< Back

Green Trail Metsästys- ja kalastusvälineitä ammattitaidolla järkevään hintaan. Green Trail Oy on vuonna 1993 perustettu metsästykseen ja kalastukseen erikoistunut perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Sari ja Jari Huuskonen.

— Kaikki perustuu palveluun. Mitä nopeammin ja paremmin sinä palvelet asiakkaita, sen tyytyväisempiä asiakkaat nykyään ovat.

— Tämä on hieno laji, jos on sellainen luonne, ettei anna kovin herkästi periksi. Tämä on vähän niinkuin maanviljelyä, että jonain vuonna voi mennä sato tai toisena vuonna voi tulla hyväkin. Ei kannata pienistä hermoilla!

-Jari Huuskonen, Green Trail

Paikallisesta liikkeestä koko maahan myyväksi yritykseksi

Metsästys- ja asealalla toimivia yrityksiä yhdistää vahva toimialaosaaminen ja tietämys omista tuotteista. Monesti tämä kokemus kumpuaa omasta harrastuskokemuksesta. Vaikka alalla toimii myös ketjuja, moni yritys toimii yhdestä myymälästä käsin. Tällöin asiakaspotentiaalina on usein oman talousalueen asukkaat, ellei yrityksellä ole myös verkkokauppaa.

Olemme olleet merkittävässä markkina-asemassa kehittämässä alalle ohjelmistoa sekä toimintatapoja. Toimialakohtaisina erikoisominaisuuksina mainittakoon mm.

  • Ase- ja ammusrekisteri raportteineen
  • Vaihtolaitekäsittely eli käytetyn aseen vastaanotto ja perustaminen järjestelmään suoraan kassalta
  • Luvanvaraisten tuotteiden ostamisen erikoisominaisuudet verkkokaupassa
  • Toimitustaparajaukset luvanvaraisten tuotteiden myynnissä
  • Tuotereseptiikka (useamman tuotteen paketointi tuotepaketeiksi niin että saldot toimivat tuotekohtaisella saldonseurannalla)

Lisätietoja kokonaisratkaisusta löydät täältä.

< Back