< Back

Kassakone vai kassajärjestelmä – siinäpä monen yritystä perustavan pulma!
Aloitteleva yrittäjä voi pitää kassakonetta edullisena ja helppona käyttää – kun taas kassajärjestelmä kuulostaa kalliilta ja hankalalta hallita. Sama tilanne on niillä yrittäjillä, jotka pohtivat vanhan kassakoneen vaihtoa.

Me vakuutamme, että Jeemly on enemmän kuin kassakone. Kassajärjestelmämme on kassakonetta
– helppokäyttöisempi
– edullisempi
– varmempi
– laajennettavampi ja
– monipuolisempi!

Kassakoneesta helppokäyttöiseen kassajärjestelmään

Jeemly kassajärjestelmä on helppokäyttöinen. Järjestelmä rakennetaan aina mielessä kirkas tavoite siitä, että kassajärjestelmä sujuvoittaa yrityksen päivittäistä työskentelyä.
Kassajärjestelmän perusominaisuuksiin kuuluvat…

 • kassa ja maksupääte
 • hyvä perusrekisteri
 • reaaliaikainen varastonhallinta ja varastonseuranta
 • monipuoliset raportit

Tähän ei perinteinen kassakone pysty.

Lisäksi järjestelmään voi valita toimialakohtaisia ominaisuuksia, jotka automatisoivat tiettyjä vaihteita, helpottavat rutiineja ja säästävät työaikaa.
Kassajärjestelmään on helppo esimerkiksi lisätä tuote, muuttaa sen hintaa tai vaikka muuttaa tuotteen veroluokkaa. Käyttökieleksi voi valita suomen, ruotsin ja englannin. Näin kone opastaa kaikessa toiminnassa tutulla kielellä.

Tuotteissamme on myös kosketusnäyttö. Usein yrityksissä on käytössä vuokratyövoimaa ja heille kosketusnäytön oppiminen on usein hyvin helppoa ja luontaista.

Tarjoilijat kassakoneen ääressä

Edullinen kassakone voi käydä kalliiksi

Edullinen kassakone voi riittää siihen, että tuote saadaan myytyä maksavalle asiakkaalle. Entäs kun yritystoimintaa halutaan kehittää raportoinnin perusteella, inventaariopäivä lähestyy ja varastossa ei olekaan haluttuja tuotteita varastovalvonnan puuttuessa? Vähänkään laadukkaan kassakoneen hinnalla saa jo monta kuukautta monipuolista kassajärjestelmää. Tässä tapauksessa kustannus jakautuu pidemmälle ajalle.

Kassajärjestelmän hintojen vertailu voi olla mutkikasta. Jos lähtöhinta onkin halpa tai lähellä ilmaista, saattaa myyntiprovisiosta muodostua merkittävä lovi katteeseen.

Siksi kannattaakin tutkia etukäteen tarkkaan, millaista kassaa tai kassajärjestelmää on hankkimassa ja mistä kassajärjestelmän hinta muodostuu.
Jeemlyn hinnat alkavat 28 eurosta kuukaudessa, eikä paketteihin liity milloinkaan myyntiprovisiota Jeemlyn osalta. Näin menestyksen kate jää suoraan yritykselle.

Kassakonetta varmempi

Kassakone voi kuulostaa varmakäyttöiseltä vaihtoehdolta. Perinteinen kassakone voi kieltämättä olla varma käytössä, mutta niin on myös Jeemly kassajärjestelmä. Sitä on kehitetty varmatoimisuus mielessä.

Meiltä saat kassajärjestelmäsi käyttöön myös tukea. Jos et ole varma, miten toimia, ota yhteyttä huoltoomme.

Meillä on koko maan kattava lähituki. Kassajärjestelmän asentaja tulee paikan päälle, asentaa järjestelmän ja neuvoo sen käytön.

Jatkossa mahdollisissa ongelmatilanteissa saat yhteyden tähän samaan asentajaan, joka tuntee järjestelmäsi jo valmiiksi. Hän käy korjaamassa vikaantuneen laitteen tai tarvittaessa korvaa sen uudella.

Kassakone ja maksupääte ei aina riitä

Yrityksen toiminta voi olla alussa pientä ja tarpeet kassakoneelle tai kassajärjestelmälle sen mukaiset.
Entä jos toiminta alkaakin laajentua eikä pelkkä kassakone ja maksupääte riitä? Kassakoneessa on silloinkin vain ne tietyt ominaisuudet, mutta Jeemly-kassajärjestelmää voi laajentaa tarpeen mukaan tulevaisuudessa.

Voit liittää jatkossa helposti uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi laskutuksen tai ostotilausohjelman.
Järjestelmää ei siis tarvitse uusia, vaan sitä voi laajentaa tarpeen mukaan. Ohjelmistoa myös kehitetään ja päivitetään koko ajan, ja uudet ominaisuudet voi ottaa halutessaan ottaa käyttöön hyvinkin nopeasti.

Kassajärjestelmään voit myös liittää lisälaitteita, kuten esimerkiksi viivakoodinlukijan, magneettikortinlukijan tai tarjoilijalukon, tarpeen mukaan.

Kassakonetta monipuolisempi

Jeemly kassajärjestelmään voit valita juuri niitä ominaisuuksia, joita yrityksesi tarvitsee. Tarvittavat ominaisuudet vaihtelevat suuresti eri alojen välillä.
Esimerkiksi muotikaupalle on kätevää, jos kassajärjestelmän värikokomatriisista voi nähdä, millaisia tietyn värisiä ja kokoisia tuotteita on saatavilla.

Kassajärjestelmästä saat myös erilaiset raportit, jotka antavat mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa aivan uudelle tasolle. Raporttien avulla varastonvalvonta on ajantasaista, tiedät koko ajan tuotteiden katteet ja voit ohjata toimintaa tuloksellisempaan suuntaan.

Myös inventaariossa kassajärjestelmä on kullanarvoinen.

Muotikaupan omistaja

Kassakone vs. kassajärjestelmä

Raportointi: Kassakoneesta saat raportteja hyvin rajallisesti. Kassajärjestelmässä saat tarpeesi mukaan raportteja, jotka auttavat seuraamaan liiketoiminnan kehitystä. Pääset johtamaan liiketoimintaa tiedon perusteella ja olet koko ajan perillä esimerkiksi varaston tilanteesta, liiketoiminnan muutoksista tai tuotteiden katteista.
Muutettavuus: Kassakoneeseen ei voi lisätä ominaisuuksia ajan mittaan tai se on vähintäänkin hyvin vaikeaa. Kassajärjestelmiä kehitetään koko ajan asiakkaiden toiveiden ja esimerkiksi lainsäädännön muutokset huomioiden.

Kiinnostuitko? Toimi näin:

 1. Ota meihin yhteyttä ja varaa ilmainen kartoitus.
 2. Kartoituksessa tarkastelemme tilannettasi ja yrityksesi tarpeita. Meillä on pitkä kokemus alalta ja osaamme auttaa erilaisten liiketoiminta-alojen tarpeiden kartoittamisessa. Samalla saat vinkkejä, mitä hyötyjä juuri sinun yrityksesi voi saada kassajärjestelmästä.
 3. Saat meiltä tarjouksen, joka ei velvoita sinua mihinkään.
 4. Jos päätät valita Jeemly-kassajärjestelmän, saat valitsemillasi osilla varustetun kassajärjestelmän paikan päällä asennettuna. Vaihdossa hyvitämme sinulle vanhasta kassakoneesta 100 euroa.
 5. Asennuksen yhteydessä koulutamme sinut kassajärjestelmän käyttöön. Jatkossakin tuttu asentaja on puhelinsoiton päässä, jos tarvitset apua ongelmatilanteissa.
 6. Toimittamamme laitteet ovat varmatoimisia. Lisäksi niillä on on-site-takuu eli tulemme paikan päälle korjaamaan vikaantuneen laitteen ja tarvittaessa saat nopeasti uuden tilalle.
 7. Sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Dream big!

Ota yhteyttä

< Back