Monipuolinen kassajärjestelmä hotelleille ja majoitusliikkeille

Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja hotellivarausjärjestelmien tärkeimmät toiminnot yrityksen tuottoa parantavaksi kassavirtaratkaisuksi. Se ohjaa sinua kohti unelmaasi, kasvaen ominaisuuksiltaan liiketoimintasi mukana.

Kolme kassavirtaa rakentavaa helpotusta:

  • Asiakas löytää palvelusi helpommin verkosta.
  • Myyt helposti asiakkaallesi enemmän palveluja vierailun aikana.
  • Yrityksen johtaminen helpottuu seurannan ja tilitoimistoliittymän ansiosta.

Näin otat Jeemly-kassajärjestelmän käyttöösi:

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemly ohjaa myyntiä ja asiakaspalvelua keskitetysti

Yrityksen toiminnan seuranta ja suunnittelu on merkittävästi helpompaa, kun koko myynti on yhden järjestelmän hallinnassa. Kokemuksemme mukaan lähes kaikki majoitus-, matkailu- ja ravintolatoimintaa harjoittavat yritykset käyttävät nykyisin useampaa erillistä järjestelmää. Tyypillisesti täysin toisistaan erillään, joskus huonosti keskenään integroituna.

Jeemly on kassavirtajärjestelmä, jossa koko toiminnan ohjaus on keskitetty yhteen järjestelmään. Jeemlyllä hoidetaan asiakkaan kohtaaminen kassalla ja tarjous-tilausmyynnissä sen omilla ydintoiminnoilla. Majoitusvarauksia varten olemme valinneet kumppaniksemme Happybooking-sovelluksen, joka on erikoistunut asiakkaan kohtaamiseen verkossa. Keskitetty myynnin hallinta saa kuitenkin tiedot varausjärjestelmältä sekä veloitusten hallintaa, että raportointia varten.

Ravintola-asiakkaita Jeemlylle on vuosien saatossa kertynyt satoja. Samalla ohjelmistoalustalla on toteutettu toimialaratkaisuja erikois- ja päivittäistavarakauppaan. Jeemly onkin aidosti monitoimialajärjestelmä, jolla asiakkaan kohtaaminen on sujuvaa hyvin erilaisissa tilanteissa.

Hotellivarausjärjestelmä on täysin integroitu Jeemly-kassaan

Olemme integroineet Jeemly-kassavirtajärjestelmän kumppanimme Happybooking.fi-varauspalveluun. Tämä mahdollistaa majoitusliikkeen huonevarausten hallinnan nykyaikaisen selainsovelluksen avulla nopeasti ja tehokkaasti.

Majoituspuolen palvelu ja varausten käsittely hoidetaan kokonaisuudessaan Happybooking-palvelussa. Kun asiakas majoittuu, siirretään asiakkaan tiedot Jeemly-järjestelmään ja asiakkaalle avataan tili. Kaikki ostot voidaan asiakkaan vierailun aikana haluttaessa päättää tilimyyntiin, joka veloitetaan kokonaisuudessaan kun asiakas lähtee.

Myös huoneveloitus siirretään tilille, jos sitä ei ole maksettu varauksen yhteydessä. Kun huone on veloitettu, lähettää Jeemly maksutiedon varausjärjestelmälle. Varauksen yhteydessä varausjärjestelmässä tai ulkopuolisessa varauspalvelussa maksettu varaus siirretään Jeemly-myyntiin maksettuna tositteena. Näin kaikki myynti saadaan raportoitua yhdestä järjestelmästä, riippumatta siitä miten se on majoitusten osalta järjestelmään kirjattu tai missä palvelussa se on maksettu.

Tilimyynti mahdollistaa laskutuksen yrityksen tai asiakkaan kanssa sovituilla hinnoilla. Huonelaskun käsittelyssä asiakas voi maksaa osan tililleen (huonelaskuunsa) kirjatuista ostoksista käteisellä tai kortilla. Tällöin laskutus tehdään vain majoituksen osuudesta.

Happybooking on kytketty suurimpiin varauspalveluihin, kuten Booking.com ja Hotels.com. Palvelu voidaan avata myös hotellin / majoitusliikkeen omille sivuille suoraan asiakkaiden käyttöön. Lue lisää Happybooking-palvelusta tästä.

Pyydä tarjous!

Tarjoukset asiakkaille elämyspalveluista ja tilaisuuksista

Tilaisuuksien, tapahtumien ja elämyspalveluiden myyntiin Jeemly-kassavirtajärjestelmä antaa hyvät työkalut, joilla tilausprosessia ohjataan laadukkaasti. Tarjoukset voidaan tehdä Myyntitilaussovelluksella tyyllikkäällä ja rikkaalla sisällöllä, kun tuotteiden kuvaukset ja tarvittaessa myös kuvat voidaan tulostaa dokumentille. Asiakkaan kanssa sovitut ehdot, sekä tuotteiden ja palvelujen oikea hinnoittelu tuotetaan automaattisesti oikein.

Tilaus-toimitusprosessin ohjaus hoidetaan myös Myyntitilausten kautta. Ulkopuolisilta palveluntuottajilta tilattavista osista voidaan generoida ostotilaukset suoraan asiakastilaukselta. Näin kaikki toimet myydyn palvelun tuotannossa on dokumentoitu järjestelmään. Tilausvahvistus saadaan lähetettyä asiakkaalle sähköpostiin, aivan kuten tarjouskin.

Toimitettu tilaus voidaan veloittaa asiakastilille, eli käytännössä huonelaskulle. Tilinsä asiakas voi maksaa lähtiessään kassalla tai hänelle voidaan lähettää vierailusta lasku. Myös kassalla käteisellä tai kortilla maksetusta kuitista voidaan asiakkaalle lähettää tosite sähköpostilla.

Myyntitehtävät saavat tukea hallintosovellukselta mm. rikkaiden tuotetietojen ja asiakkaan palveluhistorian muodossa. Asiakaspalvelun laadukkaassa hoidossa tieto on tärkeässä asemassa. Kaikki myynti kertyy myös yhdelle raportointialustalle, joka on ensiarvoisen tärkeää toiminnan seurannassa ja suunnittelussa.

Pyydä tarjous!