Monipuolinen kassajärjestelmä tapahtumiin ja pop-up-myyntiin

Helpompi ja luotettavampi työkalu liikkuvaan liiketoimintaan. Jeemly on kassajärjestelmä, joka ei petä kesken kiireen. Vuokrattava kassapääte tapahtumiin on normaali kosketusnäytöllinen kompakti kassatyöasema oheislaitteineen.

Tutustu vuokrakassaan

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemly on joustava ja helppokäyttöinen

Jeemly on nopea ja vaivaton ottaa käyttöön kaikkialla, missä kassaratkaisua tarvitaan. Sen peruspaketti sisältää kaikille tarpeelliset kassatoiminnot ja edistyneiden toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla räätälöit sen toiminnot juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Jeemly pitää myyntisi ja toimintasi ajan tasalla

Jeemlyllä hallinnoit koko kassavirtaasi siellä, missä se on tarpeen. Se auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi kaikissa olosuhteissa ja muovaamaan palvelutarjontasi asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tieto liiketoimintasi kokonaisvarastotilanteesta, myynnistä ja menekistä on aina saatavillasi.

Jeemly on monipuolinen tapahtumakumppani

Joustavilla lisäominaisuuksillaan Jeemly mahdollistaa tapahtumakäytössä mm. Malliston ja hintojen nopean muutosten hallinnan, yhteensopivien ja korvaavien tuotteiden tunnistamisen sekä nopearytmisen kassapalvelun.

Jeemly tuo tehoa tapahtumien ravintolamyyntiin

Jeemly on paras kassaratkaisusi tapahtumissa tai pop-up-myyntipisteissä tapahtuvassa ravintola- tai kahvilamyynnissä. Sen toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla teet asiakaspalvelustasi nopeaa ja joustavaa. Kassanäkymään saatavat havainnolliset tuotekuvaukset ja -ominaisuudet, ryhmittelyt ja korvaavat tuotteet helpottavat myyntityötä.

Tabletkassa kulkee ketterästi mukanasi

Jeemly mahdollistaa tabletkassan käytön, minkä avulla tarjoilijan asiakaspalvelu nopeutuu ja tilaukset saadaan eteenpäin reaaliajassa. Tabletkassan yhtenevä kassanäkymä kiinteiden kassapisteiden kanssa helpottaa työtä ja yhtenäistää myyntitapoja.

Tutustu Jeemlyyn