Aina toimintavarma kassa kahviloille

Jeemly-kassan ohjelmisto on suunniteltu kahviloiden kassavirtaratkaisuksi. Ohjelmistoon tuotteistettu kahvilan ominaisuusvalikoima kytketään esiasennuksessa mukaan toimitettavaan pakettiin. Näin luodaan heti käyttövalmis ratkaisu, joka mukautuu toimintaanne sen koosta ja erikoistumisen luonteesta riippumatta.

Jeemlyn ominaisuudet sujuvoittavat työtäsi:

Kassan näyttö auttaa nopeassa myynnissä

Jeemlyn järjestelmässä myyjä-tarjoilijan kassanäkymä on vapaasti muokattavissa. Tuotteet voidaan ryhmitellä siten, että kuitin kirjaaminen hoituu optimaalisen nopeasti.

Tuotepainikkeesta saadaan näkyviin myös tuotteen kuvaus, jonka avulla esimerkiksi asiakkaan ravintoainekysymyksiin kuten allergeeneihin voidaan vastata saman tien.

Tuotteille voidaan antaa ominaisuuksia, joiden perusteella kaikki kyseessä olevan ominaisuuden mukaiset, esimerkiksi laktoosittomat tuotteet, voidaan hakea myyntivalikkoon. Muutokset kassanäkymään ovat nopeita ja nämä voidaan hallita keskitetysti kaikille kassoille kerralla.

Pyydä tarjous

Mobiililaite auttaa tarvittaessa inventointia, tilaamista ja tuloutusta

Jeemlyssä sekä tilausehdotus että inventointi on mahdollista tehdä myös mobiililaitteella, jolla kirjaukset tehdään viivakoodilla tai tuotehaun avulla samalla kun tavaraa lasketaan.

Mobiilipääte nopeuttaa tehtävien läpivientiä ja vähentää kirjausvirheitä, kun yhdellä laskennalla ja kirjaamisella käsitellään tapaus loppuun saakka. Säännöllisesti tehtävä inventointi parantaa seurantaa merkittävästi. Suurin syy inventoinnin tekemättä jättämiselle on sen vaatima työaika. Mobiilipäätteen avulla tämä syy on eliminoitu.

Erikoislaitteiden kallis hinta on ollut mobiilikirjausten esteenä kahviloissa. Ei ole enää. Nyt voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi ja tehdä kirjaukset sillä. Pienellä investoinnilla suuri hyöty!

Jeemly helpottaa tilitoimiston työtä

TaloushallintoHub on Jeemlyyn liitettävä sähköinen liittymä tilitoimiston järjestelmään.

Jeemlyyn liitettävä TaloushallintoHub osaa keskustella kaikkien yleisimpien tilitoimistokäytössä olevien taloushallinto-ohjelmistojen kanssa. Näitä ovat mm. Netvisor, Fivaldi, Procountor, Administer, Talenom/Tikon, Trust/Ropo-Capital, Visma Nova ja Lemonsoft.

TaloushallintoHub säästää sekä yrityksen, että tilitoimiston työaikaa tehokkaasti. Hubin kautta lähetetään tilitoimistoon kokonaismyynti kirjanpitoon ja myyntilaskut reskontraseurantaan.

Ota yhteyttä!

Tuotetiedon hallinta ja myynnin raportointi tukevat seurantaa ja suunnittelua

Tuotetiedon ja hintojen keskitetty hallinta useamman kassan kahvilassa tehostaa toimintaa merkittävästi.
Valikoiman hallinta helpottuu, kun uudet tuotteet perustetaan ja poistuvista tiedotetaan automaattisesti asiakaspalvelua hoitaville tarjoilijoille. Kun työ keskitetään, tuotetietoa on myös helppo rikastaa kirjaamalla tuotteille kuvaukset ravintoaineista ja liittämällä annoksista kuvat näytettäväksi asiakkaalle Jeemly-kassalla.

Uusi tuote voidaan lisätä painikkeena omaan ryhmäänsä kassanäkymässä, mutta lisäksi sen voi kytkeä myös erilliseen “uutuudet”-näkymään, jolla näiden tuotteiden tarjoaminen asiakkaille entisestään tehostuu.

Raportoinnin avulla toteutunutta myyntiä voidaan seurata tuotetasolla. Kampanjoita, uusien tuotteiden vastaanottoa ja kokonaistuottoa katsotaan päivittäin, koska tiedon tuottamisessa ei ole mitään vaivaa. Jeemly-kassaratkaisussa raportoinnin monipuolisuus kattaa kaikentyyppisten kahviloiden tarpeet tuotteiden menekistä ja työajan käytöstä aina kokonaismyyntiin ja tulokseen saakka.

Jeemly laajenee helposti

Tyypillisimmät laajenuskomponentit ovat kannettava erillismaksupääte tai kiinteä integroitu maksupääte, asiakashallinta luottomyyntiä, hinnastoja ja kanta-asiakasominaisuuuksia varten, laskutus ja myyntireskontra, sekä ostotilaukset helpottamaan varaston ja tilausten hallintaa. Laitepuolella laajennukset voivat olla esimerkiksi lisäkassa, viivakoodinlukija, mobiilipääte ja taustatyöasema oheislaitteineen.

Näin hankit itsellesi Jeemlyn kassavirtaratkaisun

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!

Asennetaan ja koulutetaan paikan päällä

Jeemlyn järjestelmät sisältävät aina asennuksen ja käyttökoulutuksen paikan päällä.
Paikan päällä tapahtuvalla asennuksella ja koulutuksella varmistamme, että riittävän hyvä osaaminen järjestelmän käytössä siirtyy koko henkilökunnalle.

Kaikkea ei voi kouluttaa heti alussa tyhjentävästi, josta syystä olemme tuottaneet hyvät ja kattavat sähköiset tekstimuotoiset ohjeet, sekä koulutusvideot tärkeimmistä ominaisuuksista. Nämä ovat vapaasti kaikkien käyttäjiemme saatavilla, eikä ohjeiden avaaminen ohjelmasta käsin vaadi erillistä kirjautumista.

Jeemly kehittyy jatkuvasti. Jokaisen uuden ohjelmistoversion yhteydessä julkaisemme versiosaatteen, joka kertoo kaikki kyseiseen version tehtävät muutokset. Näin asiakasyritys voi itse valita milloin ohjelmistoon on tullut sellaisia uusia ominaisuuksia, jotka he haluaisivat ohjelmistopäivityksen kautta ottaa myös omaan käyttöön. Kaikki ohjelmistoversiot jaellaan netin kautta ja asentaminen onnistuu omin tai tukipalvelun voimin.

Jeemly-helpdesk palvelee puhelimitse ja etäyhteydellä

Jeemlyn asiakastuesta, helpdesk-palvelusta vastaa aina sama asiantuntijatiimi, joka on hoitanut asennuksen ja käyttöönottokoulutuksen. Kassapäätteeseen voidaan muodostaa etäyhteys, jolloin apu on tarjolla ripeästi ja ymmärrettävästi.
Jeemlyn tukipalvelu on tutkitusti toimialan parasta. Kun asiantuntija tuntee yrityksen toiminnan käyttöönoton ansiosta kohtuullisen hyvin, auttaa se myös tukipalvelun tuotannossa – nopeuttaa ja täsmällistää suoritusta.

Pääsemme tarvittaessa käsiksi kaikkiin asiakasympäristöihimme myös etähuoltopalvelun avulla. Yhteyden avaaminen edellyttää hyväksymiskuittauksen kahvilan päästä, jonka jälkeen etäyhteys on auki. Etäyhteys nopeuttaa tilanteen ja sen taustojen selvittämistä ja tuo yleensä nopeamman ratkaisun tukipyyntöön. Näin Jeemly luo toimintavarmuutta asiakasympäristöön.

Jeemly toimii aina, verkkoyhteyksien kunnosta riippumatta. Jeemlyn toiminta perustuu paikallisesti kahvilan kassalaitteille asennettuun sovellukseen ja tietokantaan. Jeemlyn kassalaitteena on maailman markkinajohtaja Toshiban kahviloille suunniteltu kassalaitteisto. Siksi Jeemly on luotettavin myös laitteiden osalta.

Pyydä tarjous!