< Back

Etsittekö tehokkaampaa keinoa hallinnoida yrityksenne varauksia? Käytättekö liikaa aikaa varausten kirjaamiseen? HappyBooking takaa teille vaivattoman järjestelmän, jolla voitte säästää kallista aikaanne yrityksen muuhun toimintaan.

HappyBooking ja SKJ Systems ovat yhdessä luoneet Suomen markkinoille kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jossa varausjärjestelmänne voidaan integroida saumattomasti tarvitsemiinne kassavirtaratkaisuihin. Uskomme, että tämä tuoteyhdistelmä voi parantaa yrityksenne tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti.

Järjestelmämme on suunniteltu erityisesti pienempien hotellien tarpeisiin, yhdestä huoneesta aina 200 huoneeseen. Olemme panostaneet tuotteen helppoon käytettävyyteen, jotta voitte saada järjestelmän käyttöönne nopeasti ja vaivattomasti.

Varausten optimoimiseksi, voitte yhdistää HappyBooking-järjestelmän kanavanhallintaohjelmaan (Channel Manager), jolloin voitte saada varaukset järjestelmäänne myös useiden eri verkkomatkatoimistojen kautta. Ominaisuuksiin kuuluu automaattisesti päivittyvä kalenteri, jossa on helppo raahaa ja tiputa -toiminto. Järjestelmä tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet useampien varauskohteiden samanaikaiseen hallinnointiin: Siirtymät eri sivujen välillä on tehty helpoksi, ja eri kohteiden tilastot voidaan kostaa yhteen. Lisäksi voitte luoda järjestelmään useamman käyttäjätunnuksen ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää Jeemly – Hotellit & majoitusliikkeet ›

< Back