Kassa ja maksupääte samassa laitteessa yksinkertaista ja toimivaa

Jeemly Move

  • Itsenäisenä kassapäätteenä se hoitaa korttirahastuksen integroidun maksupäätteen avulla
  • Se on myös kuittitulostin, jolla tuotat asiakkaallesi tositteen tuote- ja veroerittelyineen
  • Tuotteiden ylläpito, hinnoittelu ja kytkeminen kosketusnäytön painikkeille on helppoa
  • Päätteestä saat sujuvasti raportit kirjanpitoa varten
Jeemly Movessa on monipuoliset maksutavat.
Jeemly Movea voit käyttää myös viivakoodin lukijana.

Jeemly-vuokrauksessa sinun ei tarvitse sitoutua ylipitkiin sopimuksiin.  Voit  aina  vuokrata  kassalaitteet  ja  ohjelmat joustavasti oman tarpeesi mukaan.

Palvelun päättäminen on mahdollista 3 kk irtisanomisajalla. Sopimusaikana varmistamme ratkaisun toimivuuden tuki- ja vaihtolaitepalvelulla.

Kysy lisää

Jeemly  voidaan  laajentaa myös yrityksen  toiminnanohjaukseksi

Suosituimpia ominaisuuksiamme yritystoiminnan hallintaan ovat mm.

  • Asiakashallinta hinnastoineen ja kanta-asiakasetuineen
  • Varastoseuranta useamman toimipisteen ympäristössä
  • Laskutus ja myyntireskontra

Hallintosovellukseen voidaan myös kytkeä liittymä tilitoimistonne järjestelmiin ja näin automatisoida myyntiprosessi kirjanpitoon saakka.

Jeemly Move voi olla myös osa laajempaa järjestelmää ja sen voi kytkeä Jeemly Hallintosovellukseen. Yksi sovellus tukee kaikkia liikkuvia ja kiinteitä Move-kassa on silloin kiinni taustassa käyttäen keskitetysti hallittuja perustietoja. Se kirjoittaa myös myyntitapahtumat yrityksen keskitettyyn tietokantaan ja raportointiin.

Jeemly Hallintosovellus on mahdollista asentaa paikallisesti yrityksen omille laitteille tai Pilvipalveluun, jonka avulla saavutetaan joustava paikasta riippumattomuus. Pilvipalveluun on tarjolla myös erityisesti mobiililaitteille suunniteltu raportoinnin ja tuoteylläpidon näkymä, jonka ansiosta yrityksen ohjausväline kulkee aina mukana taskussasi.

Haluatko että otamme yhteyttä sinuun?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja saat ilmaisen konsultaation asiantuntijamme kanssa juuri sinun yritykselle sopivimman ratkaisun valinnassa.

Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido mihinkään ja on täysin maksuton.

  • Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman ratkaisun. Hinnat alkaen. Palveluissamme on 3kk irtisanomisaika.