Monipuolinen kassajärjestelmä myymälöille ja kaupoille

Hyvä kassajärjestelmä on myyjän paras ystävä ja arvokkain kumppani, mutta kallis sen ei tarvitse olla. Kokeile Jeemlyä, saat sen heti käyttöösi.

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Jeemly on edullinen hankkia ja helppo ottaa käyttöön
Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia kaikille yrittäjille. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia.

Jeemlyllä pidät asiakkaasi keskiössä
Tuotteiden, palvelujen, asiakkaan ja myyjän kohtaamisessa on paljon alakohtaisia eroja. Jeemlyn toimialakohtaisesti räätälöity ominaisuusvalikoima auttaa sinua tarjoamaan parhaan palvelukokemuksen asiakkaillesi.

Jeemly mukautuu tarpeisiisi
Asiakkaat kohdataan kassalla, missä kilpailijoista erottuvan asiakaskokemuksen tarjoaminen edellyttää yksilöitymistä. Siksi Jeemly tarjoaa mahdollisuuden liittää yhteen eri toimialoille toteutettuja toimintoja tarpeisiisi vastaavina.

Jeemly on enemmän kuin kassajärjestelmä
Jeemlyllä yhdistät kassajärjestelmäsi, toiminnanohjauksesi ja verkkoliiketoimintasi yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Se auttaa sinua tuote- ja palvelutarjontasi jalostamisessa asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi. Esimerkiksi varastotilanteen, menekin, myynnin ja katteen seuranta antaa oikean kuvan liiketoimintasi tilanteesta sekä edellytykset sen tehokkaaseen kehittämiseen.