< Back

Mikäli haluat palvella yritysasikkaitasi parhaalla tavalla, on tilimyynti pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Se tuo notkeutta ja joustavuutta asiakkaasi asiointiin, ja oikein toteutettuna mittavaa tuottopotentiaalia myös sinun liiketoimintaasi.

Jeemly- ja Flowvy-kassavirtaratkaisuissa tilimyynti on laskutuksen esivaihe, joka kerää asiakkaittain järjestetyt luottotositteet tilimyyntirekisteriin. Tilimyynnille voidaan määritellä useita seuranta- ja laskutustasoja. Tarkimmillaan tilimyyntiseuranta tallentaa jokaisen yksilöllisen tositteen tapahtumakohtaisine kirjaustietoineen.

Tilimyyntimahdollisuuden avulla palvelet myös kuluttaja-asiakkaita paremmin. Päivittäistavarakaupassa tilimyynnin seurantatasoksi voidaan määritellä pelkkä tilin loppusumma. Tilimyyntivelat voidaan ryhmitellä niiden laskutusta varten tai tilivelka voidaan suorittaa kassajärjestelmässä ennen sen laskuttamista.

Monikanavaisessa kaupassa myös verkkokaupasta tehty ostos voidaan kerätä tilivelaksi. Tämä mahdollistaa verkkokaupasta tehtyjen ostojen ja tukku- ja myymäläostojen yhdistämisen, jolloin voit palvella asiakastasi kokoamalla kaikki hänen ostoksensa yhteen yhteiseen koontilaskuun.

Tehdään luotosta palvelua!

< Back