Verkkokaupan ja kivijalan monipuolinen kassajärjestelmä

Onnistumisen iloa Jeemlyllä! Tuotteistettu, taatusti toimiva ratkaisu verkkokaupan, kassajärjestelmän ja toiminnanohjauksen yhdistämiseen.

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemly verkkokauppa- ja kassajärjestelmä on täydellinen paketti yhden myymälän ja verkkokaupan ratkaisuksi

Jeemly on monikanavaisen kaupan ratkaisu yritykselle, jolla on myymälätoimintaa sekä verkkokauppa. Se tarjoaa yhdessä ohjelmistossa täydellisen verkkokauppa- ja kassajärjestelmän sekä toiminnanohjauksen. Paketin mukana saatte myös kumppanin myyntinne kehittämiseen. Jeemly skaalautuu automaattisesti Flowvy ketjuratkaisuksemme kun tarvitsette useampia verkkokauppoja tai myymälöitä.

Jeemlyä on kehitetty monikanavaiseen kauppaan yli 15 vuotta

Jeemly tarjoaa erittäin laajan teknisen toteutuksen erilaisiin tarpeisiin läpi toimialojen. Ohjelmistolla hallitset keskitetysti kaikkien tietojen ylläpitämisen. Esimerkiksi kaikki tuotetiedot ylläpidetään yhdessä paikassa, mukaanlukien hinnoittelu eri myyntikanavissa erilaisille asiakasryhmille.

Varastosaldot toimivat automaattisesti läpi koko järjestelmän

Voit pitää verkkokaupan myyntivarastona myymälääsi ja järjestelmä huolehtii automaattisesti verkkokaupassa olevasta myyntisaldosta. Voit lisätä järjestelmään myös muita myyntivarastoja, kuten tavarantoimittajien ulkoisia varastoja. Verkkokaupassa on mahdollista näyttää asiakkaalle myymälän ja verkkokaupan saatavuudet erikseen jos ne poikeavat toisistaan tuoteliittymien takia. Tämän tiedon avulla voit esimerkiksi kasvattaa myymäläkävijöidenne määrää ja asiakastyytyväisyyttä.

Ostoehdotuksella huolehdit, että tuotteet eivät pääse loppumaan

Ostoehdotuksella huolehdit myös, että tuotteita tilataan oikea määrä. Ostotilauksen avulla teet lisätilaukset helposti. Lisäämällä liiketoimintasi tueksi käsipäätteet, helpotat esimerkiksi inventointia, tavaran vastaanottoa ja hintamuutoksia entisestään. Sähköisillä hyllynreunaetiketeillä hoidat hintamuutokset myymälässäsi  automaattisesti ja vastaat verkkokaupan muuttuviin hintoihin kilpailijoitasi ketterämmin.

Jeemlyssä on runsaasti myös muita ominaisuuksia

Jeemly tarjoaa käyttöösi useita rahtitilausliittymiä ja järjestelmän avulla tulostat myös pakettikortit vaivattomasti. Ohjelmistossa on myös myyntitilaukset toiminto jonka avulla muodostat tilauksia ja tarjouksia sekä hoidat mahdollisen laskutuksen.

Jeemlyssä on runsaasti toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia sekä muita lisäominaisuuksia.

Olemme tehneet kehitystyötä asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja näin meille on muodostunut ominaisuuksiltaan laaja ohjelmisto. Kassajärjestelmä on käytössä yli 2000 yrityksellä.

Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme erittäin kattavan palveluvalikoiman

Saatte kauttamme rahoituksen, asennuksen, tarvittavat laitteet, vanhojen tuotetietojen siirron, verkkokaupan optimoinnin, koulutuksen, tukipalvelut ja automaattiset verkkokaupan päivitykset. Verkkokaupan ylläpitoon kuuluu lisäksi  henkilökohtainen neuvonta, miten verkkokaupan myyntiä voi kehittää.

Olemme toteuttaneet yli kaksisataa monikanavaisen kaupan toteutusta. Asiakkaistamme yli 20% myy verkossa yli miljoonalla eurolla vuodessa , joten kyseessä ei ole kevyt ohjelmisto tee-se-itse -palveluilla, joita markkinoilla on tarjolla runsaasti. Kyseessä on palveluiltaan tuotteistettu valmisratkaisu, joten käyttöönotto ei ole pitkäkestoinen ohjelmistoprojekti. Sopimuksen allekirjoituksesta uuden kaupan avaamiseen kuluu aikaa noin 1-3 kuukautta.

Järjestelmä skaalautuu tarpeidenne mukaan ja kasvaa yrityksenne mukana. Kun laajennatte toimintaanne useampaan myymälään tai verkkokauppaan, skaalautuu Jeemly kitkattomasti Flowvyksi. Flowvy on monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan myymäläketjuille.

Tarjoamme yhteyttä ottaville maksuttoman selvityksen, miten järjestelmämme helpottaisi arkeanne sekä miten kasvattaisimme myyntiänne.