< Back

1. Miten käytät Jeemlyä?

Katso videolta, miten ohjelma käynnistetään ja miltä aloitusnäkymä näyttää. Kätevien pikapainikkeiden avulla eri toimintojen sovellukset ovat vain klikkauksen päässä! Kerromme videolla myös Jeemlyn parhaat puolet ja suosituimmat lisäominaisuudet.

2. Miten kirjaat myynnin? Tuotehaku, asiakashaku ja hintamuutokset

Katso, miten toimivat Jeemlyn myyntitapahtumat ja niihin liittyvät tuote- ja asiakashaku sekä hintamuutokset kuten alennukset. Kerromme myös, mitä etua on helppokäyttöisestä järjestelmästä ja miten Jeemly helpottaa arkeasi.

3. Kassamyynnin erikoistilanteet: kuittiparkki

Miten tuotteiden kappalemäärää lisätään tai tuotteita poistetaan kuitilta? Miten kuitin voi laittaa parkkiin odottamaan asiakasta ja miten kauppa päätetään? Kerromme myös, miten Jeemly taipuu erikoistilanteisiin.

Jeemly on käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvaville yrityksille. Jeemly on enemmän kuin kassakone. Se kasvaakasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana, liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Jeemly yhdistää kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet. Se on skaalautuvin, helppokäyttöisin ja monikanavaisin työkalu, jolla luot kassavirtaa missä haluat.

Kiinnostuitko Jeemlystä? Jatka seuraavaksi näihin!

Tutustu Jeemlyn kassajärjestelmään

Katso usein kysytyt kysymykset (UKK)

Lue vinkkimme kassajärjestelmän valintaan ja käyttöön

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

< Back