Jeemly Secondhand vastaa kiertotaloustoimialan kasvun haasteisiin

Jeemly on kaikki, mitä käytettyjä tavaroita myyvä yritys tarvitsee tuottavaan liiketoimintaan, esimerkiksi myyntipaikkavarausten sujuvuuteen ja ajantasaiseen myynninseurantaan ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Nopeasti käyttöönotettava Jeemly Secondhand –toimialaratkaisu oikaisee monta työlästä työvaihetta säästäen työaikaa niin pienessä kuin isossakin kirpputorissa, secondhand-myymälässä ja muissa vastaavissa yrityksissä, joissa käytettyjen tavaroiden myynti tapahtuu asiakkaiden lukuun.

Kuluttajien arvomaailma kehittyy jatkuvasti ekologisia arvoja korostavaan suuntaan, ja käyttökelpoisen tavaran kierrättämiseen kaivataan vaivattomia palveluja. Jeemly tukee tätä nettipohjaisella varaus- ja myynninseurantaohjelmistolla, jossa kirpputorilla myyvän on helppo seurata omia varauksiaan, myyntiään ja tilityksiään. Myynnit kirjautuvat Jeemly Kassajärjestelmään, josta ne myös tilitetään myyjälle ja kaikki tämä tapahtuu nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti.

Jeemly Secondhand – Alk. 199 € / kk

Jeemly Secondhand on järjestelmä, jossa saat kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Mikäli olet jo Jeemlyn asiakas, voit myös hankkia olemassa olevan kassalisenssisi lisäksi varaus- ja myynninseurantajärjestelmän. Vaihtoehtoisesti jos kirpputorisi tai secondhand-myymäläsi tarvitsee pelkän kassajärjestelmän, sekin onnistuu. 

Jeemly on luotettavin Kirpputorien ja Secondhand-myymälöiden kassajärjestelmä, ollut sitä jo 20 vuotta. Sen todistaa markkinajohtajuutemme toimialalla. Jeemly Secondhand -toimialaratkaisu on nyt laajentunut kattamaan myös myyntipaikkavaraukset, myyntituotteiden perustamisen ja myynnin seurannan selainpohjaisella järjestelmällä.

Jeemly tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa järjestelmän toimintaa yrityksen kasvaessa ja esimerkiksi silloin, kun yritys myy käytettyjen tuotteiden ohessa uusia tuotteita ja palveluita. Pitkä kokemuksemme kiertotaloustoimialasta on hionut ohjelmiston toiminnot soveltuvaksi useisiin eri tilanteisiin ja toimintamalleihin.

Kassajärjestelmän hinta 140 € / kk

Varausjärjestelmän hinta 59 € / kk 

Jos haluat selvittää tarpeesi tarkemmin, sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa, joka auttaa sinua valitsemaan sopivan paketin yrityksenne tarpeisiin. 

Ota yhteyttä

Jeemly Seconhand -ratkaisun toimintoja ja hyötyjä kirpputoreille ja secondhand-myymälöille

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemlyn 10 hyödyllistä ominaisuutta kirpputoreille ja secondhand-myymälöille

 

  1. Myyntipaikka- ja/tai aikavaraukset suoraan nettikalenterista
  2. Myyjille mahdollisuus syöttää omat tuotteensa ja hinnoitella ne
  3. Kassalla nopeat myyntitapahtumat viivakoodilukijalla ja maksut integroidulla maksupäätteellä
  4. Oman myynnin, varausten ja tilitystilanteen seuranta myyjille
  5. Myyntien helppo tilitys tuotteitaan myyneille joko kassalla tai pankkitilille
  6. Monipuolinen raportointi varauksista, myynnistä ja tilityksistä yrittäjälle
  7. Provisiokäsittelyt sekä yrityksille joissa on numeroituja myyntipaikkoja että pelkästään provisiomyyntiin perustuville secondhand-myymälöille ja myös näiden yhdistelmät
  8. Paikkavarausten helppo hinnoittelu, myös tarjoustilanteissa
  9. Palveluiden ja uusien, käyttämättömien tuotteiden myynti käytettyjen tuotteiden lisäksi
  10. Secondhand-yrittäjille tuotteisiin isot tuotetarrat ja myymättömien tuotteiden keräysraportit asiakkaittain

 

Ja paljon muita palvelua sujuvoittavia ja yrittäjän työtä helpottavia ominaisuuksia.

Varaa esittely, jossa asiantuntijamme kertoo tarkemmin miten järjestelmä voi auttaa teidän yritystänne!

Varaa esittelyaika!