Let the money flow.

Kassajärjestelmä Myymälään

Jeemly on edullinen hankkia ja helppo ottaa käyttöön

Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia kaikille yrittäjille. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia.

Jeemlyllä pidät asiakkaasi keskiössä

Tuotteiden, palvelujen, asiakkaan ja myyjän kohtaamisessa on paljon alakohtaisia eroja. Jeemlyn toimialakohtaisesti räätälöity ominaisuusvalikoima auttaa sinua tarjoamaan parhaan palvelukokemuksen asiakkaillesi.

Jeemly mukautuu tarpeisiisi

Asiakkaat kohdataan kassalla, missä kilpailijoista erottuvan asiakaskokemuksen tarjoaminen edellyttää yksilöitymistä. Siksi Jeemly tarjoaa mahdollisuuden liittää yhteen eri toimialoille toteutettuja toimintoja tarpeisiisi vastaavina.

Jeemly on enemmän kuin kassajärjestelmä

Jeemlyllä yhdistät kassajärjestelmäsi, toiminnanohjauksesi ja verkkoliiketoimintasi yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Se auttaa sinua tuote- ja palvelutarjontasi jalostamisessa asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi. Esimerkiksi varastotilanteen, menekin, myynnin ja katteen seuranta antaa oikean kuvan liiketoimintasi tilanteesta sekä edellytykset sen tehokkaaseen kehittämiseen.