Jeemlyn kassajärjestelmällä ravintolan arki rullaa kevyesti

Jeemly on ravintolaympäristöön suunniteltu kassajärjestelmä, jonka täysin muokattavat ominaisuudet tehostavat ravintolasi toimintaa. Jeemlyn avulla

  • luot onnistuneen asiakaskokemuksen.
  • hallitset varastoa ja hävikkiä.
  • tehostat ravintolasi toimintaa.

Anna asiakkaallesi vara valita ja vältä ruuhkat ravintolassasi. Ensiesittelyssä Jeemly Easy Order – täydellinen itsepalvelu- ja annosmyynnin ratkaisu ravintolaan.

Kassajärjestelmä, joka laajenee liiketoimintasi mukana

Jeemly yhdistää kassajärjestelmän sekä toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät toiminnot ravintolan tuottoa parantavaksi kokonaisratkaisuksi, jonka avulla luot lisää kassavirtaa missä ja miten haluat. Jeemly on paljon enemmän kuin vain kassajärjestelmä!

Jeemly ohjaa sinua kohti unelmaasi, kasvaen ominaisuuksiltaan liiketoimintasi mukana. Tutustu tästä Jeemlyn kattaviin ominaisuuksiin:

Lataa Jeemly Ravintola-esite

Jeemly on aina toimintavarma kassajärjestelmä

Jeemly toimii aina, verkkoyhteyksien kunnosta riippumatta. Jeemlyn toiminta perustuu paikallisesti ravintolan laitteille asennettuun sovellukseen ja tietokantaan. Jopa sisäinen verkko voi olla epäkunnossa, offline-kassa toimii joka tapauksessa ja asiakaspalvelu rullaa.

Jeemly-kassa synkronoi tietonsa Jeemly Pilvipalveluun, mikäli sellainen on käytössä. Vaikka Pilvipalveluyhteys olisi tilapäisesti poikki, kassa toimii normaalisti ja yhteyden palattua tiedot päivittyvät automaattisesti molempiin suuntiin.

Jeemlyn laitealustana on markkinajohtaja Toshiban ravintoloille suunniteltu kassalaitteisto. Siksi Jeemly on luotettavin myös laitteiden osalta.

Jeemly parantaa myyntiä ja asiakaskohtaamista

Menestyvän ravintolan takana on onnistunut asiakaskokemus. Sen myötä asiakas palaa yhä uudestaan, tuo mukanaan muita ja suosittelee ystävilleen. Jeemly auttaa kehittämään asiakaspalveluasi ja ohjaa sujuvasti lisämyyntiin.

Asiakaskokemukseen ravintolassa vaikuttavat muun muassa palvelutilanteen joustavuus, tarjoilijan suositukset ja tieto tuotteiden tarkemmasta sisällöstä. Näissä kaikissa tukee helppokäyttöinen ja luotettava kassajärjestelmä. Jeemly tarjoaa oikeaa tietoa asiakaspalvelutilanteen tueksi ja luo tarjoilijalle parhaat onnistumisen edellytykset asiakaskohtaamiseen.

Ohjelmistoon tuotteistettu ravintolan ominaisuusvalikoima kytketään päälle jo esiasennuksessa, ennen toimitusta. Näin luodaan käyttövalmis ratkaisu, joka mukautuu dynaamisesti ravintolaanne liiketoimintanne koosta ja erikoitumisen luonteesta riippumatta.

Tabletkassa säästää työaikaa

Jeemly mahdollistaa tabletkassan käytön asiakaspinnassa. Tabletkassa kulkee aina tarjoilijan mukana ja nopeuttaa palvelua. Se auttaa tarjoilijaa vastaamaan asiakkaalle annosten sisältöön liittyvissä kysymyksissä ja muistuttaa lisämyynnistä. Kun asiointi hoituu kerralla loppuun, kaikki tilaukset ovat keittiössä reaaliajassa.

Pöydässä tapahtuva kassan käyttö säästää työaikaa ja parantaa asiakkaan palvelukokemusta. Jeemly-tabletkassa myös ilmoittaa, jos pöydässä ei ole käyty riittävän usein kysymässä lisäpalvelun tarpeesta.

Tabletkassassa voidaan käyttää samaa kassanäkymää kuin kiinteillä palvelukassapisteillä. Näin tarjoilijan ei tarvitse opetella erikseen erilaisia myyntitapoja ja näkymien ylläpito yksinkertaistuu.

Tapahtumissa ja suuremmissa asiakastilauksissa on järkevää vuokrata joko tabletkassoja tai kiinteitä kassayksiöitä nopeuttamaan suuremman asiakasmäärän palvelua. Tapahtumavuokraukseen tarkoitettu Jeemly-järjestelmä on tuotteistettu paketti, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan lisäkassat erittäin edullisella hinnalla.

Myös sellaiset tapahtumat, jotka järjestetään ravintolan ulkopuolella ja erilaisella tuotevalikoimalla, hallitaan tehokkaasti Jeemly Pilvipalvelulla.

Jeemlyn käyttöliittymä auttaa asiakaspalvelun hienosäädössä

Jeemly-kassajärjestelmässä tarjoilijan kassanäkymä on vapaasti muokattavissa. Tuotteet voidaan ryhmitellä siten, että tilauksen kirjaaminen hoituu optimaalisen nopeasti.

Tuotepainikkeesta saadaan näkyviin myös tuotteen kuvaus, jonka avulla esimerkiksi asiakkaan ravintoainekysymyksiin voidaan vastata saman tien.

Tuotteille voidaan antaa ominaisuuksia, joiden perusteella kaikki ko. ominaisuuden mukaiset, esimerkiksi laktoosittomat tuotteet, voidaan hakea myyntivalikkoon. Muutokset kassanäkymään ovat nopeita ja nämä voidaan hallita keskitetysti kaikille kassoille kerralla, jopa ketjussa eri ravintoloille.

Jeemly sitouttaa asiakkaasi

Jeemlyyn luottavat kanta-asiakasohjelmat sitouttavat asiakastasi. Tarjoamalla etuja helpotat asiakkaasi seuraavaa ravintolavalintaa. Kanta-asiakasohjelmassa edut voivat olla kertyviä tai heti myönnettäviä. Mitä useammin asiakas käy syömässä, sitä parempia etuja voidaan tarjota.

Perinteinen lounaspassi on kätevä etu lounasravintoloille sekä pizzerioille ja pikaruokaravintoloille. Sen avulla asiakkaalle voidaan tarjota esimerkiksi 10 normaalin ostoksen jälkeen ilmainen ateria. Tai 5 ostoksen jälkeen 50 % alennus seuraavasta. Etua voi lisäksi rajata niin, että ilmaisen tai alennnetun aterian arvo voi olla korkeintaan maksettujen keskiarvoa vastaava.

Iltaravintoloissa heti myönnettävä etu toimii yleensä paremmin kuin käyntien myötä kertyvä. Heti lunastettava etu voidaan sitoa sen kertaisten ostosten summaan, pitemmän ajan ostokertymään tai etu voidaan antaa asiakkaalle pelkän kanta-asiakkuuden perusteella. Edun ei tarvitse olla alennus vaan se voi olla esimerkiksi ilmainen tuote, kuten jälkiruoka tai vastaava.

Merkittävin hyöty kanta-asiakasohjelmasta on sen keräämä tieto asiakkaiden ostokäyttäytymisestä. Tämän pohjalta ravintolalla on mahdollisuus viestiä asiakkaille henkilökohtaisesti juuri oikeista, asiakasta kiinnostavista asioista, esimerkiksi teemaviikoista, esiintyjistä ja kanta-asiakkaille suunnitelluista tarjouksista.

Ostohistorian lisäksi asiakkaita on mahdollista luokitella monipuolisesti heidän kiinnostustensa pohjalta. Näin markkinointiviestillä kohdataan yhä varmemmin juuri oikeat asiakkaat.

Keittiöohjaus nopeuttaa virheetöntä tilausten käsittelyä

Jeemly-kassanäkymään voidaan kytkeä suoraan keittiöön välittyvät annoskohtaiset tiedot.

Jeemlyn kassanäkymä mahdollistaa ruoka-annoksiin kytketyt monimuotoiset lisukekyselyt. Tarjoilija täyttää annoskohtaisesti esivalintaruudulle kaikki tarvittavat valmistukseen liittyvät tiedot, kuten lihan kypsyysasteen sekä saatavilla olevat lisukevaihtoehdot.

Lisäksi tarjoilija voi kirjata annokselle vapaamuotoista tekstiä ohjaamaan keittiön valmistusta.

Keittiössä tulostetaan automaattisesti annoskuitit, jotka ryhmittyvät pöydittäin niin, että samaan pöytään vietävät annokset valmistetaan yhtä aikaa. Kirjoittimen sijasta keittiössä voidaan käyttää myös keittiönäyttöä, jolloin annosten käsittely ja valmistuminen kuitataan kosketusnäytöllä.

Tuotekohtaisesti keittiökuitti tai näytölle vietävä tilaus voidaan ohjata eri kohteeseen, esimerkiksi keittiö 1 ja 2, sekä lisäksi baari juomien valmistusta varten. Mikäli samalle tilaukselle pöydässä kirjattaisiin vaikkapa pihviannos, pizza ja drinkki, voisivat nämä tulostua valmistuksen ohjausta varten kolmeen eri kohteeseen.

ToimittajaHub parantaa seurantaa

ToimittajaHubin avulla tavarantoimittajan sähköinen kuormakirja päivittää ravintolasi varastosaldot automaattisesti.

Tavaratilauksia tukkureille tehdään useamman kerran viikossa. Tyypillinen ruokaa ja juomaa tarjoava ravintola tekee jopa yli 25 tilausta viikossa. Toimittajat tarjoavat tilauskanavaksi yleensä verkkokaupan tai verkossa käytettävän tilausportaalin, jonne ravintolan on tilauksensa kirjattava. Varastoseurannan vuoksi tilaus pitää tämän jälkeen vielä uudelleen tulouttaa käsin kassajärjestelmään.

ToimittajaHub on Jeemlyyn liitettävä palvelu, jonka avulla tavarantoimittajan lähettämä sähköinen kuormakirja luetaan automaattisesti järjestelmään ja näin päivitetään varastosaldot ajantasaisesti kohdalleen. Työaikaa säästyy helposti 1-2 tuntia viikossa ja samalla vältytään kirjausvirheiltä. Kuormakirja huolehtiin myös ostohintojen ajantasaisuudesta.

Ostoehdotusten avulla tilaamista on mahdollista tukea ottamalla saldoon, hälytysrajaan ja tilauskokoon perustuvia listoja, joiden avulla tilaaminen toimittajalle nopeutuu.

Mobiililaite auttaa inventointia, tilaamista ja tuloutusta

Jeemlyssä sekä tilausehdotus että inventointi on mahdollista tehdä myös mobiililaitteella, jolla kirjaukset tehdään viivakoodilla tai tuotehaun avulla samalla kun tavaraa lasketaan.

Mobiilipääte nopeuttaa tehtävien läpivientiä ja vähentää kirjausvirheitä, kun yhdellä laskennalla ja kirjaamisella käsitellään tapaus loppuun saakka. Säännöllisesti tehtävä inventointi parantaa seurantaa merkittävästi. Suurin syy inventoinnin tekemättä jättämiselle on sen vaatima työaika. Mobiilipäätteen avulla tämä syy on eliminoitu.

Erikoislaitteiden kallis hinta on ollut mobiilikirjausten esteenä ravintoloissa. Ei ole enää. Nyt voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi ja tehdä kirjaukset sillä. Pienellä investoinnilla suuri hyöty.

Jeemly helpottaa tilitoimiston työtä

TaloushallintoHub on Jeemlyyn liitettävä sähköinen liittymä tilitoimiston järjestelmään.

Jeemlyyn liitettävä TaloushallintoHub osaa keskustella kaikkien yleisimpien tilitoimistokäytössä olevien taloushallinto-ohjelmistojen kanssa. Näitä ovat mm. Netvisor, Fivaldi, Procountor, Administer, Talenom/Tikon, Trust/Ropo-Capital, Visma Nova ja Lemonsoft.

TaloushallintoHub säästää sekä yrityksen, että tilitoimiston työaikaa tehokkaasti. Hubin kautta lähetetään tilitoimistoon kokonaismyynti kirjanpitoon ja myyntilaskut reskontraseurantaan.

Palautteena on mahdollista saada laskujen suoritustilatieto takaisin yrityksen omaan reskontraan, vaikka varsinainen saatavien valvonta onkin ulkoistettu tilitoimistolle.

Pilvipalvelu tuo tehoa myynninseurantaan

Jeemly Pilvipalvelu on reaaliaikainen näkymä toiminnan seurantaan kaiken kokoisissa ravintolayrityksissä.

Jeemly Pilvipalvelun raportoinnin avulla voit älypuhelimella seurata myyntiä reaaliaikaisesti ravintoloittain ja kassoittain – tarvittaessa jopa tuote- ja tositetasolla.

Pilvipalvelussa on mukana tuote- ja asiakastietojen ylläpito. Voit lennossa täydentää puuttuvia tuotekuvauksia, korjata hintoja ja katsoa varastosaldoja tarpeen mukaan. Voit perustaa asiakkaan ja antaa tälle laskutusoikeuden puhelimellasi. Tieto päivittyy saman tien ravintolaan.

Pilvipalvelun ideana onkin parannetun seurattavuuden lisäksi varmistaa palvelun laatua – itseasiassa tuoda siihen aivan uusia ulottuvuuksia. Salatun tietoliikenteen ja käyttäjäsuojauksen ansiosta palvelu on erittäin turvallinen.

Keskitetty tuotetiedon hallinta ja myynnin raportointi tukee seurantaa ja suunnittelua

Tuotetiedon ja hintojen keskitetty hallinta useamman kassan ravintolassa tai ravintolaketjussa tehostaa toimintaa merkittävästi.

Valikoiman hallinta helpottuu, kun uudet tuotteet perustetaan ja poistuvista tiedotetaan automaattisesti asiakaspalvelua hoitaville tarjoilijoille. Kun työ keskitetään, tuotetietoa on myös helppo rikastaa kirjaamalla tuotteille kuvaukset ravintoaineista ja liittämällä annoksista kuvat näytettäväksi asiakkaalle Jeemly-tabletkassalla.

Uusi tuote voidaan lisätä painikkeena omaan ryhmäänsä kassanäkymässä, mutta lisäksi sen voi kytkeä myös erilliseen “uutuudet” näkymään, jolla näiden tarjoaminen asiakkaille entisestään tehostuu.

Raportoinnin avulla toteutunutta myyntiä voidaan seurata tuotetasolla. Kampanjoita, uusien tuotteiden vastaanottoa ja kokonaistuottoa katsotaan päivittäin, koska tiedon tuottamisessa ei ole mitään vaivaa. Jeemly-kassaratkaisussa raportoinnin monipuolisuus kattaa kaikentyppisten ravintoloiden tarpeet tuotteiden menekistä ja työajan käytöstä aina kokonaismyyntiin ja tulokseen saakka.

Tarjoaa useamman ravintolan ketjutuen

Keskitetty ylläpito tehostaa toimintaa ja avaa mahdollisuuden asiakaskohtaamisen laadun parantamiseen.

Tehokkaan raportoinnin avulla eri toimipisteitä voidaan verrata ja käyttää aineistoa mm. koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Valikoiman kehittämisen paine tulee nykyisin kannattavuuden lisäksi myös kuluttajilta, jotka odottavat uutta yhä tiheämmässä syklissä. Perinteinen kerran vuodessa tai kahdessa uudistettava staattinen ruokalista ei enää riitä.

Jeemly Ketjupalvelin voi olla pilvessä tai paikallisella palvelimella. Ohjelmisto ei ota kantaa siihen, minne se sijoitetaan. Järkevää onkin tehdä tällaiset IT-infraan liittyvät päätökset käyttäjien sijainnin, käytettävyysvaatimusten ja käyttötapojen mukaan. Ketjuratkaisuissa pilvipalvelumalli on yleistynyt jatkuvasti joustavuutensa ansiosta.

Tukee Itsepalvelukassoja ja infonäyttöjä

Ravintolan sähköinen menu voidaan julkaista Jeemly-kassan Infonäyttöä hyödyntäen.

Jeemlyssä ruokalistan tietosisältö ylläpidetään samassa tuotehallinnassa, joka palvelee myös asiakaspalvelun kassajärjestelmää. Tämä mahdollistaa dynamiikan, viikoittain tai kuukausittain vaihtuvat valikoimat ja kampanjoiden tehokkaan hyödyntämisen.

Sähköinen menu on täysin integroitu kassajärjestelmän kanssa. Menussa julkaistu tietosisältö ja kuvat voidaan katsella myös tarjoilijan kassanäkymän kautta. Sopivassa ympäristössä, esimerkiksi lounasravintolassa itsepalvelukassa nopeuttaa palvelua asiakkaan kannalta ja samalla vähentää työaikaa. Itsepalvelukassan käyttöön siirtyminen edellyttää yleensä vain pieniä muutoksia prosessiin, näin kynnys tähän on pieni.

Maksutapana itsepalvelussa käytetään maksukorttipäätettä ja jokaisesta ostoksesta tulostetaan kuitti tai lähetetään se sähköpostiin. Tämän avulla voidaan tarvittava maksamisen kontrolli järjestää ruokailun noutopisteessä.

Jeemly Easy Order on ravintoloille suunniteltu uusi palvelukokonaisuus.

Asiakkan näkokulmasta se toimii näin:

  1. Asiakas tilaa ruoka-annoksen itsepalvelukassalta
  2. Asiakas saa itselleen tilausnumeron ja QR-koodin
  3. Asiakas voi seurata tilauksen valmistumista verkkopalvelusta puhelimellaan tai infonäytöltä
  4. Asiakas saa ilmoituksen annoksen valmistumisesta ja noutaa tilauksen

Katso videolta, kuinka palvelu toimii käytännössä.

Tarjoaa ravintolatoimintasi kokoiset kassaratkaisut

Jeemly laajenee ravintolan tarpeiden mukaisesti joustavasti ominaisuus ja laite kerrallaan.

Jeemlyn peruskokoonpano on sopiva kaikille pienille ravintoloille toimintamallista riippumatta. Jo pienin kokoonpano omaa hyvät ominaisuudet ravintolan asiakaspalvelun ohjaukseen. Tuotehallinnassa on mukana monipuolinen hintojen hallinta, reseptiikka, tuotekuvaukset ja -kuvat, sekä ryhmittely raportointia varten. Kaikki kassatoiminnot ovat käytettävissä kaikissa kokoonpanoissa ja raportoinnin monipuolisuus on omaa luokkaansa.

Kaikkiin Jeemly-kassatoimituksiin avataan käyttöön myös Jeemly Pilvipalvelu veloituksetta kahdeksi kuukaudeksi.

Jeemly laajenee ravintolayrityksen tarpeiden mukaisesti erittäin joustavasti ohjelmamodiuuli ja laitekomponentti kerrallaan. Näin voidaan toteuttaa juuri ravintolanne tarpeet täyttävä kokoonpano sopivalla hinnalla, koska mitään ylimääräistä ei tarvitse hankkia.

Tyypillisimmät laajennuskomponentit ovat kannettava erillismaksupääte tai kiinteä integroitu maksupääte, asiakashallinta, luottomyyntiä, hinnastoja ja kanta-asiakasominaisuuuksia varten, laskutus ja myyntireskontra, sekä ostotilaukset helpottamaan varaston ja tilausten hallintaa. Laitepuolella laajennukset voivat olla esimerkiksi lisäkassa, viivakoodinlukija, mobiilipääte ja taasutatyöasema oheislaitteineen.

Näin hankit itsellesi Jeemlyn kassavirtaratkaisun

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Flowvy palvelee vaativissa tarpeissa

Jeemly laajenee saumattomasti ravintolayrityksen koon kasvaessa Flowvy-ratkaisuksi. Flowvy mahdollistaa kaikista laaajimman ominaisuusvalikoiman käyttöönoton sähköisine yhteyksineen tavarantoimittajiin, sekä monitoimipisteisen ketjun keskitetyn hallinnan.

Flowvy on standardeista komponenteista kokoonpantu yritykohtaiset tarpeet huomioiva ratkaisu. Flowvy mahdollistaa myös yrityskohtaisten ohjelmistomuutosten toteuttamisen.

Asennetaan ja koulutetaan paikan päällä

Jeemly-kassajärjestelmät sisältävät aina asennuksen ja käyttökoulutuksen paikan päällä.

Paikan päällä tapahtuvalla asennuksella ja koulutuksella varmistamme, että riittävän hyvä osaaminen järjestelmän käytössä siirtyy ravintolan yrittäjälle ja henkilökunnalle.

Kaikkea ei voi kouluttaa heti alussa tyhjentävästi, josta syystä olemme tuottaneet hyvät ja kattavat sähköiset tekstimuotoiset ohjeet, sekä koulutusvideot tärkeimmistä ominaisuuksista. Nämä ovat vapaasti kaikkien käyttäjiemme saatavilla, eikä ohjeiden avaaminen ohjelmasta käsin vaadi erillistä kirjautumista.

Jeemly kehittyy jatkuvasti. Jokaisen uuden ohjelmistoversion yhteydessä julkaisemme versiosaatteen, joka kertoo kaikki kyseiseen version tehtävät muutokset. Näin asiakasyritys voi itse valita million ohjelmistoon on tullut sellaisia uusia ominaisuuksia, jotka olisi syytä ohjelmistopäivityksen kautta ottaa myös omaan käyttöön. Kaikki ohjelmistoversiot jaellaan netin kautta ja asentaminen onnistuu omin voimin.

Jeemly-helpdesk palvelee puhelimitse ja etäyhteydellä kassapäätteeseen

Jeemlyn asiakastuesta, helpdesk-palvelusta vastaa aina sama asiantuntijatiimi, joka on hoitanut asennuksen ja käyttöönottokoulutuksen.

Jeemlyn tukipalvelu on tutkitusti toimialan parasta. Kun asiantuntija tuntee yrityksen toiminnan käyttöönoton ansiosta kohtuullisen hyvin, auttaa se myös tukipalvelun tuotannossa – nopeuttaa ja täsmällistää suoritusta.

Kaikkiin asiakasympäristöihimme pääsemme käsiksi myös etähuoltopalvelun avulla. Yhteyden avaaminen edellyttää hyväksymiskuittauksen ravintolan päästä, jonka jälkeen etäyhteys on auki. Etäyhteys nopeuttaa tilanteen ja sen taustojen selvittämistä ja tuo yleensä nopeamman ratkaisun tukipyyntöön.