Monipuolinen kassajärjestelmä tapahtumiin ja pop-up-myyntiin

Valitse helpompi ja luotettavampi työkalu liikkuvaan liiketoimintaan. Jeemly on kassajärjestelmä, joka ei petä kesken kiireen. Vuokrattava kassapääte tapahtumiin on normaali kosketusnäytöllinen kompakti kassatyöasema oheislaitteineen.

Vuokrattava kassapääte

Vuokrattava kassapääte tapahtumiin on joko normaali kosketusnäytöllinen kompakti kassatyöasema oheislaitteineen, tai liikkuvana versiona toimiva tabletkassa integroidulla kuittikirjoittimella ja viivakoodinlukijalla.

Molemmat vuokrauskäyttöön tarkoitetut laitemallit toimitetaan tuotteistetussa kuljetuslaatikossa esiasennettuna ja käyttövalmiina perille tapahtumapaikalle. Purku ja asennus tapahtuman myyntipisteeseen on suunniteltu siten, että kassa on toimintavalmiina noin 2-3 minuutissa. Käyttöönotto ei vaadi asiantuntijan käyntiä paikalla, sen voi tehdä myyntipisteen henkilöstö itsenäisesti.

Myyntipisteessä tulee olla valmiina verkkovirta (sähkö) ja tietoliikenneyhteys, johon kassa ja maksupääte voidaan kytkeä. Yksinkertaisin ja toimivin tietoliikenneratkaisu on langaton verkko, johon laitteet on helppo ja nopea kytkeä.

Mitä Jeemly vuokrakassan hintaan sisältyy?

 • Kassalaitteen vuokra
 • Ohjelmistoratkaisun käyttöpalvelu
 • Maksupäätteen laitevuokra vaihtolaitepalvelulla
 • Maksukorttipalvelu sisältäen maksukorttitapahtumien välityksen ja raportoinnin
 • Pilvipalvelu ja sen jatkuva käyttö 3 kk:n ajan tapahtuman jälkeen
 • Kuljetukset tapahtumapaikalle ja takaisin varastoomme

Hinnoittelu maksimissaan 2 viikon tapahtumaan on seuraava:

 • Jeemly-kassayksikkö = 229 € /tapahtuma
 • Jeemly-tabletkassayksikkö = 229 € /tapahtuma
 • Jeemly-pilvipalvelun lisäkäyttäjä = 15 € /tapahtuma
 • Yksi käyttäjä sisältyy 1. kassayksikön vuokraan
 • Asiantuntijapalvelu = 95 € /tunti
 • Mahdolliset asiantuntijoiden matkakulut veloitetaan erikseen toteutuneen mukaan.

Myyntipisteiden tavaravaraston automaattinen täydennysprosessi hinnoitellaan erikseen tapahtumakohtaisesti. Tästä tehdään erillinen tarjous kartoitukseen perustuen.

Pyydä tarjous!

Helppoa, nopeaa ja toimivaa kassavirran hallintaa

Jeemly on joustava ja helppokäyttöinen
Jeemly on nopea ja vaivaton ottaa käyttöön kaikkialla, missä kassaratkaisua tarvitaan. Sen peruspaketti sisältää kaikille tarpeelliset kassatoiminnot ja edistyneiden toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla räätälöit sen toiminnot juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Jeemly pitää myyntisi ja toimintasi ajan tasalla
Jeemlyllä hallinnoit koko kassavirtaasi siellä, missä se on tarpeen. Se auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi kaikissa olosuhteissa ja muovaamaan palvelutarjontasi asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tieto liiketoimintasi kokonaisvarastotilanteesta, myynnistä ja menekistä on aina saatavillasi.

Jeemly on monipuolinen tapahtumakumppani
Joustavilla lisäominaisuuksillaan Jeemly mahdollistaa tapahtumakäytössä mm. Malliston ja hintojen nopean muutosten hallinnan, yhteensopivien ja korvaavien tuotteiden tunnistamisen sekä nopearytmisen kassapalvelun.

Jeemly tuo tehoa tapahtumien ravintolamyyntiin
Jeemly on paras kassaratkaisusi tapahtumissa tai pop-up-myyntipisteissä tapahtuvassa ravintola- tai kahvilamyynnissä. Sen toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla teet asiakaspalvelustasi nopeaa ja joustavaa. Kassanäkymään saatavat havainnolliset tuotekuvaukset ja -ominaisuudet, ryhmittelyt ja korvaavat tuotteet helpottavat myyntityötä.

Tabletkassa kulkee ketterästi mukanasi
Jeemly mahdollistaa tabletkassan käytön, minkä avulla tarjoilijan asiakaspalvelu nopeutuu ja tilaukset saadaan eteenpäin reaaliajassa. Tabletkassan yhtenevä kassanäkymä kiinteiden kassapisteiden kanssa helpottaa työtä ja yhtenäistää myyntitapoja.

 Näin hankit itsellesi Jeemly-tapahtumakassan

1
Ota yhteyttä tai pyydä vuokratarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Tapahtumakassa onnistuneeseen tapahtumaan

 

Jeemlyn tapahtumakassa on selkeä paketti, jonka avulla voit keskittyä olennaiseen. Lue lisää Jeemlyn ominaisuuksista:

Tuotteistettu tilaus-toimitus-palautusmalli säästää työaikaa ja hermoja

Jokaiseen tapahtumaan liittyy erittäin pitkä lista tehtäviä ja hankintoja, joiden hoitaminen ja koordinointi vaatii työtä. Jeemlyn tuotteistettu tilaus-toimitus-palautusmalli säästää tapahtumajärjestäjän työaikaa ja hermoja. Jeemlyn ansiosta kassamyynnin ratkaisu voidaan nyt kirjata tehtäväluetteloon yhdelle riville. Yhdellä tilauksella toimitamme tapahtumaan koko asiakaspalvelun järjestelmän myynnin ja maksamisen hallintaan.

Vuokrausmallissa tapahtumajärjestäjän ei tarvitse omistaa itse mitään. Koko logistiikka SKJ Systemsin varastosta yhteen sovittuun toimituspaikkaan tapahtuma-alueella sisältyy hintaamme. Samoin palautus kuljetuskuntoon laitetuille kassoille hoidetaan yhdestä noutopisteestä meille samaan hintaan.

Jeemly Tapahtumajärjestelmä tilataan sähköisen palvelumme kautta. Tilaukselle kirjataan kaikki tarvittava tieto tapahtumasta, koska tilausprosessi tästä eteenpäin on automatisoitu. Sähköisen tilauksen hyväksyminen laukaisee edelleen tilaukset ja palvelunavaukset seuraavasti:

 • Pilvipalvelun avaaminen ja kirjautumistunnusten toimittaminen tilaajan sähköpostiin
 • Kassakohtaiset lataustunnukset kassojen käyttöönottoa varten asennuskeskukseemme
 • Maksupäätetilaukset ja korttipalvelun avaukset tilaavan organisaation lukuun
 • Kuljetustilauksen rahdinkuljettajalle toimituksesta tapahtumaan

Toimitusaika on nopea, parhaimmillaan voimme toimittaa järjestelmän jopa 2-3 päivän toimitusajalla.

Reaaliaikainen raportointi ohjaa myös palvelua

Tapahtumanaikainen seuranta ja palvelun ohjaus ovat Jeemly Tapahtumakassan tärkein työtä ja huolta säästävä piirre.

Pilvipalveluun kytkeytynyt vastuuhenkilö voi seurata mm:

 • Kassakohtaista toimintavalmiutta, eli ovatko kassat toimintakunnossa
 • Kassakohtaisia myyntejä kumulatiivisesti, jopa kuittirivitasolle pureutuen
 • Tapahtuman kokonaismyyntiä, jonka voi edelleen purkaa tuoteryhmä- ja jopa tuotetasolle
 • Tuotteiden riittävyyttä myyntipisteissä (vaatii tavaran siirtojen kirjaamisen varastosta myyntipisteeseen)

Kaikki raportit ovat graafisia ja katsottavissa älypuhelimella, tabletilla tai työasemalla selainpohjaisen sovelluksemme kautta. Grafiikasta voidaan tarpeen mukaan pureutua tarkkoihin lukuihin sillä missä näitä tarvitaan.

Järjestelmä tuottaa tapahtuman kokonaismyynnistä myös tilitysraportin, jolla tilitoimisto voi kirjata myynnin kirjanpitoon. Kassakohtaiset tilitysraportit auttavat kassojen päivä- tai vuorokohtaisessa täsmäytyksessä. Tarvittaessa kassatilityksen voi tehdä myös sokkona, jolloin kassa on laskettava ennen kuin raportti saadaan ulos. Tilitoimiston raportointiyhteys on sähköistettävissä TaloushallintoHub-palvelun avulla (Huom! Tämä ei sisälly vuokrahintaan).

Raportoinnin johtoajatuksena on ollut tapahtuman palvelunohjaus monipuolisesti. Tärkeintä on tietysti seurata, että palvelu kaikissa myyntipisteissä on toiminnassa ja asiakaspaine pystytään käsittelemään. Pienellä lisätyöllä mukaan saatava varastoseuranta varmistaa vielä lisäksi tavaran riittävyyden myyntipisteissä.

Pyydä tarjous!

Jeemly-kassa = nopeaa ja varmaa kassamyyntiä

Kosketusnäyttöön suunniteltu selkeä kassanäkymä nopeuttaa myynnin kirjaamista myyntipisteissä. Integroitu maksupääte saa kortilta rahastettavat summat automaattisesti kassalta. Lähimaksu on nopein tapa veloittaa asiakkaan korttia.

Maksupäätteet tukevat myös uusia ja edelleen uudistuvia mobiilimaksutapoja. Asiointi Jeemly-kassalla on asiakkaalle sujuvaa.

Jeemly Tapahtumakassan kosketusnäyttö perustuu optiseen infrapunatekniikkaan, joka mahdollistaa näytön käyttämisen sormikkaat käsissä. IR-tekniikka on myös merkittävästi kestävämpi ja toimintavarmempi kuin perinteinen (kapasitiivinen).

Jeemly Tapahtumakassa perustuu samalle jatkuvasti kehittyvälle ohjelmistoalustalle, jolla olemme toteuttaneet vähittäismyynnin kassajärjestelmiä jo yli 20 vuoden ajan. Jeemly-kassaa käyttää yli 2.000 yritystä yli 3.000 toimipaikassaan ja noin 6.000 kassallaan. Toimintavarmuus on ponnistettu monessa tulessa ja siksi voimme antaa sille vahvan takuun.

Tapahtuman perustaminen ja ohjaus hoituu pilvessä

Uuden tapahtuman perustaminen ja ohjaus hoidetaan kokonaan Jeemly Pilvipalvelun kautta. Tapahtuma perustetaan automaattisesti sähköiselle tilaukselle annettujen tietojen mukaisesti. Tilaukselle kirjatulle pääkäyttäjälle on generoitu sähköpostilla pilvipalveluun ohjaava linkki, jonka avulla käyttäjä voi kirjautua palveluun sähköpostiosoitteensa ja istuntokohtaisesti vaihtuvan salasanansa avulla.

Tapahtuman perustiedot ovat palvelussa valmiina tilauksen pohjalta.

Pilvipalveluun julkaistun sovelluksen kautta pääkäyttäjä pääsee perustamaan tapahtumassa tarvittavat tuotteet kaikkine tarpeellisine tietoineen. Tuotteen perustiedot ovat tärkeimmät, koska niillä kirjataan myyntitapahtumat. Näitä ovat mm. nimi, tunnus, ryhmittely, alv-luokka ja hinnoittelu. Näiden lisäksi tuotteelle voidaan antaa tekstikuvaus, kytkeä sille kuvalinkki ja kirjata muita tuotteen luokittelua ohjaavia tietoja. Nämä ovat näkyvissä ja käytettävissä kassalla asiakaspalvelutilanteessa. Luokittelut palvelevat myös raportointia ja sitä kautta sekä suunnittelua että seurantaa.

Myös kassanäkymien hallinta on tehtävissä Jeemly Pilvipalvelun kautta. Tuotepainikkeet voidaan asetella kassanäkymään sitä mukaa kuin tuotteita tehdään. Näkymä voidaan myös suunnitella kokonaisuutena sen jälkeen kun tuotevalikoima on valmiina. Eri kassoilla ja kassaryhmillä voi olla erilaisia näkymiä myyntipisteen luonteen mukaisesti. Tarvitaanhan lipunmyynnissä erilainen tuotevalikoima kuin anniskelupisteissä.

Asiakastiedot perustetaan ja ylläpidetään pilvipalvelussa. Asiakkaille voidaan antaa laskutuslupa sekä kirjoittaa asiakaskortille näkyviin asiakkaan kanssa sovittu toimintamalli, esimerkiksi henkilöt, joilla on lupa ostaa yrityksen lukuun laskutettavaa palvelua. Asiakkaalle kirjatut tiedot ovat näkyvissä kassalla palvelutilanteessa.

Ota yhteyttä!

Jeemly Pilvipalvelu = ketterä myynninohjaus ja laadunvarmistus

Tuotetietojen ja hintojen ylläpito tapahtuman aikana on nopeaa ja joustavaa Jeemly Pilvipalvelun ansiosta. Hinnanmuutokset menevät kassoille muutaman sekunnin viiveellä.

Uudet tuotteet tai kesken tapahtuman myynnistä poistuvat tuotteet voidaan päivttää kassoille online.

Erittäin tärkeä osa palvelua on tavaran riittävyys myyntipisteissä. Kohtuullisella työpanoksella tätä voidaan ohjata järjestelmän avulla. Kun myyntipistekohtaisesti ladatut tuotesaldot kirjataan järjestelmään tapahtuman aluksi, seuraa myynti automaattisesti milloin tavaran määrä alittaa hälytysrajan ja milloin se loppuu. Varastopisteessä seurataan tilannetta ja ohjataan tilaus-toimitus-prosessin avulla myyntipisteiden varastotäydennyksiä. Tämä palvelee sekä asiakaspalvelun laatua, että hävikin kontrollointia.

Varastotäydennyksen prosessi ei sisälly normaaliin vuokrahintaan. Tämä tarjotaan aina erikseen tapahtumakohtaisen toteutusmallin mukaan hinnoitellen.

Käyttäjien koulutus ja tukipalvelu tapahtuman aikana

Jeemly Tapahtumakassan tuotteistettuun pakettiin kuuluu joukko koulutusvideoita, joiden avulla sekä pääkäyttäjät, että myyntipisteiden asiakaspalvelun henkilöt voivat kouluttautua järjestelmän käyttöön itsenäisesti.

Kassat toimitetaan myyntipisteisiin kuljetuslaatikoissa, joissa on kiinteästi selkeät ohjeet kassan käyttövalmiiksi asentamisesta. Samoin laatikkoon on kiinnitetty ohje kassan pakkaamisesta takaisin palautuskuntoon. Molemmista toimista on lisäksi julkaistu video, jonka voi katsoa vaikkapa älypuhelimella Youtube-palvelun kautta.

SKJ Systems järjestää tarpeen mukaan tapahtumaan paikan päälle asiantuntijat, jotka vastaavat kaikista sovituista toimista. Asiantuntijamme voivat hoitaa myyntipistekohtaiset kassojen asennukset ja kytkennät sähkö- ja tietoverkkoon. He voivat myös kouluttaa käyttäjät paikan päällä ja näin varmistua, että kaikilla on samanlainen osaamistaso järjestelmän käytöstä.

Tukipalvelu tapahtuman ajaksi voidaan järjestää paikan päälle tapahtuman avauspäiväksi tai tarvittaessa vaikka koko tapahtuman ajaksi. Edullisempi palvelumalli on etätuki, jonka päivystysmallista voidaan joustavasti sopia tarpeen mukaan. Etätukemme pääsee kiinni kaikki kassayksiköihin etähuoltovälineillä. Valtaosa mahdollisista häiriöistä voidaan näin korjata nopealla vasteajalla. Käytännössä vain laiterikot, jotka vaativat jonkun laitekomponentin vaihdon ovat aikaa vieviä toimenpiteitä. Näihin voi tapahtumanjärjestäjä varautua tilaamalla varalaitteita tapahtumapaikalle.

Kysy lisää!

Mitä on tilattava muilta palveluntuottajilta ja miten?

Jeemly Tapahtumakassa vaatii toimiakseen sähkö- ja tietoliikenneverkon (WLAN) kaikkiin myyntipisteisiin. Kassat eivät ole sähkönsyötön tai jännitevaihtelun osalta varmistettuja UPS-laitteilla. Tietoliikenteen vaatimukset mitoitetaan tarvittaessa tapahtuman mukaan. Konsultoimme tapahtumajärjestäjiä näissä tilauksissa tarpeen mukaan.

Tapahtumakassan käyttöönotto ja pakkaaminen

Jeemly on nopein ja sujuvin kassa tapahtumanne myyntipisteiden asiakaspalveluun. Tapahtumaan vuokrattava kassapääte on joko normaali kosketusnäytöllinen kompakti kassatyöasema oheislaitteineen, tai liikkuvana versiona toimiva tabletkassa integroidulla kuittikirjoittimella ja viivakoodinlukijalla.

Jeemly-kassa on toimintavalmiina noin muutamassa minuutissa. Jeemly-kassa toimitetaan kuljetuslaatikossa, joka nostetaan suoraan myyntipisteeseen. Tämän jälkeen otetaan kotelon kansi pois, kytketään laite virtaan, ja se on valmis käyttöön. Raportointi ja ja tuotteiden ylläpito hoidetaan pilvipalvelun kautta.

 

Kun tapahtuma päättyy, nostetaan maksupääte ja kuittikirjoitin kaapeleineen kassalaatikon päälle ja laitetaan kansi paikalleen. Kassa on palautusvalmiina alle minuutissa. Kaikki raportit ovat tapahtumajärjestäjän käytettävissä pilvipalvelun kautta myös tapahtuman jälkeen.