Kassajärjestelmä

Jeemly on kassavirtaratkaisu, joka yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi.

Varaa Jeemly-kassajärjestelmän esittelyaika

Jeemly – Enemmän kuin kassajärjestelmä

 

Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia yrittäjälle. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia. Jeemly yhdistää kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet yhdeksi helposti hallittavaksi virraksi. Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Mikä on kassajärjestelmä?

Kassajärjestelmä ymmärretään usein sellaiseksi kuin se näyttäytyy arkisesti ostoksilla asiakkaalle maksutapahtuman yhteydessä. Se nähdään rahanvaihdon virallistajana, välineenä, jolla maksu tuotteesta tai palvelusta siirtyy asiakkaalta myyjälle. Kassatoiminto ja maksupääte ovatkin kassajärjestelmän osia, mutta hyvään järjestelmään kuuluu lisäksi kolme muuta tärkeää ominaisuutta:

 1. Riittävä perusrekisteri
 2. Reaaliaikainen varastonhallinta
 3. Varastonseuranta sekä monipuolinen raportointi

Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät kassajärjestelmän, yrittäjän luotettavan ja tehokkaan apulaisen, jota voi hyödyntää apuna yrityksen pyörittämiseen liittyvien arkiaskareiden hallinnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä lähes rajattomasti. Kassajärjestelmän avulla saat mm. näkymän, mitkä tuotteet menevät hyvin kaupaksi ja minkä myynneistä rahaa jää parhaiten.

Opas järjestelmän valintaan

Oppaan avulla…

 • oivallat 7 seikkaa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.
 • huomaat, mitkä sudenkuopat voit välttää.
 • tiedät, mitä kassajärjestelmän toimittajalta kannattaa kysyä.
 • ymmärrät, millainen järjestelmä palvelee teitä myös tulevaisuudessa.
 • varmistat tolkullisen hinnoittelun.

Kassajärjestelmän hinta

Jeemly sopii niin aloittelevalle yrittäjälle kuin konkarillekin. Olemme koonneet valmiita pakettiratkaisuja laskemaan kustannuksia ja helpottamaan yrittäjän arkea. Ohessa esimerkkejä suosituimmista kokonaisuuksistamme. Toshiba-laitteillamme on viiden vuoden veloitukseton On-site takuu. Jeemlyn voi vuokrata tai ostaa omakseen.


28 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Ketterä ratkaisu
Lue lisää 

 

 


98 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Kassalaitteistolla ja tukipalvelulla
Lue lisää 

 

 


89 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Laajennuksilla
Lue lisää 

 

 


147 € / kk
Maksuprovisio 0 %
Kokonainen ratkaisu
Lue lisää 

 

 

Maksa vain niistä tuoteosista, jotka tarvitset yrityksellesi

Jeemlyn käytöstä ei peritä maksutapahtumakohtaisia tuotteiden myyntimääriin perustuvia veloituksia laite- tai kuukausimaksun päälle. Siitä syystä Jeemlyn käyttö on pitkässä juoksussa sitä edullisempaa mitä enemmän myyt.

 • Yleisimmin hankitaan paketti, jonka hinta on 147 euroa kuukaudessa.
 • Jeemlyn hinta edullisimmillaan on 28 euroa kuukaudessa, joka kattaa Jeemly-kassaohjelman käytön.
 • 67 euroa kuukaudessa maksava Jeemly sisältää myös kassalaitteen ja tarvittavat lisälaitteet.
 • Mikäli mukaan haluaa myös tukipalvelun sekä mahdollisuuden nauttia uusista ominaisuuksista ja parannuksista, ohjelmiston ylläpito- ja kehityspalvelun saa mukaan 89 euroa kuukaudessa ja 147 euroa kuukaudessa maksaviin paketteihin.

Jeemly on ratkaisu joka laajenee yrityksesi mukana

Jeemlyn käyttäjät ovat varautuneet kasvuun, mutta he eivät maksa kuin tarvitsemistaan ominaisuuksista.

Jeemlyn perusratkaisulla hallitset asiakaspalvelun perustoiminnot sujuvasti. Toimintamallisi mukaan voit laajentaa järjestelmän toimintoja tai lisätä käyttäjiä ja toimipaikkoja nopeasti. Kaikki laajennuksetkin ovat viimeisteltyjä heti käyttöönotettavia komponentteja. Hyviä esimerkkejä yleisimmistä laajennuksista ovat kanta-asiakashallinta, laskutus ja myyntireskontra, sekä ostotilausten hallinta. Ja myynnin kasvaessa tietysti lisäkassa.Jeemly on jo yli kahdellakymmenellä toimialalla

Yli 9/10 asiakkaistamme on pitänyt Jeemlyn kumppaninaan jo vuosia. Jeemlyssä on laajasti toimialakohtaisia ominaisuuksia sekä suuren käyttäjämäärän vuoksi kokemusta on kertynyt lukuisilta eri toimialoilta.


Asiakkaamme on meillä keskiössä – lue tai katso videot tyytyväisiltä asiakkailtamme

 

Verkkokaupat

Näiltä asiakkailtamme löydät yhtenä myynnin kanavana verkkokaupan. Verkkokauppamme on tuotteistettu ja taatusti toimiva ratkaisu. Klikkaa kauppoihin ja ihastu!

Ravintolat & Kahvilat

Ravintoloitsijan paras työkalu sitten soppakauhan. Hallitse varasto ja hävikki helposti. Täysin muokattavat ominaisuudet tehostavat ravintolasi toimintaa.

Kirpputorit ja kierrätys

Jeemly on kaikki, mitä kirpputoriyrittäjä tarvitsee tuottavaan liiketoimintaan, sujuvaan pöytävuokraukseen – ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Vähittäis- ja tukkukaupat

Palvelukokemuksen laatu määrittää suoraan asiakkaan halun ja mielenkiinnon palata myymälään ostoksille. Maksamiseen tarjottavat vaihtoehdot ja maksutilanteen sujuvuus ovat myös oleellinen osa palvelukokemusta.

Jeemlyn kolme tuntomerkkiä

Vuosikymmenten kokemus alalta, tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukko sekä kattava kumppaniverkosto ovat Jeemlyn palvelulupauksen takeet. Jeemlyn tuote on ainutlaatuinen kolmella ratkaisevan tärkeällä tavalla.

Toimivuus: 30 vuoden tuotekehitys takaa, että Jeemly toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Monituhatpäinen tyytyväisten asiakkaiden joukko validoi Jeemlyn toimivuuden.

Skaalautuvuus: Jeemlyn isoimpien asiakkaiden vuosiliikevaihdot ovat satoja miljoonia euroja, pienimpien kymmeniä tuhansia euroja. Isoimmilla ketjuasiakkailla on yli sata toimipaikkaa, pienimmillä vain yksi. Tuote soveltuu kaikille kaupan ja ravintolan toimialoille, vähittäiskauppaan, tukkukauppaan ja verkkokauppaan.

Tulevaisuus: Jeemly pitää huolen asiakkaidensa tulevaisuudesta kehittämällä palveluaan jatkuvasti. Ohjelmistoon tehdään vuosittain satoja parannuksia. Pysymällä sekä teknologisen kehityksen kärjessä että asiakkaiden vaatimusten tasalla, Jeemly todella on sloganinsa mukaisesti asiakkaidensa tulevaisuudessa jo nyt.


Haluatko kuulla lisää Jeemlystä?

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että emme tuputa tuotteitamme tai pakkomyy. Jos sinulla on joskus ollut tunne, että et pääse myyjästä eroon niin Jeemly-myyjien kohdalla sinun ei tarvitse pelätä sitä. Me haluamme, että asiakkaamme ovat vapaita päättämään. Siitä syystä saat myyjiltämme ilmaista konsultointiapua, joka ei sido sinua ostamaan – edes velvollisuudentunnosta.

Ota meihin yhteyttä, saat halutessasi pelkän tarvekartoituksen etkä lainkaan tarjousta. Näin siitä syystä, koska haluamme että sinulla on käytössäsi riittävästi tietoa, jotta osaat hankkia itsellesi parhaan mahdollisen kassajärjestelmän – meiltä tai kilpailijoiltamme.

Voit myös varata demoajan, jossa käydään läpi Jeemly-järjestelmän käyttöä.

Varaa demoaika

 • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun yrityksellenne

Toimitamme järjestelmän ja laitteiston

Jeemly on valmis käyttöön parhaimmillaan jo samana päivänä!

Tulevaisuudessa olemme aina valmiina auttamaan yritykseksi kasvussa

Lue lisää aiheesta…

Kassajärjestelmän vaihto – tästä tiedät, että on aika vaihtaa!

Lue lisää

Mistä kassajärjestelmän hinta muodostuu?

Lue lisää

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi – tee nämä 2 laskelmaa!

Lue lisää

Hyvä kassajärjestelmätoimittaja on lähellä asiakasta

Lue lisää

Helppo kassajärjestelmä sujuvoittaa arkea

Lue lisää

Edullinen, halpa ja ilmainen kassajärjestelmä

Lue lisää