Verkkokauppa tuo eräyrityksen asiakkaiden luo – vaikka metsään

Metsästys- ja asealalla toimivia yrityksiä yhdistää vahva toimialaosaaminen ja vankka tietämys omista tuotteista. Useimmiten yrityksen henkilökunta kuuluu itsekin alan aktiivisiin harrastajiin. Vaikka alalla toimii myös ketjuja, moni yritys toimii yhdestä myymälästä käsin. Jos yrityksellä on pelkkä fyysinen myymälä, asiakaspotentiaalina on pääasiassa pelkästään oman talousalueen asukkaat.

Moni pieni ase- ja eräliike onkin perustanut menestyksensä kivijalkakaupan ja verkkokaupan yhdistelmään. Verkkokauppa laajentaa potentiaalisen asiakaskunnan koko maan kattavaksi ja nostaa myynnin mahdollisuudet aivan eri luokkaan. Välimatkat eivät ole enää este ja asiakas pääsee tekemään ostopäätöksiä tarvittaessa jopa keskellä metsää.

Koska aseen ostaminen on luvanvaraista toimintaa, ase- ja eräkaupassa merkittävässä osassa on ase- ja ammustenostolupien hallinta. Jeemlyyn saa ase- ja ammusrekisterin raportteineen, minkä ansiosta aseiden verkkokauppa on turvallista, varmaa ja helppoa. Jeemlyssä hallinnoit lupia helposti sekä kivijalka- että verkkokaupassa.

Jeemlyssä onnistuu myös vaihtolaitekäsittely eli vaihtolaite pystytään ottamaan vastaan osana kauppasummaa.

Hanki Jeemly

Sarjanumeroseuranta helpottaa takuukauppaa

Jeemly mahdollistaa asekaupoille myös sarjanumeroseurannan. Varastoon saapuneille tuotteille määritellään sarjanumero, jolloin esimerkiksi kiikarin saapumista ja myyntiä on helppo seurata. Sarjanumeroiden avulla myös takuujärjestelmää on helppo pitää yllä.

Eräliikkeissä myydään lisäksi paljon tekstiilejä, asuja ja jalkineita. Näiden kauppaa helpottaa Jeemlystä löytyvä väri-kokolajitelma. Sen ansiosta järjestelmässä tuotteen alta löytyy suoraan tieto, mitä kokoja ja värejä tietystä tuotteesta on varastossa. Asiakaspalvelua helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti, kun varastotilannetta ei tarvitse lähteä selvittämään vaivalloisesti.

Metsästäjä aseen ja koiran kanssa eräilemässä
Eränkävijät tarvitsevat kunnon varusteet harrastukseensa.

Jeemlyn erityisominaisuudet ase- ja eräliikkeille

Olemme olleet merkittävässä markkina-asemassa kehittämässä alalle ohjelmistoa sekä toimintatapoja vuosikymmenien ajan. Järjestelmässämme on muun muassa seuraavia toimialakohtaisia erikoisominaisuuksia:

  • Ase- ja ammusrekisteri raportteineen
  • Vaihtolaitekäsittely eli käytetyn aseen vastaanotto ja perustaminen järjestelmään suoraan kassalta
  • Luvanvaraisten tuotteiden ostamisen erikoisominaisuudet verkkokaupassa
  • Toimitustaparajaukset luvanvaraisten tuotteiden myynnissä
  • Tuotereseptiikka (useamman tuotteen paketointi tuotepaketeiksi niin että saldot toimivat tuotekohtaisella saldonseurannalla)

Kysy lisää!

Tutustu Green Trailin yrittäjän kokemuksiin Jeemlystä:

Tarpeiden mukaan rakennettu järjestelmä

Ase- ja eräliikkeille toimittamamme järjestelmä koostuu myynnin toiminnanohjauksen perusjärjestelmästä ja siihen liitettävistä myyntikanavista. Järjestelmästä rakennetaan kunkin ase- ja eräyrityksen tarpeiden mukainen. Jos tarpeenne on kassajärjestelmä, voidaan verkkokauppa jättää pois ja päinvastoin. Myös ohjelmiston erilaiset toiminnallisuudet voidaan hankkia tarpeen mukaan.

Kokonaisuus voidaan toimittaa avaimet käteen -ratkaisuna. Palveluumme kuuluvat koneet, maksupäätteet, tarvittavat ohjelmistot ja teknisesti sekä graafisesti valmis verkkokauppa. Lisäksi hoidamme vanhojen tuotteiden siirron järjestelmästä toiseen, koulutuksen ja verkkokaupan tuotehierarkian suunnittelupalvelun sekä kaupan optimoinnin. Tarvittaessa voimme lisäksi liittää yrityksen järjestelmän tavarantoimittajien järjestelmiin.

Näin hankit itsellesi Jeemly-kassavirtaratkaisun:

1
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
2
Asiantuntijamme auttaa valitsemaan sopivimman ratkaisun
3
Toimitamme järjestelmän ja laitteiston
4
Jeemly on valmis käyttöön!