Jeemly on ratkaisu golfkeskuksen toiminnanohjaukseen

Tarjoa asiakkaillesi miellyttävä ja sujuva palvelukokemus! Laajasti golfkeskuksissa käytössä olevan Jeemly-järjestelmän kattavat toiminnallisuudet sekä monipuolisesti tuetut maksutavat on räätälöity alan tarpeiden mukaisesti. Näin varmistat palveluiden sujuvan myynnin sekä laadukkaan asiakaskokemuksen.

CaddieMaster -palveluiden myynti ja rahastus sujuvat nopeasti ja luotettavasti. Esimerkiksi greenfee-maksujen hintojen muutokset voidaan ajastaa järjestelmään, jolloin hinnat muuttuvat sesongin mukaan automaattisesti.

ProShop -myymälässä yhden järjestelmän avulla pystytään hallitsemaan tuotteiden myynnin lisäksi tuotteiden varastosaldot sekä tulostamaan hintalaput tuotteille. Tuotteet pystytään maksamaan kätevästi myös myymälän lahjakortilla.

Klubiravintolassa voit myydä asiakastilille nimellä tai jäsennumerolla. Tämä helpottaa ja lisää myyntiä, koska lompakkoa ei tarvitse aina pitää mukana. Edellytyksenä on tietenkin henkilön tunnistaminen ja molemminpuolinen luottamus. Yritysasiakkaat voidaan laskuttaa saman järjestelmän avulla.

Tilavaraukset saadaan hoidettua ketterästi Google Kalenteri -integraation avulla.

Raportointi on Jeemlyllä helppoa ja ajantasaista. Laaja raporttivalikoima mahdollistaa monipuolisen myynnin seurannan sijainnista riippumatta.

Sähköinen liittymä tilitoimiston järjestelmään vähentää työtä ja kustannuksia sekä pitää kirjanpidon ajan tasalla jatkuvasti.

Jeemlyn kassajärjestelmän avulla asiakkaitaan palvelevat muun muassa:

  • TarinaGolf
  • Paltamo Golf
  • Alastaro Golf
  • Kuortane Golf
  • Hattula Golf

Kiinnostuitko?

Jari Tuomainen

jari.tuomainen@skj.fi

+358 50 4455393

Jari Turunen

jari.turunen@skj.fi

+358 40 7799524

Näin hankit itsellesi Jeemly-kassavirtaratkaisun

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!