< Back

Pyrimme siihen, että meillä palvelu on isolla P:llä. Tarjoamme asiakkaillemme myyntipaikan ja kokonaispalvelun: heidän tarvitsee käytännössä vain tuoda tavarat paikalle.

Terhi Luomansuu ja Nadja Farrah-Aalto ovat Mankkaan Akseli Oy:n yrittäjiä, jotka pyörittävä Kirpputori Akselia Espoon Mankkaalla.

Akseli kirpputori tarjoaa myyjälle kokonaispalvelua, johon kuuluvat niin hinnoittelu, myyntipaikasta huolehtiminen kuten tilittäminen ja myymättä jääneen tavaran jatkokäsittely. Nadja Farrah-Aalto toteaa:

Tää on ehkä tähän ajan henkeenkin sopivaa, että pitää vähän ruveta miettimään, miten kuormittaa maapalloa.

Akseli kirpputori tarjoaa myös avaimet käteen -palvelua

Akseli kirpputori on perustettu vuonna 2006. Vuosi sitten Kirpputori Akselin yrittäjiksi hypänneet Luomansuu ja Farrah-Aalto pyörittävät kasvavaa liiketoimintaa ja haaveilevat muun muassa verkkokaupasta, vanhasta asemarakennuksesta ja mahdollisesta toisesta Akselista.

Naisten mukaan yrittäminen vaatii tsemppiä, rohkeutta ja uskallusta toteuttaa omia unelmiaan. Jeemlyn kassavirtajärjestelmä on mukana tukemassa matkaa kohti unelmia.

Akseli kirpputori tarjoaa perinteisen itsepalvelumyynnin lisäksi kokonaispalvelua, missä Akseli huolehtii kaikesta, kuten hinnoittelusta ja rahojen tilityksestä asiakkaalle. Erittäin vaivatonta palvelua!

Tutustu Jeemlyn ratkaisuun kirpputoreille.

< Back