Palvele asiakastasi parhaiten

Asiakkaan tunteminen ja hänen palvelemisensa parhaalla mahdollisella tavalla on nykypäivän kauppiaan menestymisen edellytys. Tämä pätee niin rautakaupassa, rakennustarvikeliikkeessä kuin maatalouskaupassakin.

Aiemmin tuotteiden hinnoittelu saattoi olla hyvin yksilökohtaista, mutta nykyisin moni on siirtynyt kohti nettohintamallia. Molemmissa tapauksissa on kuitenkin tärkeää tietää, mitä asiakas on aiemmin ostanut ja millä hinnalla hänelle tuotteita on myyty.

Jeemly-kassajärjestelmä tarjoaa myyjälle hyvät työkalut ja mahdollisuuden tuntea ja tunnistaa asiakkaansa. Kun asiakas kokee tulevansa huomioiduksi, hän myös tulee takaisin.

Joissakin tapauksissa tuotteiden hinnat voivat vaihdella asiakaskohtaisesti. Esimerkiksi rakentajille voidaan avata tili, jolle asiakas voi käydä hakemassa tavaraa. Jeemly mahdollistaa tarkan asiakaskohtaisen hinnoittelun. Kun asiakaskohtainen hinnoittelu on optimoitu, voidaan samalla optimoida oma tuotto.

Asiakkaan kannalta kätevää on sähköinen viestintä. Hänen on helppo tehdä kustannusseurantaa, kun tilausvahvistukset ja kuitit tulevat Jeemly-kassajärjestelmästä suoraan hänen sähköpostiinsa.

Myös asiakkaan laskuttaminen on Jeemlyllä helppoa. Laskutuspäivänä yhdellä napin painalluksella kaikki laskutuskelpoinen lähtee laskutukseen.

Jeemlyllä voit liittää helposti myös verkkokaupan palveluvalikoimaasi. Tuotteistettu verkkokaupparatkaisumme on suoraan kiinni samassa liiketoiminnan ohjauksessa kuin kassa, myyntitilaukset ja laskutus. Valmisratkaisuna verkkokauppamme on myös nopeasti käytössä. Tuotevalikoiman laajuudesta riippuen voit hyödyntää sitä jopa 1-2 kuukaudessa projektin aloituksesta.

Kysy lisää!

Ota sähköinen yhteys tavarantoimittajiin

Toinen tärkeä sähköinen yhteys Jeemlyllä luodaan tavarantoimittajiin. Rauta- ja maatalouskauppias tekee monesti tavarantoimittajalta ostotilauksen verkkoportaalissa, tukkuverkkokaupasta, puhelimella tai sähköpostilla.

Jeemlyn kautta voit saada kuormakirjan sähköisesti ja tulouttaa kuorman automaattisesti. Tämä säästää sekä aikaa että vaivaa. Kuorman automaattinen tuloutus myös estää näppäilyssä tapahtuvat inhimilliset virheet.

Myy sitä, millä on menekkiä juuri nyt

Jokainen kauppias haluaa, että asiakas löytää hyllyltä juuri sitä tavaraa, mitä tarvitsee, ja juuri sopivan määrän. Jos asiakas joutuu hakemaan tarvitsemansa myös muualta, hän pahimmassa tapauksessa menee sinne seuraavalla kerralla ensimmäiseksi.

Jeemly-kassajärjestelmä auttaa myymään juuri sitä tavaraa, mitä asiakas tarvitsee. Lautatavaraa, eristeitä ja maalia täytyy rautakaupassa olla aina saatavilla. Jeemlyn avulla kauppias on koko ajan kartalla siitä, miten tavara liikkuu ja mihin hintaan.

– ja osaa varautua tulevaan menekkiin

Kun kaikki tieto on reaaliaikaista, valikoiman, varaston sekä hintojen optimointi onnistuu helposti.

Jeemlyn avulla kauppiaan on myös helppo varautua tulevaan kysyntään. Tarkat ja ajantasaiset menekki- ja varastotiedot ja niiden analysoiminen ohjaavat sopivien tuotteiden ostamiseen omaan varastoon. Lisäksi Jeemly tarjoaa hyvän avun sesonkitavaroiden hankintaan ja ostoprosessin suunnitteluun.

Ota yhteyttä

 

Jeemlyssä on kattavat ominaisuudet rauta-, rakennustarvike- ja maatalousalan liikkeille:

 • Asiakaskohtaisten hinnastojen hallinta
 • Kanta-asiakasetujen ja -markkinoinnin hallinta
 • Automatisoitu eräkohtainen hinnoittelu
 • Tehdastoimitukset ja suoratoimitusten hallinta
 • Tarjous-tilaus-toimitusprosessin hallinta
 • Yhteensopivien ja korvaavien tuotteiden tunnistaminen
 • Osatoimitusten hallinta
 • Asiakaslaskutus sopimuksen mukaisesti jaksotettuna
 • Asiakasviestinnän ohjaus ja asiakaskohtaiset muistiot
 • Sähköinen laskutus
 • Varaston seuranta ja hälytysrajat tilaamista varten
 • Monivarastotuki
 • Ostaminen menekkiä ja varastotilannetta analysoiden
 • Sähköiset tavarantoimittajaliittymät
 • Verkkokauppa sekä tukku-/sopimusasiakkaille että kuluttajille

 

Näin hankit itsellesi Jeemly-kassavirtaratkaisun:

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!