< Back

Sen lisäksi, että asiakas on aina oikeassa, on hän liiketoimintasi menestyksen avain. Ainoastaan seuraamalla ja dokumentoimalla asiakkaasi toimintaa, käyttäytymistä ja tottumuksia voit ymmärtää häntä paremmin.

Vain ymmärryksen kautta sinulla on mahdollisuus kehittää omaa palveluasi asiakkaasi aitoihin tarpeisiin tarkasti vastaavaksi. Alati lisääntyvän tarjonnan maailmassa voittajia ovat ne, jotka siihen kykenevät. Ne, jotka eivät, kuihtuvat nopeasti pois ketterämpien tieltä.

Jeemlyyn tai Flowvyyn liitetyllä CRM-asiakkuushallintajärjestelmällä seuraat ja palvelet asiakkaitasi keskitetysti ja älykkäästi. Se tarkoittaa, että hallinnoit kaikkien asiakkuuksiesi kaikkia toimintoja yhdellä päätelaitteella, yhdestä näkymästä.

Myynnit, tarjoukset, tilaukset, toimitukset, tili- ja laskumyynti, avoimet laskut, tekstimuistiot, dokumentit, intressiluokat, asiakasluokitukset, asiakashinnastot, yhteyshenkilöt, kanta-asiakkuus ja kertyneet ostobonukset – kaikki ne ovat kattavassa CRM-järjestelmässämme aina nähtävilläsi.

Mikä parasta, Jeemlyyn ja Flowvyyn liitetty ERP, verkkokauppa ja CRM-järjestelmä päivittävät asiakastietoja keskenään, jolloin esimerkiksi hinnastoon tehdyt muutokset ovat suoraan käytettävissä verkossa, tukussa ja ketjun myymälöissä.

Palvellaan asiakkaita ymmärryksellä!

< Back