DREAM BIG

Uskalla unelmoida

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille.

Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Jeemly Jar
Vallankumouksellinen kassavirtaratkaisu niille, jotka uskaltavat unelmoida suuria.
Jeemlyyn luottaa jo yli 2000 suomalaista yritystä. Katso referenssejämme >

Kasvun paras kaveri

Let the money flow.

KASSA JOKA KASVATTAA RAHAN VIRTAA

Jeemly paketoi kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet helppokäyttöiseksi kassaratkaisuksi, jolla luot kassavirtaa missä haluat.

Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi juuri sinun tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.

Jeemly-peruskokoonpano sisältää kassalaitteiston, ohjelmistolisenssin sekä tarpeisiisi vastaavat käyttöpalvelut.

Jeemly-kassalaitepaketti
Kosketusnäyttöön integroitu kassa
Valmistaja Toshiba SurePos 500
Erityisesti kassakäyttöön tehty Windows-käyttöjärjestelmä
Näyttö 15” infrapunakosketusnäyttö, säädettävä kulma ja korkeus
Takuu 1 vuosi, On-Site
Jeemly-ohjelmisto asennettuna Ota yhteyttä myyntitiimiimme

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää sinulle sopivimmasta kassavirtaratkaisusta!

Suuri yritys? Tarvitsetko
monipuolisempaa työkalua?
Tutustu Flowvyyn!

Enemmän kuin kassajärjestelmä.

Skaalautuvin
Helppokäyttöisin
Monikanavaisin
Ymmärtävin
Sopivin

Lue lisää

Satoja menestystarinoita

Kaikki referenssit

Satoja menestystarinoita

Kaikki referenssit

Sujuvuutta myyntiin verkkokaupan ja kassajärjestelmän saumattomalla yhteispelillä

Ajankäytön järkeistäminen ja kaupankäyntiin liittyvän tiedon sujuva hallinta ovat prioriteetti yksi kaikille kasvuyrittäjille. Verkkoliiketoiminnan prosessien onnistunut kehittäminen vaatii tietoa ja ymmärrystä, ja siinä tulee huomioida eri muuttujia kuin kivijalkamyymälässä. Tärkein asia monikanavaisessa kaupankäynnissä on verkkoliiketoiminnan myyntijohtaja Jani Lehtimäen mukaan yritystoiminnan pyörittämiseen tarvittavien toimintojen helppo hallinta. -Monikanavaisuus tarkoittaa yksinkertaisimmillaan verkkokaupan ja kivijalkamyymälän yhdistelmää. Se on hallittavissa Lue lisää

Saaristokaupan sydän on palvelussa

Kyläkauppa Espoon Suvisaaristossa porskuttaa reippaasti vastavirtaan ja kasvaa jättimarkettien ja verkkokauppojen valtakaudella. Yrittäjä Kristina Tukiaiselle SKJ:n Jeemly-kassajärjestelmä on tärkein työkalu ajankäytön järkeistämisessä ja yrityksen pyörittämiseen liittyvän tiedon hallinnassa. Kristiina Tukiainen kertoo, että 1920-luvulla perustettu kauppa on ollut aina Svinön kylän sydän. Vuonna 2011 kyläkaupan toiminnan loppuminen havahdutti Tukiaisen ja hän teki rohkean päätöksen lähteä jatkamaan Lue lisää

Kellohameiden ja korkeiden korkojen Rock’n’Dot kasvaa verkossa

“Siitä lähdetään, että unelmat toteutuvat. Tähtään siihen, että jonain päivänä verkkokauppamme yltäisi kansainväliseksi, mutta se on se ihan kaukaisin haave.” Näin kertoo Rock’n’Dotin yrittäjä Maria Teppo, joka pyörittää ajatonta 50-luvun tyyliä myyvää yritystään Jeemly kassajärjestelmän ja verkkokaupan yhdistelmällä. - Ne reaktiot ihmisillä, kun he tulevat kauppaan. Jotkut kiljuvat heti ovella, että “Vau!”. Meillä käy asiakkaita Lue lisää
Tutustu kaikkiin artikkeleihin
Jeemly Jar

Ota Jeemly kasvusi kumppaniksi!

Jeemlyn hankinta ja käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää sinulle sopivimmasta kassavirtaratkaisusta!

Voit pyytää meiltä myös tarkemman 20-sivuisen toimitussisällön kuvauksen. Jätä yhteystietosi ja ruksaa kohta ’Tilaa toimitussisällön kuvaus’, niin lähetämme sinulle tarkempaa tietoa Jeemlyn ominaisuuksista.

myynti@skj.fi
+358 50 445 5393


Tilaa toimitussisällön kuvaus

Suuri yritys? Tarvitsetko
monipuolisempaa ratkaisua?
Tutustu Flowvyyn
Flowvy on tarkoitettu suurille yrityksille, ketjuille sekä vaativaan yritystoimintaan.

Lisätietoa

Haluatko lisätietoa tai käyttöohjeita? Voit etsiä omatoimisesti ratkaisua usein kysytyistä kysymyksistä tai ottaa yhteyttä asiakasnevontaamme.

 

Kassajärjestelmä Myymälään

Jeemly on edullinen hankkia ja helppo ottaa käyttöön Jeemlyn peruspaketti sisältää juuri ne kassatoiminnot, jotka ovat tarpeellisia kaikille yrittäjille. Nopea käyttöönotto ja toimituksen mukana tulevat hyvät käyttöohjeet säästävät käynnistämisvaiheen kustannuksia. Jeemlyllä pidät asiakkaasi keskiössä Tuotteiden, palvelujen, asiakkaan ja myyjän kohtaamisessa on paljon alakohtaisia eroja. Jeemlyn toimialakohtaisesti räätälöity ominaisuusvalikoima auttaa sinua tarjoamaan parhaan palvelukokemuksen asiakkaillesi.
Jeemly mukautuu tarpeisiisi Asiakkaat kohdataan kassalla, missä kilpailijoista erottuvan asiakaskokemuksen tarjoaminen edellyttää yksilöitymistä. Siksi Jeemly tarjoaa mahdollisuuden liittää yhteen eri toimialoille toteutettuja toimintoja tarpeisiisi vastaavina. Jeemly on enemmän kuin kassajärjestelmä Jeemlyllä yhdistät kassajärjestelmäsi, toiminnanohjauksesi ja verkkoliiketoimintasi yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Se auttaa sinua tuote- ja palvelutarjontasi jalostamisessa asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi. Esimerkiksi varastotilanteen, menekin, myynnin ja katteen seuranta antaa oikean kuvan liiketoimintasi tilanteesta sekä edellytykset sen tehokkaaseen kehittämiseen.

Ravintolat

Jeemly on ravintolaympäristöön suunniteltu Jeemly on suunniteltu ravintoloiden ja kahviloiden kassavirtaratkaisuksi. Sen toimialakohtaiset ominaisuudet mukautuvat dynaamisesti ravintolasi tai kahvilasi toimintaan. Jeemly tuo etua asiakaspalveluun Ravintolassa asiakkaan kohtaaminen ja henkilökohtaisesti tuotettu asiakaspalvelu korostuvat. Palvelutilanteen joustavuus, suositukset ja tieto tuotteiden tarkemmasta sisällöstä ovat asiakaskokemukseen vaikuttavia asioita. Siksi kassajärjestelmän tuottama tuki palvelutilanteeseen on merkittävässä asemassa. Jeemly tehostaa toimintaasi ja auttaa kehittämään asiakaspalveluasi. Jeemly tarjoaa muokattavan käyttöliittymän Jeemlyssä tarjoilijan kassanäkymä on vapaasti muokattavissa ja tuotteet voidaan ryhmitellä niin, että tilauksen kirjaaminen hoituu optimaalisen nopeasti. Tuotepainikkeesta saadaan näkyviin myös tuotteen kuvaus, jonka avulla asiakkaan kysymyksiin voidaan vastata saman tien. Tuotteille voidaan antaa ominaisuuksia, joiden perusteella kaikki ominaisuuden mukaiset, esimerkiksi laktoosittomat, tuotteet voidaan hakea myyntivalikkoon. Tabletkassa säästää työaikaa Jeemly mahdollistaa palvelua nopeuttavan tabletkassan käytön asiakaspinnassa. Sen avulla asiointi hoituu kerralla loppuun ja kaikki tilaukset ovat keittiössä reaaliajassa. Tabletkassassa voidaan käyttää samaa kassanäkymää kuin kiinteillä palvelukassapisteillä. Näin tarjoilijan ei tarvitse opetella erilaisia myyntitapoja ja näkymien ylläpito yksinkertaistuu.  
Itsepalvelukonsepti ja infonäytöt Jeemlyllä ravintolan sähköinen menu voidaan julkaista infonäyttöä hyödyntäen. Ruokalistan tietosisältöä ylläpidetään kassajärjestelmän kanssa yhteisessä tuotehallinnassa. Tämä mahdollistaa vaihtuvat valikoimat sekä kampanjoiden tehokkaan hyödyntämisen. Sähköinen menu on integroitu kassajärjestelmän kanssa, joten sen sisältö on nähtävillä myös tarjoilijan kassanäkymässä. Jeemly mahdollistaa itsepalvelukassat, jotka nopeuttavat palvelua esimerkiksi lounasravintolassa. Maksutapana itsepalvelussa käytetään maksukorttipäätettä ja jokaisesta ostoksesta tulostetaan kuitti. Tämän avulla voidaan tarvittava maksamisen kontrolli järjestää ruokailun noutopisteessä. Jeemly hallitsee muutosta Jeemlyn avulla ravintolan toiminnanohjaus voidaan rakentaa juuri yrityksesi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi. Liiketoimintasi kehittyessä Jeemly kehittyy joustavien ominaisuuksiensa ansiosta sen mukana.

Tapahtumien kassajärjestelmä

Jeemly on joustava ja helppokäyttöinen Jeemly on nopea ja vaivaton ottaa käyttöön kaikkialla, missä kassaratkaisua tarvitaan. Sen peruspaketti sisältää kaikille tarpeelliset kassatoiminnot ja edistyneiden toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla räätälöit sen toiminnot juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi. Jeemly pitää myyntisi ja toimintasi ajan tasalla Jeemlyllä hallinnoit koko kassavirtaasi siellä, missä se on tarpeen. Se auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi kaikissa olosuhteissa ja muovaamaan palvelutarjontasi asiakkaitasi parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Tieto liiketoimintasi kokonaisvarastotilanteesta, myynnistä ja menekistä on aina saatavillasi. Jeemly on monipuolinen tapahtumakumppani Joustavilla lisäominaisuuksillaan Jeemly mahdollistaa tapahtumakäytössä mm. Malliston ja hintojen nopean muutosten hallinnan, yhteensopivien ja korvaavien tuotteiden tunnistamisen sekä nopearytmisen kassapalvelun.  
Jeemly tuo tehoa tapahtumien ravintolamyyntiin Jeemly on paras kassaratkaisusi tapahtumissa tai pop-up-myyntipisteissä tapahtuvassa ravintola- tai kahvilamyynnissä. Sen toimialakohtaisten ominaisuuksien avulla teet asiakaspalvelustasi nopeaa ja joustavaa. Kassanäkymään saatavat havainnolliset tuotekuvaukset ja -ominaisuudet, ryhmittelyt ja korvaavat tuotteet helpottavat myyntityötä. Tabletkassa kulkee ketterästi mukanasi Jeemly mahdollistaa tabletkassan käytön, minkä avulla tarjoilijan asiakaspalvelu nopeutuu ja tilaukset saadaan eteenpäin reaaliajassa. Tabletkassan yhtenevä kassanäkymä kiinteiden kassapisteiden kanssa helpottaa työtä ja yhtenäistää myyntitapoja.

Verkkokaupan kassajärjestelmä

Jeemly yhdistää verkkokaupan ja myymälän Verkkokauppa on osa yrityksen kokonaisliiketoimintaa. Sen tehtävä on myös ohjata asiakkaita myymälään. Jeemly mahdollistaa myymäläsi saatavuus- ja yhteystietojen näyttämisen verkkokaupassa. Se laajentaa myymäläsi näkyvyyttä ja tuo asiakkaita myös kivijalkaan. Responsiivinen, mobiili verkkokauppa Responsiivisen verkkokaupan käyttöliittymän johdosta Jeemlyyn kytketty verkkokauppa on mukautuva, selkeä ja nopea kaikissa päätelaitteissa. Tämä yhdistettynä käyttämiimme markkinoiden johtaviin mobiilimaksamisen ratkaisuihin mahdollistaa entistä suuremman myynnin ilman ostamisen esteitä. Jeemly tuo asiakasvirtaa hakukoneoptimoinnilla Hakukoneoptimointi kasvattaa asiakas- ja kassavirtaa. Jeemlyyn liitetty verkkokaupparatkaisu mahdollistaa selkeän tuotenimeämisen sekä helposti hallittavat sisältötekstit. Optimointikouluttajamme kouluttavat asiakkaamme jatkuvaan optimointiin.

Jeemlyn konversio-optimointi saa asiakkaasi ostamaan enemmän Verkkokaupan konversio-optimoinnilla saat kävijäsi ostamaan enemmän. Jeemly-asiantuntijamme auttavat sinua purkamaan ostamisen esteitä kehittämällä tuotteiden esillepanoa, tuotekuvauksia sekä tarjous- ja kampanjamalleja. Jeemlyllä hallitset liiketoimintaasi myös verkossa Oikea tuoteryhmärakenne parantaa verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneissa ja auttaa asiakkaita löytämään verkkokauppaan. Lisäksi se auttaa asiakkaitasi löytämään tuotteet kaupan sisällä. Jeemlyyn liitetyn verkkokaupan avulla parannat yrityksesi liikevaihtoa sekä tehostat yritykseksi raportointia. Jeemly kasvaa mukanasi Jeemly kasvaa yritystoimintasi mukana myös verkossa. Skaalatuvuus mahdollistaa kasvun yksittäisestä verkkokaupasta aina kokonaiseksi kansainväliseksi myymäläketjuksi. Siksi Jeemly ei käy ominaisuuksiltaan pieneksi.

Tutustu referensseihimme

UKK

  • Mitä tehdä jos..?

    Maecenas varius urna tempus dui consequat suscipit. Nulla blandit diam quis elit sollicitudin scelerisque. Fusce ullamcorper, urna porta viverra maximus, lacus eros malesuada lacus, ac mollis turpis massa eu ex. Curabitur commodo iaculis sapien, nec sagittis turpis feugiat quis. Nulla sed nibh odio. Sed tincidunt ultricies sem nec vestibulum. Morbi suscipit arcu et auctor pellentesque.

  • Entäs sitten kun..?

    Maecenas varius urna tempus dui consequat suscipit. Nulla blandit diam quis elit sollicitudin scelerisque. Fusce ullamcorper, urna porta viverra maximus, lacus eros malesuada lacus, ac mollis turpis massa eu ex. Curabitur commodo iaculis sapien, nec sagittis turpis feugiat quis. Nulla sed nibh odio. Sed tincidunt ultricies sem nec vestibulum. Morbi suscipit arcu et auctor pellentesque.