< Back

Nykypäivän kauppiaalla on parempaa tekemistä, kuin seilata ostoksilla eri portaaleissa, näppäillä tavaran saapumisia kassajärjestelmään tai tuskailla inventaarion saldoerojen kanssa. Sähköinen ostaminen on päivän sana ja sopii kaikenkokoisille kauppialle.

Jeemly- ja Flowvy-kassavirtaratkaisuihin voit saada ToimittajaHub-palvelun. ToimittajaHub on sähköisten liittymien yhteisö kauppiaille ja tavarantoimittajille. Kytket sähköiset tilaus-, toimitus- ja tuoteyhteydet päälle yksinkertaisesti yhdistämällä itsesi ToimittajaHubissa haluamiisi toimittajiin. Yli 50 suomalaista toimittajaa on jo mukana ja uusia kytketään koko ajan: helppoa – nopeaa – vaivatonta!

Ostamisen voi myös automatisoida täysin tai sopia etähyllytyspalvelusta tavarantoimittajan kanssa ottamalla käyttöön ToimittajaHub-ketjunohjauksen. Erityisen hyvin se sopii ketjuille ja monimyymäläkauppiaille.

Rutiinikirjaustyön vähenee

  • Käsin tehtävän kirjaustyön vähentyessä syöttövirheet poistuvat.

Uusien tuotteiden perustaminen helpottuu

  • Uudet tuotteet perustuvat automaattisesti toimitussanomasta kassajärjestelmään toimittajan tiedoilla.

Varastotiedot pysyvät ajan tasalla

  • Tilattujen tuotteiden ostohinnat ja kappalemäärät pysyvät automaattisesti ajan tasalla
  • Varaston seurantaan voidaan luottaa, tämä mahdollistaa tuotteiden kiertoaikojen seurannan.
  • Ajantasainen varastotilanne mahdollistaa tuotevalikoiman optimoinnin tehokkaammin kiertäväksi, jolloin hävikki vähenee, liikevaihto kasvaa ja kate paranee.

Hinnan muutosten seuranta helpottuu

  • Tuotteiden ostohinnat päivittyvät palvelun kautta automaattisesti suoraan kassajärjestelmään.
  • Ostohinnan muutokset ovat välittömästi nähtävissä kassajärjestelmässä ja myyntihintoihin voidaan reagoida välittömästi. Näin katetuotto ei pääse heikkenemään kauppiaan tietämättä.
< Back