< Back

Amarillo on laittanut ravintolan pyörille ja perustanut pop up -pisteen Kuopion Saaristokaupunkiin! Vuoden 1967 Dodgesta on tehty ruokarekka, jonka sisällä valmistetaan Amarillon mehevät hampurilaiset. Kaikki rekan ruoka-annokset koostuvat lähes täysin lähituottajien raaka-aineista. ?

  • Liepuskan Herkkupaja Oy – Semi-briossi sampylät
  • Savo-Karjalan Liha Oy – Burgerpihvit
  • Varkauden Aito Oy – NakuMajo -majoneesi
  • Jukolan Juusto Oy – Cheddar juusto

”Ihmiset toivoivat, että saisivat meidän ruokia tänne Saaristokaupunkiin jotenkin kotiinkuljetuksella.” – Sanna Tikkanen, Ravintolapäällikkö, Amarillo Kuopio.

Amarillo tarttui tuumasta toimeen ja toi koko ravintolan asiakkaiden luokse! Kotiinkuljetus Kuopiossa ja ruoka take-awayna on kasvanut viime viikkoina merkittävästi.

Jeemly on sopassa mukana siten, että toimitimme ruokarekkaan rahastamisvälineet nopealla aikataululla! Vuokrausmallissa yrittäjän ei tarvitse sitoa pääomaa tai omistaa mitään. Jeemly on pop up- ja kausimyyntiin soveltuva monipuolinen kassajärjestelmä. Valitse helpompi ja luotettavampi työkalu liikkuvaan liiketoimintaan.

Pop up -ravintoloiden ei ole järkevää hankkia laitetta omaksi. Jeemly vuokraa tarvitsemasi kassa- ja maksupäätteet lyhytaikaiseen käyttöön tai myös pidemmäksi ajaksi.

Tutustu Jeemlyyn

< Back