Kassajärjestelmä

Jeemly on kassavirtaratkaisu, joka yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi.

Varaa Jeemly-kassajärjestelmän esittelyaika

Jeemly – Enemmän kuin kassajärjestelmä

 

Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia yrittäjälle. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia. Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Mikä on kassajärjestelmä?

Kassajärjestelmä ymmärretään usein sellaiseksi kuin se näyttäytyy arkisesti ostoksilla asiakkaalle maksutapahtuman yhteydessä. Se nähdään rahanvaihdon virallistajana, välineenä, jolla maksu tuotteesta tai palvelusta siirtyy asiakkaalta myyjälle. Kassatoiminto ja maksupääte ovatkin kassajärjestelmän osia, mutta hyvään järjestelmään kuuluu lisäksi kolme muuta tärkeää ominaisuutta:

 1. Riittävä perusrekisteri
 2. Reaaliaikainen varastonhallinta
 3. Varastonseuranta sekä monipuolinen raportointi

Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät kassajärjestelmän, yrittäjän luotettavan ja tehokkaan apulaisen, jota voi hyödyntää apuna yrityksen pyörittämiseen liittyvien arkiaskareiden hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä lähes rajattomasti. Kassajärjestelmän avulla saat mm. näkymän, mitkä tuotteet menevät hyvin kaupaksi ja minkä myynneistä rahaa jää parhaiten.

Opas järjestelmän valintaan

Oppaan avulla…

 • oivallat 7 seikkaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.
 • huomaat, mitkä sudenkuopat voit välttää.
 • tiedät, mitä kassajärjestelmän toimittajalta kannattaa kysyä.
 • ymmärrät, millainen järjestelmä palvelee teitä myös tulevaisuudessa.
 • varmistat tolkullisen hinnoittelun.

Kassajärjestelmän hinta

Jeemly sopii niin aloittelevalle yrittäjälle kuin konkarillekin. Olemme koonneet valmiita pakettiratkaisuja laskemaan kustannuksia ja helpottamaan yrittäjän arkea. Ohessa esimerkkejä suosituimmista kokonaisuuksistamme. Toshiba-laitteillamme on viiden vuoden veloitukseton On-site takuu. Jeemlyn voi vuokrata tai ostaa omakseen.


28 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Ketterä ratkaisu
Lue lisää 

 

 


67 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Kassalaitteistolla
Lue lisää 

 

 


89 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Laajennuksilla
Lue lisää 

 

 


147 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Kokonainen ratkaisu
Lue lisää 

 

 

Maksa vain niistä tuoteosista, jotka tarvitset yrityksellesi

Jeemlyn käytöstä ei peritä maksutapahtumakohtaisia tuotteiden myyntimääriin perustuvia veloituksia laite- tai kuukausimaksun päälle. Siitä syystä Jeemlyn käyttö on pitkässä juoksussa sitä edullisempaa mitä enemmän myyt.

 • Yleisimmin hankitaan paketti, jonka hinta on 147 euroa kuukaudessa.
 • Jeemlyn hinta edullisimmillaan on 28 euroa kuukaudessa, joka kattaa Jeemly-kassaohjelman käytön.
 • 67 euroa kuukaudessa maksava Jeemly sisältää myös kassalaitteen ja tarvittavat lisälaitteet.
 • Mikäli mukaan haluaa myös tukipalvelun sekä mahdollisuuden nauttia uusista ominaisuuksista ja parannuksista, ohjelmiston ylläpito- ja kehityspalvelun saa mukaan 89 euroa kuukaudessa ja 147 euroa kuukaudessa maksaviin paketteihin.

Jeemly on ratkaisu joka laajenee yrityksesi mukana

Jeemlyn käyttäjät ovat varautuneet kasvuun, mutta he eivät maksa kuin tarvitsemistaan ominaisuuksista.

Jeemlyn perusratkaisulla hallitset asiakaspalvelun perustoiminnot sujuvasti. Toimintamallisi mukaan voit laajentaa järjestelmän toimintoja tai lisätä käyttäjiä ja toimipaikkoja nopeasti. Kaikki laajennuksetkin ovat viimeisteltyjä heti käyttöönotettavia komponentteja. Hyviä esimerkkejä yleisimmistä laajennuksista ovat kanta-asiakashallinta, laskutus ja myyntireskontra, sekä ostotilausten hallinta. Ja myynnin kasvaessa tietysti lisäkassa.Jeemly on jo yli kahdellakymmenellä toimialalla

Yli 9/10 asiakkaistamme on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia. Jeemlyssä on laajasti toimialakohtaisia ominaisuuksia sekä suuren käyttäjämäärän vuoksi kokemusta on kertynyt lukuisilta eri toimialoilta.


Asiakkaamme on meillä keskiössä – lue tai katso videot tyytyväisiltä asiakkailtamme

 

Verkkokaupat

Näiltä asiakkailtamme löydät yhtenä myynnin kanavana verkkokaupan. Verkkokauppamme on tuotteistettu ja taatusti toimiva ratkaisu. Klikkaa kauppoihin ja ihastu!

Green Trail, Metsästys- ja kalastusliike – 25 vuotta alalla

Green Trail Metsästys- ja kalastusvälineitä ammattitaidolla järkevään hintaan. Green Trail Oy on vuonna 1993 perustettu metsästykseen ja kalastukseen erikoistunut perheyritys,…

Lue lisää

Rock’n’Dot, Kuopio – Kellohameiden ja korkeiden korkojen Rock’n’Dot kasvaa verkossa

“Siitä lähdetään, että unelmat toteutuvat. Tähtään siihen, että jonain päivänä verkkokauppamme yltäisi kansainväliseksi, mutta se on se ihan kaukaisin haave.”…

Lue lisää

Kun verkkokauppa ja kassajärjestelmä sopivat yhteen

Kassajärjestelmä, joka palvelee verkkokauppaa ja myymälää Ajankäytön järkeistäminen ja kaupankäyntiin liittyvän tiedon sujuva hallinta ovat prioriteetti kaikille kasvuyrittäjille. Verkkoliiketoiminnan prosessien…

Lue lisää

Ravintolat & Kahvilat

Ravintoloitsijan paras työkalu sitten soppakauhan. Hallitse varasto ja hävikki helposti. Täysin muokattavat ominaisuudet tehostavat ravintolasi toimintaa.

Matkailukeskus Saana, Kuopio

Eksoottisen saunamaailman Saanan toimitusjohtaja Pekka Laasonen avaa saunan alkuperäistä ideaa ja sen matkaa kohti tulevaisuuden unelmia. Jeemly on mukana vahvasti…

Lue lisää

Ravintola Manala, Helsinki

Hyvä ruoka voi korvata jotain, mutta aina, jos palvelu menee pieleen, siitä kyllä kuullaan. –Tanja Löppönen, toimitusjohtaja, Oy Botta Ab…

Lue lisää

Ravintola El Monte, Tahkovuori – Muista tehdä omaa juttuasi yrittäjäpolulla

Ravintola El Monte on 250-paikkainen suosittu ruokaravintola Tähtitahkossa. Viihtyisä tunnelmamme rakentuu ystävällisestä henkilökunnasta, hyvästä, reilusta ruoasta ja monipuolisesta viinilistasta. Yrittäjä Pekka Liukkonen summaa…

Lue lisää

Kirpputorit ja kierrätys

Jeemly on kaikki, mitä kirpputoriyrittäjä tarvitsee tuottavaan liiketoimintaan, sujuvaan pöytävuokraukseen – ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Relove, Helsinki – Jeemly kirpputorille

Kirpputorin asiakasvirta kasvaa – Jeemly vastaa kasvun haasteisiin Jeemlyn kassavirtaratkaisu on kaikki, mitä kirpputoriyrittäjä tarvitsee tuottavaan liiketoimintaan, sujuvaan pöytävuokraukseen ja…

Lue lisää

Akseli Kirpputori, Espoo

Pyrimme siihen, että meillä palvelu on isolla P:llä. Tarjoamme asiakkaillemme myyntipaikan ja kokonaispalvelun: heidän tarvitsee käytännössä vain tuoda tavarat paikalle.…

Lue lisää

Vähittäis- ja tukkukaupat

Palvelukokemuksen laatu määrittää suoraan asiakkaan halun ja mielenkiinnon palata myymälään ostoksille. Maksamiseen tarjottavat vaihtoehdot ja maksutilanteen sujuvuus ovat myös oleellinen osa palvelukokemusta.

Noa Noa, Helsinki – Jeemly muotikaupalle

Jeemly on muotikauppaan suunniteltu valmis kassavirtaratkaisu, joka hallitsee kaikki yrityksen ydintoimintaan liittyvät tehtävät. Palvelukokemuksen laatu määrittää suoraan asiakkaan halun ja…

Lue lisää

Lelukauppa Partanen, Kuopio – Lelu- ja lastentarvikeliikkeen kassavirtaratkaisu

Paras palautehan on, kun lapsi astuu sisään kauppaan ja ihmettelee kovaan ääneen lelujemme suurta määrää. Yrittäjältä vaaditaan samankaltaista innokkuutta, että…

Lue lisää

Jeemlyn kolme tuntomerkkiä

Vuosikymmenten kokemus alalta, tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukko sekä kattava kumppaniverkosto ovat Jeemlyn palvelulupauksen takeet. Jeemlyn tuote on ainutlaatuinen kolmella ratkaisevan tärkeällä tavalla.

Toimivuus: 30 vuoden tuotekehitys takaa, että Jeemly toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Monituhatpäinen tyytyväisten asiakkaiden joukko validoi Jeemlyn toimivuuden.

Skaalautuvuus: Jeemlyn isoimpien asiakkaiden vuosiliikevaihdot ovat satoja miljoonia euroja, pienimpien kymmeniä tuhansia euroja. Isoimmilla ketjuasiakkailla on yli sata toimipaikkaa, pienimmillä vain yksi. Tuote soveltuu kaikille kaupan ja ravintolan toimialoille, vähittäiskauppaan, tukkukauppaan ja verkkokauppaan.

Tulevaisuus: Jeemly pitää huolen asiakkaidensa tulevaisuudesta kehittämällä palveluaan jatkuvasti. Ohjelmistoon tehdään vuosittain satoja parannuksia. Pysymällä sekä teknologisen kehityksen kärjessä että asiakkaiden vaatimusten tasalla, Jeemly todella on sloganinsa mukaisesti asiakkaidensa tulevaisuudessa jo nyt.


Haluatko kuulla lisää Jeemlystä?

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että emme tuputa tuotteitamme tai pakkomyy. Jos sinulla on joskus ollut tunne, että et pääse myyjästä eroon niin Jeemly-myyjien kohdalla sinun ei tarvitse pelätä sitä. Me haluamme, että asiakkaamme ovat vapaita päättämään. Siitä syystä saat myyjiltämme ilmaista konsultointiapua, joka ei sido sinua ostamaan – edes velvollisuudentunnosta.

Ota meihin yhteyttä, saat halutessasi pelkän tarvekartoituksen etkä lainkaan tarjousta. Näin siitä syystä, koska haluamme että sinulla on käytössäsi riittävästi tietoa, jotta osaat hankkia itsellesi parhaan mahdollisen kassajärjestelmän – meiltä tai kilpailijoiltamme.

Voit myös varata demoajan, jossa käydään läpi Jeemly-järjestelmän käyttöä.

Varaa demoaika

 • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun yrityksellenne

Toimitamme järjestelmän ja laitteiston

Jeemly on valmis käyttöön parhaimmillaan jo samana päivänä!

Tulevaisuudessa olemme aina valmiina auttamaan yritykseksi kasvussa

Lue lisää aiheesta…

Kassajärjestelmän vaihto – tästä tiedät, että on aika vaihtaa!

Kassajärjestelmän perustehtävä on hoitaa maksujen vastaanotto ja kassavirran hallinta sujuvasti ja siten, että siitä on liiketoiminnalle etua. Hyvä kassajärjestelmä on…

Lue lisää

Mistä kassajärjestelmän hinta muodostuu?

Kassajärjestelmän hintaa ja kustannuksia tulee puntaroida tarkkaan. Erihintaisia kassajärjestelmiä on markkinoilla paljon, ja niiden vertaileminen keskenään on haastavaa. Aluksi sinun…

Lue lisää

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi – tee nämä 2 laskelmaa!

Ilmainen kassajärjestelmä on aloittavan yrittäjän haave, joka sellaisenaan ei voi toteutua. Kassajärjestelmästä syntyy aina kuluja – mutta se voi tuoda…

Lue lisää

Hyvä kassajärjestelmätoimittaja on lähellä asiakasta

Jeemlyn paikalliset kumppaniyritykset huolehtivat, että kassajärjestelmän asennus ja käyttöönotto hoituu parhaalla mahdollisella tavalla, eli lähipalveluna asiakkaidemme luona, ja että häiriötilanteissa…

Lue lisää

Helppo kassajärjestelmä sujuvoittaa arkea

Hyvä kassajärjestelmä helpottaa arkea Hyvä kassajärjestelmä on tehokas, selkeä ja toimiva. Nopeasti pelaava kassajärjestelmä takaa sujuvat maksutapahtumat ja säästää kustannuksia,…

Lue lisää

Edullinen, halpa ja ilmainen kassajärjestelmä

Halpa kassajärjestelmä houkuttaa kuin ilmainen ämpäri marketin avajaisissa. Huokea hinta kiehtoo toisinaan niin paljon, että unohdetaan pysähtyä miettimään, millaisen kassajärjestelmän…

Lue lisää