< Back

Merenrannan kainalossa Haukiputaalla sijaitseva Rantasarka tunnetaan caravan-alueena, jossa paistaa aina aurinko.

Sarkapirtin pöydän ääressä istuu tyytyväinen nainen. Pirjo Kuisma on toiminut SF-Caravan Oulun Seutu ry:n puheenjohtajana vuodesta 2009.

Vuosi sitten yhdistys vaihtoi vanhan ja hankalakäyttöisen kassajärjestelmänsä Jeemlyyn.

”Olin mielenkiinnolla seurannut, miten naapurimme ja yhteistyökumppanimme Lohenpyrstön kokeilema Jeemly toimi. Tiesimme, että vaihto on tulossa. Kun liittohallitus teki SKJ:n kanssa perussopimuksen, soitin Jarille, että nyt myös meille.”

Koronakeväänä oli rauhallista perehtyä kassajärjestelmän toimintaan. Hyvä niin, sillä kesästä tulikin erittäin vilkas.

Vuonna 1983 perustetun Rantasaran alueella on 164 sähköistettyä paikkaa ja ruuhka-aikaan riittää vipinää. Silloin Jeemlyn helppokäyttöisyys ja nopea toiminta tulevat tarpeeseen

”Asiakas saadaan ruuhka-aikana nopeasti palveltua respassa. Taustalla on usein satoja kilometrejä ja ainahan jokaisella on kiire paikoittamiseen.”

Tässä apuna on esimerkiksi järjestelmästä tulostettava ikkunalappu, joka kertoo asiakkaan paikan sekä maksetun majoittumisajan.

Kuisma antaa lämpimät suosittelunsa modernille kassajärjestelmälle, koska siitä hyötyy muukin kuin asiakaspalvelu.

”Jos ei vielä ole löytänyt niin kutsuttua digiaikaa tai digiloikkaa, niin kassajärjestelmästä se lähtee aika hyvin!”

 

Kaikki onnistuu!

Terttu Karppinen toimii yhdistyksen rahastonhoitajana, jäsenkirjurina ja kirjanpidosta vastaavana. Vuoden kokemuksen perusteella kassajärjestelmän vaihto on kannattanut.

”Kaikki onnistuu! Jos ei asiakasta löydy, järjestelmä menee suoraan sivulle, jossa asiakkuus perustetaan. Kävijät tilastoituvat koneelle.”

Karppinen arvostaa järjestelmästä saatavia asiakastietoja, tilitysraportteja ja eri ajanjaksoilta saatavia raportteja.

”Kyllä tämä helpottaa. On mukava tietää, että meillä on toimittaja, joka vie asiaa eteenpäin, kehittyy ja tuo meille uudet ideat! Kyllä me ne vastaanotetaan.”

 

Tutustu Jeemlyyn

< Back