50v Juhlavuosi
– SKJ 30v + Nethit 20v

Asiakkaamme – Nyt on aika juhlaan!

Olemme palvelleet teitä yhteensä 50 vuotta. SKJ:n taival täyttää seuraavaksi 30 vuotta ja Nethitin vastaavasti 20 vuotta. Siihen aikaan mahtuu monenlaisia hetkiä. Vauhdikkaita, onnistumisen täyteisiä, yllättäviä ja joskus haastaviakin hetkiä. Lopulta nämä hetket ovat kasvattaneet meitä ja myöskin teitä – hyvät asiakkaamme. Haluamme juhlavuotemme kunniaksi muistaa yhteistä matkaamme ilolla ja kerrommekin nyt kahdesta asiasta, joilla tätä käytännössä teemme.

Ensiksi haluamme kertoa teille ilon- ja nauruntäyteisestä juhlapäivästä Kuopiossa. Arvomme komediafestivaaleihin liittyvän juhlapaketin asiakkaidemme kesken. Tästä löydät tarkempaa tietoa tältä sivulta.

Toiseksi, tarjoamme nykyisille asiakkaillemme jo olemassa olevaan toimipistelisenssiin SKJ-lisälisenssejä -50% alennuksella. Tarjous on voimassa 31.12.2021 saakka. Lisätietoja myös tästä löydät alempaa.

 

Ilon kautta voittoon!

50 vuoden kunniaksi tarjoamme nykyisille asiakkaillemme jo olemassa olevaan toimipistelisenssiin SKJ-lisälisenssejä -50% alennuksella. Tarjous on voimassa 31.12.2021 saakka.

 

Esimerkkejä lisensseistä:

 

Onko teillä aloittamassa uusia työntekijöitä tai oletteko perustamassa uutta kassapistettä?

Kassalisenssi nyt vain 400 € (norm. 800 €) tai taustatyöasemalisenssi 250 € (norm 500 €).
*Tämän lisäksi tarvitsette uudelle käyttäjälle Actian Zen lisenssin alk. 120 €.

 

Onko teillä tarvetta ostotilauksien hallintaan, jonka avulla tilaatte tuotteet toimittajalta ja tuloutatte ne varastoon?

Nyt tämä ominaisuus on saatavilla hintaan 250 € (norm. 500€). Asennustyöstä veloitetaan työsuoritteinen tuntihinta.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää näistä lisensseistä tai muista tarpeistasi!