Verkkokauppa ravintoloille ja myymälöille

Jeemly -verkkokauppa on helppo ja nopea

Varaa esittelyaika

Miksi Jeemly -verkkokauppa?

Jeemly on täydellinen paketti, joka sisältää

 • kassajärjestelmän
 • verkkokaupan ja
 • toiminnanohjauksen.

Jeemly on monikanavainen ratkaisu yrityksille, joilla on myymälä- tai ravintolatoimintaa sekä verkkokauppa. Paketin mukana saatte myös kumppanin myyntinne kehittämiseen.

Verkkokauppa kasvattaa asiakaspotentiaalia ja liikevaihtoa. Lisäksi se sopii lähes kaikille yrityksille.

 

Pienille myymälöille

Miksi perustaisit myymälän, joka palvelee vain oman alueesi asiakkaita, kun verkkokaupan avulla voit palvella koko Suomea?

Ravintoloille

Ravintola voi palvella myös niitä asiakkaita, jotka haluavat joko noutaa tai tilata ruuan kotiin.

Mikä parasta, ilman kalliita komissioita.

Mitä Jeemly -verkkokauppapaketti sisältää

 • Tekninen verkkokauppa-alusta
 • Verkkokauppaliittymä kassajärjestelmään
 • Oletusulkoasupaketti yrityksen logolla ja tehostevärillä
 • Tuotevariaatiot normaalituote, multituote, väri/kokolajitelma
 • Klarna Checkout maksutapaintegraatio
 • Oletusdomain, yrityksennimi.jeemlyshop.fi
 • Asennustyöt
 • Oletustoimitustapana nouto myymälästä

Myymälän tai ravintolan kassajärjestelmässä tuotteita voi olla useampia kuin verkkokaupassa

Katso mitä Jeemly verkkokauppa maksaa

Varastosaldot aina ajan tasalla

Jeemly -kauppias ei kärsi varastosaldo-ongelmista. Jeemly-ratkaisussa verkkokaupan ja myymälän saldot ovat aina ajan tasalla.

Verkkokaupan asiakkaalle voidaan myös näyttää myymäläsaatavuus halutulla tarkkuudella, sekä arvioida tuotteen lähetysaika. Tämän tiedon avulla voit esimerkiksi kasvattaa myymäläkävijöidenne määrää ja asiakastyytyväisyyttä.

Helppoa ylläpitoa

Jeemly helpottaa ylläpitotyötä. Hallitset kaikkien myyntikanavien tuotetietoja yhdessä paikassa. Hinta- ja tuotetietojen muutokset ovat helppoja ja tuotteiden lähetys tapahtuu ketterästi, sillä pakettikortit tulostetaan samasta järjestelmästä. Jeemlystä saat myös raportit ja asiakastiedot.

Ostoehdotustoiminnolla huolehdit, että tuotteet eivät pääse loppumaan

Ostoehdotustoiminto huolehtii, että tuotteita tilataan oikea määrä, oikeaan aikaan. Ostotilauksen avulla teet lisätilaukset helposti. Lisäämällä liiketoimintasi tueksi käsipäätteet, helpotat esimerkiksi inventointia, tavaran vastaanottoa ja hintamuutoksia entisestään.

Jeemlyssä on runsaasti toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia sekä muita lisäominaisuuksia.

Olemme tehneet kehitystyötä asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja näin meille on muodostunut ominaisuuksiltaan laaja ohjelmisto. Jeemly -kassajärjestelmä on käytössä yli 2000 yrityksellä.

Varaa esittelyaika

Lisäksi Jeemly -verkkokauppaan on mahdollista laajentaa seuraavat palvelut ja ominaisuudet

 • Tuotehaku
 • Oma domain verkkokaupalle
 • Kantakohtainen valvontatyökalu
 • Osastotoiminto
 • Logistiikkatoiminnot (Posti ja Matkahuolto)
 • Voit myös laajentaa tuotevalikoimaa 400 tai 800 tuotteeseen

Tuotteistettu valmisratkaisu on nopea ottaa käyttöön

Jeemly -verkkokauppa on nopeasti valmis. Kustomoi yrityksesi värit ja logot, syötä tuotetiedot kassajärjestelmään ja valitse mitä tuotteita haluat myydä myös verkossa. Valmis!

Jeemly -verkkokaupan logistiikkavaihtoehdot

Jeemly -verkkokaupan toimitusvaihtoehtoina ovat nouto myymälästä, kotiinkuljetus, sekä suosituimmat logistiikka-alan palvelun tarjoajat Posti ja Matkahuolto.

Teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme erittäin kattavan palveluvalikoiman

Olemme apunasi koko toiminnan elinkaaren ajan ja ymmärrämme liiketoimintanne kokonaisuutena. Verkkokaupan ylläpitoon kuuluu lisäksi henkilökohtainen neuvonta, miten verkkokaupan myyntiä voi kehittää.

Verkkokaupan lisäksi saatte kauttamme:

 • Rahoituksen
 • Laskutus, kirjanpito ja laskunelinkaaripalvelut
 • Graafiset työt verkkokauppaan ja digimarkkinointiin
 • Tarvittavat kassalaitteet
 • Vanhojen tuotetietojen siirron
 • Verkkokaupan optimoinnin
 • Koulutuksia

Ympäri vuoden pyörivät webinaarit

 • Tuotepuukoulutus: verkkokaupan tuotepuun rakentaminen
 • Tuoteperustamisen jatkokoulutus: laajat tuotehallinnan toiminnot, joita tarvitaan kun kassajärjestelmään on liitetty verkkokauppa
 • Verkkokaupan hallinta: hallintapaneelin käyttökoulutus
 • Google Analytics -koulutus: Google Analytics -verkkokauppa-analytiikkaohjelman käyttö ja tulkinta
 • Toimituksen koulutus: tilauksen toimituksen eri vaiheet

Jeemlyä on kehitetty monikanavaiseen kauppaan yli 20 vuotta

Jeemly tarjoaa erittäin laajan teknisen toteutuksen erilaisiin tarpeisiin läpi toimialojen. Ohjelmistolla hallitset keskitetysti kaikkien tietojen ylläpitämisen. Esimerkiksi kaikki tuotetiedot ylläpidetään yhdessä paikassa, mukaan lukien hinnoittelu eri myyntikanavissa erilaisille asiakasryhmille.

Tarvitseko jotain enemmän?

Jeemly -verkkokauppa skaalautuu tarpeidenne mukaan ja kasvaa yrityksenne mukana. Kun laajennatte toimintaanne useampaan myymälään tai verkkokauppaan, skaalautuu Jeemly kitkattomasti Flowvyksi. Flowvy on kassavirtaratkaisu monikanavaiseen liiketoimintaan.

Tarjoamme yhteyttä ottaville maksuttoman selvityksen, miten järjestelmämme helpottaisi arkeanne sekä miten kasvattaisimme myyntiänne. Asiantuntijamme haluavat yhdessä asiakkaan kanssa laskea liiketoiminnan kannattavuusluvut läpi. Jos ratkaisuamme ei nähdä kannattavaksi, eivät asiantuntijamme tule yhteistyötä ehdottamaankaan.

Opas verkkokaupan perustamiseen

Teimme oppaan avuksesi. Oppaamme käsittelee laajasti verkkokaupan perustamista ja sitä, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Verkkokaupan perustaminen on yksinkertaisimmillaan erittäin helppoa. Verkkoliiketoiminnassa menestyminen ei. Digitaalinen kauppa vaatii kovaa työtä ja osaamista, mittakaavasta riippumatta. Lisäksi on hyvä muistaa, että verkkokaupparatkaisuissa on todella suuria eroja.

Syötä tietosi ja saat oppaan heti sähköpostiin

Haluatko kuulla lisää Jeemlystä?

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että emme tuputa tuotteitamme tai pakkomyy. Jos sinulla on joskus ollut tunne, että et pääse myyjästä eroon niin Jeemly-myyjien kohdalla sinun ei tarvitse pelätä sitä. Me haluamme, että asiakkaamme ovat vapaita päättämään. Siitä syystä saat myyjiltämme ilmaista konsultointiapua, joka ei sido sinua ostamaan – edes velvollisuudentunnosta.

Tarjoamme yhteyttä ottaville maksuttoman selvityksen, miten järjestelmämme helpottaisi arkeanne sekä miten kasvattaisimme myyntiänne. Asiantuntijamme haluavat yhdessä asiakkaan kanssa laskea liiketoiminnan kannattavuusluvut läpi. Jos ratkaisuamme ei nähdä kannattavaksi, eivät asiantuntijamme tule yhteistyötä ehdottamaankaan.

Voit myös varata demoajan, jossa käydään läpi Jeemly-järjestelmän käyttöä.

Varaa demoaika

 • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun yrityksellenne

Toimitamme järjestelmän ja laitteiston

Jeemly verkkokauppa on valmis käyttöön!

Tulevaisuudessa olemme aina valmiina auttamaan yritykseksi kasvussa

Lue lisää aiheesta…

Kun verkkokauppa ja kassajärjestelmä sopivat yhteen

Miksi Jeemly -verkkokauppa? Jeemly on täydellinen paketti, joka sisältää kassajärjestelmän verkkokaupan ja toiminnanohjauksen. Jeemly on monikanavainen ratkaisu yrityksille, joilla on…

Lue lisää

Miten rakennetaan myyvä ja menestyvä verkkokauppa?

Miksi Jeemly -verkkokauppa? Jeemly on täydellinen paketti, joka sisältää kassajärjestelmän verkkokaupan ja toiminnanohjauksen. Jeemly on monikanavainen ratkaisu yrityksille, joilla on…

Lue lisää

Ilmainen kassajärjestelmä voi käydä kalliiksi – tee nämä 2 laskelmaa!

Miksi Jeemly -verkkokauppa? Jeemly on täydellinen paketti, joka sisältää kassajärjestelmän verkkokaupan ja toiminnanohjauksen. Jeemly on monikanavainen ratkaisu yrityksille, joilla on…

Lue lisää