Kattavat ominaisuudet erikoisliikkeille

Jeemly tarjoaa kodintekniikkamyymälöille ja erikoistavarakaupoille kattavan alustan asiakaspalvelun tueksi. Jeemlyn avulla ohjaat koko yrityksesi monikanavaista liiketoimintaa entistä helpommin. Kattavien perusominaisuuksien lisäksi ohjelmistoa on mahdollista laajentaa lisäosilla palvelemaan yrityksen tarpeita.

Pidä tuotteidesi tiedot, hinnat ja saldot ajan tasalla vaivattomasti

Hintakilpailu on vahvaa, joten hinnoittelun täytyy olla tehokasta niin myymälässä kuin verkkokaupassakin. Samoin tuotetietojen täytyy olla kunnossa asiakkaita ja myyjiä varten. Tiesitkö, että esimerkiksi elektroniikkaostoksilla kuluttajat käyttävät keskimääräistä enemmän aikaa tiedon etsimiseen, kuin muita ostoksia tehdessään. Tämän vuoksi näyteikkunoiden ja tuotetietojen tulee olla kunnossa kivijalassa ja verkkokaupassa.

Jeemlyn suosittuja ominaisuuksia kodintekniikan ja erikoistavara-alan liikkeille ovat:

Kysy lisää Jeemlystä!

Palvelumyynti, takuut, asennukset ja kuljetukset laitemyynnin yhteydessä

Lisämyynnin tarkoituksena on tarjota ostajalle lisäarvoa tuovia tuotteita tai palveluita juuri tekemänsä ostoksen tueksi. Television yhteydessä tarjotaan yleensä HDMI-kaapelia tai näytön kalibrointia kuvanlaadun parantamiseksi. Useilla tuotteilla on esimerkiksi yhden vuoden tehdastakuu, mutta kauppa voi tarjota lisäksi laajennettua takuuta haluamillaan ehdoilla. Osa tuotteista voi vaatia asennuksen tai kasaamisen. Myös näitä palveluita voi tarjota tuotteen ohessa. Isot tuotteet vaativat myös kuljetuksen ja mahdollisesti vanhan laitteen poisviennin. Kaikkia näitä palveluita on helppo tarjota asiakkaalle, koska järjestelmä kertoo tuotteen myynnin yhteydessä, mitä asiakas saattaisi tarvita. Asiakaspalvelu on tässä tilanteessa tehty erittäin helpoksi.

Erilaiset maksuaikavaihtoehdot tuovat joustavuutta kaupankäyntiin

Asiakkaat ovat nykyään tottuneet saamaan vaihtoehtoja maksaa ostoksensa itselleen parhaiten sopivilla keinoilla. Verkkokaupassa erilaisten maksutapojen tarjoaminen on arkipäivää ja sama alkaa rantautua kivijalkakauppoihin. Suuremman keskiostoksen vuoksi esimerkiksi elektroniikkakaupassa tuotteille voidaan tarvita pidempiä maksuaikoja. Tällaista tarjoaa esimerkiksi Klarna In-store -maksutapa, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuutta siirtää maksupäivää tai pilkkoa maksu osiin. Tällöin riski jää kannettavaksi luotonantajalle.

Laskutuksessa kauppias kantaa luottoriskin ja se on paljon käytetty tapa erityisesti yritysten välisessä kaupankäynnissä. On myös paljon muita Klarna In-storen kaltaisia palveluita, joissa luottoriski voidaan kokonaan siirtää ulkoiselle taholle ja palveluita, joissa laskua vastaan saa rahan nopeammin tilille. Jälkimmäistä kutsutaan factor-laskutukseksi.

Jeemlyssä on sisäänrakennettuina ominaisuuksina tilimyynnin hallinta, tilien laskutus, asiakkaiden luottorajat, myynti laskulle, laskusaatavien seuranta ja maksumuistutukset. Myös liittymät yleisimpiin tilitoimistoihin löytyvät valmiina.

Pyydä tarjous!

Kanta-asiakasohjelmat sitouttavat asiakkaat

Yksinkertaisin vaihtoehto on määrittää kanta-asiakkaille tai asiakasryhmälle tietty alennusprosentti tai kiinteät alennushinnat tietyistä tuotteista. Heti annettava alennus toimii siten, että esimerkiksi tietyn summan ylittävästä osasta annetaan tietyn verran alennusta prosentteina. Esimerkiksi 10 € -1 % kuitin loppusummasta.

Kausittainen bonus kertyy esimerkiksi kuukauden ajalta, minkä jälkeen asiakas saa ostojensa perusteella rahaa käytettäväksi maksutapana. Tämä versio on tuttu suurista kauppaketjuista.
Ostokertabonus puolestaan kertyy ostokerroista. Jos asiakas on esimerkiksi ostanut kymmenen kertaa, saa hän yhdennentoista kerran kaupan päälle.

Asiakas yksilöidään järjestelmässä asiakasnumerolla, joka saadaan esimerkiksi RFID-kortilta, magneettiraitakortilta, QR-koodista, kulunvalvontatägistä tai ajokortin viivakoodista. Myös asiakkaan haku numerolla tai nimellä on helppoa.

Kanta-asiakkaasta kertyy järjestelmään paljon tietoja. Esimerkiksi asiakkaan ostohistorian perusteella hänelle on helppo lähettää suositteluviestejä tuotteisiin tai tuoteryhmiin perustuen. Myös asiakkaan kuitit ja takuutiedot säilyvät järjestelmässä tallessa, eikä asiakkaan tarvitse huolehtia niistä itse.

Näin hankit itsellesi Jeemlyn!

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!