Let the money flow.

Enemmän kuin kassajärjestelmä

Skaalautuvin

Jeemly mahdollistaa yritystoiminnan aloittamisen kevyesti, mutta kasvaa unelmiesi ja liiketoimintasi mukana. Sen päivitettävyys tukee liiketoimintasi kehitystä aina myymälästä ketjuun, vähittäistäiskaupasta tukkukauppaan, kivijalasta verkkoon ja verkosta kivijalkaan.

helppokäyttöisin

Jeemlyllä aloitat kassavirran luomisen heti. Houkuttelevasti hinnoiteltu Jeemly toimitetaan aina käyttövalmiina, esiasennettuna ja selkeillä käyttöohjeilla varustettuna.

Monikanavaisin

Jeemly nivoo yhteen fyysisen ja digitaalisen liiketoiminnan sekä uuden ajan mobiilit ratkaisut. Jeemlyllä luot kassavirtaa siellä, missä asiakkaasi ovat – myymälässä, ravintolassa, verkossa, tapahtumissa tai kaikissa niissä yhtä aikaa.

Sopivin

Jeemly tukee tyyliäsi elää ja yrittää toimialasta riippumatta. Ominaisuuksiensa ansiosta se tuo menestystä kaikkialle, missä kassavirta liikkuu sinun ja asiakkaidesi välillä.

Ymmärtävin

Jeemlyn taustalla on 25 vuoden jatkuva kehitystyö eri toimialojen ja asiakastarpeiden ymmärtämiseksi. Siksi Jeemly tukee ominaisuuksillaan juuri sinun liiketoimintaasi.