< Back

Jeemlyn paikalliset kumppaniyritykset huolehtivat, että kassajärjestelmän asennus ja käyttöönotto hoituu parhaalla mahdollisella tavalla, eli lähipalveluna asiakkaidemme luona, ja että häiriötilanteissa apu on nopeasti saatavilla. Kaikkialla Suomessa.

Muutakin vihreää on levittäytynyt melkein Suomen jokaiseen kolkkaan kuin eräs osuuskauppaketju, nimittäin Jeemly kassajärjestelmän jälleenmyyjä- ja kumppaniverkosto. Kumppanimme ovat lähellä asiakkaitamme aina Helsingistä Rovaniemelle, Vaasasta Joensuuhun ja Kotkasta Kemiin.

He huolehtivat tuotteiden myynnistä paikallisesti ja kouluttavat asiakkaamme järjestelmän käyttöön. Paikalliset kumppaniyrityksemme ovat Jeemly-kassajärjestelmän käyttäjille nopeasti palveleva lähituki, joka auttaa, kun kassajärjestelmän käyttö herättää kysymyksiä, laitteisto ei toimi normaaliin tapaan tai siihen tarvitaan lisää toimintoja.

Yksi pitkäaikaisimmista Jeemly-yhteistyökumppaneista on Turun alueella toimiva MK-Kassamasiina Oy. Yrityksellä on asiakkaita yhden toimipaikan pienyrityksistä marketti- ja catering-ketjuihin. SKJ Systemsin kassajärjestelmän jälleenmyyjäkumppanina yritys on toiminut jo 20 vuotta.

Käyttökoulutus asiakkaalle sopivassa tahdissa

MK-Kassamasiinan toimitusjohtaja Kari Aarnio on saattanut vuosien aikana satoja yrityksiä Jeemlyn piiriin.

Aarnio kokee, että Jeemly-kassajärjestelmän käyttöönotto on tehty asiakkaille helpoksi ja varmaksi kumppanuusmallilla. Kassajärjestelmän fyysinen asennus ja järjestelmän käyttöönottokoulutus tehdään yleensä aina asiakkaan luona, olipa tämän toimipaikka missä päin tahansa Suomea.

– Erityisesti ensimmäistä järjestelmää hankkiville myyjien ja kouluttajien läsnäolosta ja asiantuntemuksesta on paljon apua järjestelmän käyttöönottovaiheessa.

– Molemmilla on tilaisuus kysyä asioita, ja kouluttajamme näkevät silloin parhaiten, missä tahdissa asioiden kanssa on hyvä edetä yrittäjän tai koulutettavan henkilökunnan kanssa. Kouluttajamme ovat kokeneita työssään ja osaavat arvioida, kuinka paljon opettamista tarvitaan. He varmistavat myös, että asiakkaalla on kaikki tarvittavat toiminnot käytössään.

Paikallisen kumppanin toteuttamana koulutus voidaan myös pilkkoa järkevästi jaksoihin, jolloin kaikkea ei tarvitse yrittää omaksua kerralla.

– Kun olemme lähellä asiakasta, voimme hoitaa koulutuksen portaittain. Aloitamme välttämättömistä perusasioista, ja vasta jonkin ajan päästä syvennymme esimerkiksi raportointiin ja kassavirtaratkaisun tehokkaampaan käyttöön eli lisäarvoon, jota ohjelmisto tuottaa yrittäjälle.

Käyttöönottovaiheen jälkeen Jeemly-asiakkaat siirtyvät jatkoylläpitoon, joka hoituu pääsääntöisesti etäyhteyden kautta.

– Voimme ottaa yhteyden etänä kaikkiin asiakkaiden järjestelmiin, ja kun ylläpitäjä kouluttaa tai tekee korjauksia, asiakas näkee saman näytön kuin ylläpitäjäkin, mutta työ tapahtuu meidän kauttamme.

Hätätilanteissa nopea apu on paras apu

Aarnion kokemuksen mukaan Jeemly-kassajärjestelmän ohjelmisto itsessään on hyvin toimintavarma ja asiakastukeen soitetaan yleensä, kun kaivataan neuvoa jonkun toiminnon tekemiseen.

– Simppelit jutut neuvomme suoraan puhelimitse. Yleensä riittää, kun kerromme, että avaat käyttöliittymästä sen ja sen ruudun. Tarvittaessa tulemme etäyhteyden kautta asiakkaan koneelle ja autamme ratkaisemaan asian.

Häiriötilanteissa ongelmat liittyvät tavallisesti kassatietokoneeseen ja oheislaitteisiin tai tietoliikenteeseen. Niidenkin osalta tilanne vaihtelee sen mukaan, millaiseen järjestelmään asiakas on investoinut.

– Periaatteessa mikä tahansa Windows-pohjainen laite toimii kassarautana, mutta tuotteissa on laatueroja paljon, kaikki eivät kestä kovaa käyttöä. Toshiban laitteet näyttävät olevan todella varmoja.

Oheislaitteiston puolesta tyypillisiä hajoavia tai jumiutuvia osia ovat maksupääte, kuittikirjoitin tai skanneri. Korvaavan laitteen MK-Kassamasiina saa toimitettua asiakkaalle jopa muutamassa tunnissa.

– Jos asiakkaalla hajoaa laite yllättäen, me saamme arkisin toimitettua hänelle varastostamme korvaavan laitteen usein jo saman tai seuraavan päivän aikana.

– Käytämme kuriiripalvelua, ja kaikki tilaukset, jotka tulevat ennen kello kahta iltapäivällä, lähtevät saman päivän aikana. Jos tilanne on hirvittävän kriittinen, voidaan käyttää apuna esimerkiksi matkahuoltoa.

Yhteisenä tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Kari Aarnio toteaa, että MK-Kassamasiinassa panostetaan asiakaspalveluun ja tyytymättömien asiakkaiden määrä on heillä todella pieni. Toimiva tuote on lähtökohta korkealle asiakastyytyväisyydelle

– Jeemly on tuotteena kunnossa. Se on mielestäni keskikokoisista kassajärjestelmistä ylivoimaisesti kaikkein monipuolisin. Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä järjestelmän kokonaistoimivuuteen ja siihen, että sitä pystyy laajentamaan kuinka pitkälle tahansa eteenpäin.

Keskeiseksi vahvuudeksi asiakaspalvelussa Aarnio nostaa MK-Kassamasiinan myyjien ja kouluttajien laajan kokemuksen erikokoisista ja -tyyppisistä yrityksistä sekä aidon halun palvella asiakkaita hyvin.

– Kun pieni asiakas muuttuu keskikokoiseksi tai vähän isommaksikin, meiltä löytyy ymmärrystä siihen, miten kassajärjestelmää on mukautettava vastaamaan yrityksen tarpeita.

– Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja voivat hyvin. Välitämme asiakkaistamme, ja siksi olemme heidän tukenaan myös asioissa, jotka eivät varsinaisesti kuuluisi meille, esimerkkinä tietoliikenneyhteydet. Olemme suodatin siinä välissä ja opastamme, mitä apua ongelmaan voi saada.

< Back