Jeemly tukee parasta yksilöllistä asiakaspalvelua

Jeemly on kampaamon ja kauneushoitolan vankka tuki parhaan asiakaspalvelun tarjoamiseksi.

Olemme toimittaneet alalle laajalti kassajärjestelmiä, joten tiedämme hyvin, millaiset tarpeet parturi- ja kampaamoliikkeillä sekä kauneushoitoloilla on.

Toimiala kehittyy koko ajan ja asiakkaat vaativat yhä yksilöllisempää hyvää palvelua. Siihen tarjoamme kanta-asiakasjärjestelmää, joka mahdollistaa sujuvan ja kohdistetun asiakasviestinnän.

Jeemlyn kassajärjestelmässä on huomioitu tämän päivän tarpeet ja saat sen käyttöösi sellaisessa laajuudessa, kuin tarvitset.

Kassaohjelman ja -laitteet voit hankkia omaksi laskulla tai rahoitusleasingilla 1-6 vuotta tai käyttövuokrauksella, jonka voi lopettaa 3 kuukauden irtisanomisajalla.

Hinnoittelumme käyttövuokrauksesta on nähtävillä kotisivuillamme.

Hyödyt yrittäjälle ja työntekijälle

Asiakkaan palveleminen parhaiten ja hänen sitouttaminen yritykseesi helpottuu Jeemlyn avustuksella.

Tarvittaessa toimitamme yrittäjälle kaikki tarvittavat kassa- ja oheislaitteet, sekä integroidut tai erillismaksupäätteet. Voimme hyödyntää myös jo olemassa olevia laitteita kuten yrittäjän tablettia tai omaa kannettavaa tietokonetta.

Kassajärjestelmään pystyy helposti luomaan kanta-asiakasrekisterin. Muistiin jää asiakastyöhistoria, esimerkiksi mitä värejä ja aineita on käytetty tai onko asiakkaalla mahdollisia allergioita. Näin asiakkaan käynti on miellyttävämpi ja sujuvampi, kun hänen kanssaan ei tarvitse kerrata ja muistella samoja asioita uudestaan.

Kanta-asiakkaille Jeemly mahdollistaa mobiilin kanta-asiakaskortin. Viestien lähettäminen asiakkaille onnistuu näin vaivattomasti sähköpostitse tai älypuhelimeen. Asiakas saa heti tiedon uusista palveluista, tarjouksista tai tapahtumista.

Asiakkaita voi myös ryhmitellä kanta-asiakasjärjestelmässä, joten jokainen asiakas saa juuri häntä kiinnostavaa viestintää ja markkinointia.

Kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä suurena apuna on tilitysraportti. Se on lähetettävissä kirjanpitäjälle automaattisesti sähköpostilla kerran kuussa. Laajemmassa liiketoiminnassa tiedot päivittyvät kirjanpito-ohjelmaan automaattisesti vuorokausirytmissä.

Tarkat erittelyt vuokratuolilaisille

Jos palveluyrityksessä työskentelee useita vuokratuolilaisia, Jeemlyn tarkat raportointimahdollisuudet helpottavat toimintaa huomattavasti.

Jokaiselle vuokratuolilaiselle voi kohdentaa oman henkilökohtaisen tilitysraportin. Omat myynnit ja omat provisiot voidaan siitä erotella helposti vuokratuolilaisen omaan kirjanpitoon.

Jeemlyyn voi myös yhdistää ajanvarausjärjestelmän, joka mahdollistaa nettiajanvarauksen. Varatusta ajasta järjestelmä voidaan säätää lähettämään asiakkaalle tekstiviesti- ja sähköpostimuistutukset.

Jeemly on kätevä apu myös lahjakorttien hallintaan.

Ketjuille toimiva kassajärjestelmä

Paka- tai kauneushoitolaketjuilla korostuu raportoinnin merkitys. Jeemlyllä raportit voidaan ottaa esimerkiksi toimipaikoittain, kassapisteittäin tai työntekijöittäin. Kassajärjestelmä mahdollistaa hyvin yksityiskohtaiset raportoinnit, jolloin toiminnasta on helppo olla ajan tasalla koko ajan.

Jeemlyn kautta onnistuu myös bonusjärjestelmän luominen ja käyttäminen. Tällöin muodostunut bonus näkyy asiakkaalle mobiilissa kanta-asiakaskortissa eli älykännykässä. Bonus voidaan myös näyttää, kun asiakas tunnistetaan kassalla esimerkiksi kanta-asiakaskortilla, nimellä tai numerolla. Luonnollisesti bonusta voi käyttää maksutapana kassatilanteessa.

Ketjuille Jeemly kassajärjestelmä mahdollistaa keskitetyn lahjakorttihallinnan. Yhdestä toimipaikasta hankittu lahjakortti ja sen saldo näkyy kaikissa ketjun toimipisteissä, joten lahjakortti on vaivattomasti käytettävissä missä toimipaikassa tahansa.

Verkkokauppa on saumattomasti osa Jeemly kassajärjestelmää, joten varastosaldot, hinnat ja kampanjat ovat aina ajan tasalla.

Näin hankit itsellesi Jeemlyn kassavirtaratkaisun

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!