DREAM BIG - Uskalla unelmoidaKirpputorin asiakasvirta kasvaa – Jeemly vastaa kasvun haasteisiin

Jeemly on kaikki, mitä kirpputoriyrittäjä tarvitsee tuottavaan liiketoimintaan, sujuvaan pöytävuokraukseen ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Nopeasti käyttöönotettava Jeemly oikaisee monta työvaihetta, säästäen yhden henkilön työpanoksen jo reilun 100 pöydän kirpputorilla.

Kuluttajien arvomaailma kehittyy jatkuvasti ekologisia arvoja korostavaan suuntaan, joten käyttökelpoisen tavaran kierrättämiseen kaivataan vaivattomia palveluja. Omatoimiset myyjät arvostavat online-palvelua, mikä tutkitusti parantaa kirpputorin täyttöastetta. Jeemly on käytössä jo yli 100 kirpputorilla ja siksi sen toiminnallisuudet ovat hioutuneet kirppismaailmaan sopiviksi.

Viisi vahvaa asiakaspalveluhyötyä

  • Kirppari-Kalle, online-pöytävaraus ja -hallinta verkossa kytkettynä Jeemly kassavirtaratkaisuun.
  • Automatisoitu myyntien tilitys pöytävuokraajien pankkitilille.
  • Tuotekohtainen alennusten hallinta Kirppari-Kallen kautta.
  • Tuotekohtainen provisiomäärittely mahdollistaa arvokkaampien tuotteiden yksilöllisen käsittelyn.
  • Pöytämyynnin siirto vuokrakauden päätyttyä esimerkiksi ”hyväntekeväisyyspöydälle”.

Ja paljon muita palvelua sujuvoittavia ja yrittäjän työtä helpottavia ominaisuuksia.

kirppari-kalle


Tilaa toimitussisällön kuvaus

Jeemly on kirpputorin kassajärjestelmä

 

Online-varausjärjestelmästä hyötyy kirpputori, pöytävuokraaja sekä ostaja-asiakas

Kirppari-Kalle on Jeemlyn nettipohjainen myyntipöytien varausjärjestelmä, jossa pöytävuokraajan palvelut on automatisoitu myyntipaikkojen jakelusta tuottojen tilitykseen saakka. Näin työaikaa jää myymälän kehittämiseen sekä ilmeen ja siisteyden ylläpitämiseen.

Kirppari-Kalle toimii joko julkisena varausjärjestelmänä tai se voidaan rajoittaa kirpputorin henkilökunnan sisäiseen käyttöön.

Rahankierto nopeutuu ja käsityö vähenee, kun vuokraaja maksaa varaamansa myyntipöydän ja seuraa myyntejään reaaliajassa verkossa. Tilitysraportilla näkyy kokonaismyynti tuotteittain, aikaisemmin tilitetyt summat ja tilitettävissä oleva summa. Kirpputoriyrittäjä voi tilittää myynnit automatisoidusti suoraan asiakkaan pankkitilille. Virheiden määrä vähenee, rahan täsmällinen käsittely tuo luottamusta toimintaan ja sujuvat tilitykset rakentavat pohjan hyvälle asiakaspalvelulle.

Selkeää hinnoittelua ja raportointia

Pöytävuokraaja voi halutessaan hinnoitella myytävät tuotteensa valmiiksi verkossa. Hintalaput tulostetaan kirpputorilla myyjälle valmiiksi, jolloin hän saa myyntipaikkansa nopeasti siistiin ja myyvään kuntoon.

Hintalappujen viivakoodi nopeuttaa ostajan asiointia kirpputorin kassalla ja kuittiin tulostuu selkeästi ostetut tuotteet ja maksutapahtuman tiedot.

Pöytä- ja tuotekohtaisten alennusten määrittäminen käy helposti yhdellä asetuksella. Järjestelmä mahdollistaa kampanjoiden hallinnan esimerkiksi niin, että viikonloppuna tarjotaan 50 % alennus kaikista ostoksista. Kirpputoriyrittäjän omien, uusien tuotteiden myynti voidaan raportoida muusta myynnistä erikseen.

Jeemly kasvaa kirpputorin mukana

Jeemly hallitsee kirpputorin koko liiketoiminnan selkeän raportoinnin kauppiaalle. Monipuolinen kassajärjestelmän laajennettavuus mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen ja kuluttajaystävällisten palveluiden tarjoamisen.

Jeemly kootaan aina liiketoiminnan vaatimista ominaisuuksista, jolloin uniikki kokonaisratkaisu palvelee juuri sinun yritystä ohjelmistoineen ja kassapäätteineen.

Jeemly asennetaan kirpputorille aina paikallisasennuksena. Näin tuotteiden myynti ja asiakaspalvelu eivät ole riippuvaisia internetyhteydestä.

Jeemly hallitsee kirpputorin koko liiketoiminnan

Referenssit

Jeemly Jar


Tilaa toimitussisällön kuvaus