< Back

Kassajärjestelmä on korvaamaton työväline sekä ravintoloitsijalle, että kauppiaalle. Järjestelmän avulla tuotetaan laadukas asiakaspalvelu ja ohjataan liiketoiminnan kaikkia keskeisiä toimintoja. Mikä tahansa kassajärjestelmäksi kutsuttu ei kuitenkaan välttämättä tuota kattavaa tukea liiketoiminnalle. Jeemly on markkinoiden kattavin ratkaisu tähän. Tutustu tuotteeseemme ja palveluihimme, kysy lisää ja pyydä esittely. Uskomme, että vakuutut ratkaisun sopivuudesta myös teille.

Kokemus palvelusta vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen

Asiakaspalvelu on luonnollisesti ihmisten välistä kanssakäymistä. Suuri merkitys palvelussa on tieto tarjolla olevasta valikoimasta, varastotilanteesta, tuotteiden ja palvelujen ominaisuuksista ja sisälllöstä. Tämä tieto on saatavilla järjestelmästä. Asiakkaalle voidaan tarjota myös erilaisia etuohjelmia perustuen jatkuvaan asiointiin. Tai muuten vain kampanjoita, joilla nostetaan oma palvelu yli kilpailijoiden. Asiakkaan tunteminen perustuu kassajärjestelmään tallennettuun tietoon. Asiakkaan palvelukokemuksen kruunaa sujuva toiminta kassalla. Katso, mitä asiakkaamme kertovat palvelun merkityksestä yritykselleen.

Liiketoimintaa ohjataan monisäikeisten tarpeiden pohjalta

Varastotilanne ja menekki antavat ohjeet ostamiseen. Asiakkaiden kannalta tuotteiden ja palveluiden saatavuus on yksi tärkeimmistä laadun tekijöistä. Hinnoitteluun ja valikoimaan liittyvät päätökset on tehtävä asiakkaiden tarpeiden ja mieltymysten pohjalta. Aktiivinen menekin seuranta on välttämätöntä, jotta tarjonta kohtaisi asiakkaan odotukset. Liiketoiminnan kannattavuutta on tärkeä seurata monesta suunnasta. Kun arviointi on mahdollista tehdä jatkuvasti ja oikea-aikaisesti, tuoteryhmien, toimittajien ja asiakkaiden mukaan luokitellen, on liiketoimintaa kehittävien päätösten tekeminen helppoa.

Kassajärjestelmä on ravintolan ja kaupan verenkiertojärjestelmä. Se kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta.

Entä jos vuokraisit – se on joustavampaa

Vuokraaminen on erinomainen malli hankkia yritystoiminnassa tarvittavia resursseja, myös kassajärjestelmä. Lyhytaikaiseen liiiketoimintaan, vaikkapa pop-up-myymälään tai -ravintolaan vuokraus on käytännössä ainoa järkevä hankintamalli. Myös jatkuvassa liiketoiminnassa vuokraaminen on toimivaa, jos toiminnan kestoa on vaikeaa arvioida etukäteen tai liiketoiminta on alttiina erilaisille nopeillekin muutoksille.

Jeemly Kassajärjestelmälle on rakennettu hankintamalli, jossa kaikki tarvittavat komponentit ovat vuokrattavissa. Ohjelmistolisenssit liiketoiminnan vaatimuksiin mitoitettuna, kassalaitteet ja kaikki jatkuvat palvelut voidaan laskuttaa kuukausivuokrauksena. Laitteiden osalta vuokraukseen on toteutettu vaihtolaite-ehtoinen takuu, jonka ansiosta mahdollisessa rikkoutumistilanteessa toimitamme tilalle aina uuden toimivan laitekomponentin.

Kassajärjestelmän kustannukset voidaan vuokrausmallissa budjetoida eurolleen, koska hinnoittelu on aina kiinteään kuukausivuokraan perustuva. Vuokraukseen ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, irtisanomisaika on 3 kuukautta. Kokoonpanoon liittyvät muutokset on myös helppo toteuttaa nopealla aikataululla sen mukaan, mitä liiketoiminta kulloinkin edellyttää.

Vuokraaminen eliminoi kaikki investointimallin riskit

Omaksi hankittua järjestelmää on yleensä vaikea markkinoida eteenpäin. Monta kertaa myös ohjelmiston osalta käyttöoikeusehdot estävät ohjelmistojen siirron toiselle. Ja jos järjestelmän saakin kaupattua toiselle yrittäjälle, hinta on yleensä vai murto-osa alkuperäisestä hankintahinnasta.

Pyydä meiltä vuokratarjous Jeemly Kassavirtaratkaisustamme. Jeemly skaalautuu aloittava yrityksen yksinkertaisesta kassajärjestelmästä aina vähittäiskaupan täysiveriseksi toiminnanohjausratkaisuksi. Jeemly on lisäksi tuotteistettu eri toimialoille. Omat toimialaversiot on julkaistu mm. erityyppisille ravintoloille ja kahviloille, päivittäis- ja erikoistavarakauppaan, muoti- ja urheiluliikkeille, sekä kirpputoreille.

Jouni Hyttinen, COO
SKJ Systems Oy

Ota yhteyttä!

< Back