimme verkkokauppoihin…

Lue lisää

Yli 9/10 asiakkaistamme on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia.

Näiltä asiakkailtamme löydät yhtenä myynnin kanavana verkkokaupan. Verkkokauppamme on tuotteistettu ja taatusti toimiva ratkaisu. Klikkaa kauppoihin ja ihastu!

ATK Pikatukku Oulu Oy

Woodsman Oy

Kiinnostuitko toteuttamistamme ratkaisuista?

Ota yhteyttä!