Monipuolinen kassajärjestelmä ravintoloille ja kahviloille

Ravintoloitsijan paras työkalu sitten soppakauhan. Hallitse varasto ja hävikki helposti. Täysin muokattavat ominaisuudet tehostavat ravintolasi toimintaa.

Tutustu tarkemmin: Jeemlyn kassajärjestelmä ravintoloille ja kahviloille.

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemly on ravintolaympäristöön suunniteltu

Jeemly on suunniteltu ravintoloiden ja kahviloiden kassavirtaratkaisuksi. Sen toimialakohtaiset ominaisuudet mukautuvat dynaamisesti ravintolasi tai kahvilasi toimintaan.

Jeemly tuo etua asiakaspalveluun

Ravintolassa asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtaisesti tuotettu asiakaspalvelu korostuvat. Palvelutilanteen joustavuus, suositukset ja tieto tuotteiden tarkemmasta sisällöstä ovat asiakaskokemukseen vaikuttavia asioita. Siksi kassajärjestelmän tuottama tuki palvelutilanteeseen on merkittävässä asemassa. Jeemly tehostaa toimintaasi ja auttaa kehittämään asiakaspalveluasi.

Jeemly tarjoaa muokattavan käyttöliittymän

Jeemlyssä tarjoilijan kassanäkymä on vapaasti muokattavissa ja tuotteet voidaan ryhmitellä niin, että tilauksen kirjaaminen hoituu optimaalisen nopeasti. Tuotepainikkeesta saadaan näkyviin myös tuotteen kuvaus, jonka avulla asiakkaan kysymyksiin voidaan vastata saman tien. Tuotteille voidaan antaa ominaisuuksia, joiden perusteella kaikki ominaisuuden mukaiset, esimerkiksi laktoosittomat, tuotteet voidaan hakea myyntivalikkoon.

Tabletkassa säästää työaikaa

Jeemly mahdollistaa palvelua nopeuttavan tabletkassan käytön asiakaspinnassa. Sen avulla asiointi hoituu kerralla loppuun ja kaikki tilaukset ovat keittiössä reaaliajassa. Tabletkassassa voidaan käyttää samaa kassanäkymää kuin kiinteillä palvelukassapisteillä. Näin tarjoilijan ei tarvitse opetella erilaisia myyntitapoja ja näkymien ylläpito yksinkertaistuu.

Itsepalvelukonsepti ja infonäytöt

Jeemlyllä ravintolan sähköinen menu voidaan julkaista infonäyttöä hyödyntäen. Ruokalistan tietosisältöä ylläpidetään kassajärjestelmän kanssa yhteisessä tuotehallinnassa. Tämä mahdollistaa vaihtuvat valikoimat sekä kampanjoiden tehokkaan hyödyntämisen. Sähköinen menu on integroitu kassajärjestelmän kanssa, joten sen sisältö on nähtävillä myös tarjoilijan kassanäkymässä.

Jeemly mahdollistaa itsepalvelukassat, jotka nopeuttavat palvelua esimerkiksi lounasravintolassa. Maksutapana itsepalvelussa käytetään maksukorttipäätettä ja jokaisesta ostoksesta tulostetaan kuitti. Tämän avulla voidaan tarvittava maksamisen kontrolli järjestää ruokailun noutopisteessä.

Jeemly hallitsee muutosta

Jeemlyn avulla ravintolan toiminnanohjaus voidaan rakentaa juuri yrityksesi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi. Liiketoimintasi kehittyessä Jeemly kehittyy joustavien ominaisuuksiensa ansiosta sen mukana.

Jeemly on tehty juuri ravintoloitsijan tarpeisiin

Yhteydenotto ei sido mihinkään. Ota yhteyttä oheiselle lomakkeella ja asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri oikeat työkalut.

  • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.