Let the money flow.

Kassajärjestelmä aloittaville yrityksille

Onko Jeemly arvokas

Jeemly voi olla aloittavan kauppiaan arvokkain väline. Kallis se ei tosin ole, päinvastoin. Uudella yrityksellä ei alkuvaiheessa ole käytettävissään tietoa, jonka pohjalta suunnitella ja tehostaa toimintaansa. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että laadukasta tietoa toiminnasta aletaan tuottamaan heti kun toiminta alkaa.

Jeemly on heti valmis palveluun

Tuotteistettuna ratkaisuna Jeemly Kassa voidaan parhaimmillaan toimittaa seuraavaksi päiväksi tilauksesta. Kassavirran saat käyntiin helposti. Käyttöön opastava asiantuntijamme tulee paikan päälle liikkeeseesi asentamaan Jeemlyn, heti kun se sinulle parhaiten sopii. Näin varmistamme, että sinulle tärkeät ominaisuudet ja mahdollisuudet tulevat käyttöön alusta lähtien. Oikealla tavalla. Jeemly on enemmän, kuin kassajärjestelmä. Lue tästä, mitä tarkoitamme.

Jeemly laajenee yrityksesi mukana

Jeemlyn perusratkaisulla hallitset asiakaspalvelun perustoiminnot sujuvasti. Toimintamallisi mukaan voit laajentaa järjestelmän toimintoja tai lisätä käyttäjiä ja toimipaikkoja nopeasti. Kaikki laajennuksetkin ovat viimeisteltyjä heti käyttöönotettavia komponentteja. Hyviä esimerkkejä yleisimmistä laajennuksista ovat kanta-asiakashallinta, laskutus ja myyntireskontra, sekä ostotilausten hallinta. Ja myynnin kasvaessa tietysti lisäkassa.

Jeemly luo tuottavuutta toimintaasi

Raportointi on armotonta, mutta välttämätöntä. Se paljastaa missä onnistuit ja missä et. Kannattavuuden seuranta ja sen saavuttamiseksi tehtävät säädöt toiminnassa ovat yrityksen jatkuvuuden ja kehittymisen edellytyksiä. Tähän saat Jeemlystä korvaamattoman työvälineen. Raportoinnin avulla voit pureutua kokonaismyynnin seurannasta alas aina tapahtumakohtaiseen tietoon. Jeemly näyttää kehittämisen tarpeen ja muutosten seuraukset.

Referenssejämme >